• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bi 4 numaralara bi bakınayım dedim gözüme Danilo Barthel ismi çarptı. Frankfurt'ta oynuyor, birazcık bakındım 2013'te 2+1 imzalamış. Opsiyon kullanılmamışsa boştadır. Geçen sene MIP ödülü almış. Savunması falan da iyi 3lüğü de var ben gerçekten beğendim, yalnız maçını seyretmedim ama boş zamanımda bulup bakacağım.
Edit: Şu an summer league'de oynuyormuş galiba.

Serhat Çetin olmazsa Cenk Akyol iyi transfer olur.

Pf için Marko Todorovic C için Fab Melo yada Rakeem Christmas aslında çok iyi olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkcası bende Arroyo nun geri dönmesini istemem. ne kadar bize unutmayacağımız sevinçler yaşatsada istemem. Micov ve sinan a ayıp olur

Carl Landry-Jason Thompson gibi uzunları takasla almış 76ers zaten Jahlil Okafor'u draft ettiler. Furkan'ın nba macerası biter kanımca Semih'le uğraşmaktansa Furkan'a konsantre olsak süper olur.

Bir de amerikalı genç konusuna değinmek istiyorum Ergin Hoca'nın yaz kamplarını izleyecek olması yüzünden avrupalı kimseyle ismimiz çıkmıyor gibime geliyor böyle durumlarda aklıma Ahmet Kandemir takımları geliyor ve tedirgin oluyorum. Tutan bir Patric Young hamlesi kesinlikle tek başına değil taraftarla başarılı olmuştur. Misal Young Laboral maçında ki ilk maçıydı ilk ribaundunu çektiğinde dolu bi salon baya coşup Young'a tezahürat yapmıştı. Birbirlerine sarılan dahi görmüştüm öyle diyeyim :). Neyse varmak istediğim nokta Young'a muhtaçtık ve bağrımıza bastık. Tek hamlede 2-3 genç oyuncu için bu kadar sabırlı olabilecek miyiz eğer düşündüğüm ihtimal ayyuka çıkarsa?

Ben Arroyo nun dönmesini isterim adam sahada görevini yapııordu bizimkiler adamın parasını vermiyordu en doğal hakkı adamın îstemeside. Kimse gelip kaçtı demesin adam parsını alamadı emeginin karşılığını tabiki gidecek siz 10 kere söz verin sonra ödemeyin yok 3 ay geriden yok 5 ay geriden zaten dogru düzgün para vememisiz kimseye micov la Sinan diosunuz sinani bilmem de micov naptı bı sene bütün sene yattı ne ayıbı arkadas parasını aldı simdi .

Carl Landry-Jason Thompson gibi uzunları takasla almış 76ers zaten Jahlil Okafor'u draft ettiler. Furkan'ın nba macerası biter kanımca Semih'le uğraşmaktansa Furkan'a konsantre olsak süper olur.
O takım uzun koleksiyoncusu o kadar isme rağmen Furkan'ı tutmak isteyebilirler de.

O takım uzun koleksiyoncusu o kadar isme rağmen Furkan'ı tutmak isteyebilirler de.

Bu draft'ta aldıklarından birkaçıyla imzalasalar toplamda 8 tane falan pf-c oluyor ellerinde zaten 13 dk ortalaması var Furkan kendisi gitmek isteyebilir tutmak isteselerde ama bize düşmez gibi :)

Biz Young ile adam kalmak isterken nasil sozlesme uzatmadik yani inanilmaz bi olay. 500 bin usd ye iki yillik sozlesme yapip yanina da kaliteli bi 4.5 numara alsak ne guzel olurdu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon Kinsey ile ilgileniyormuş. Trabzon iyi hamleler yapmaya çalışıyor. Bir kaç tane iyi Türk oyuncu da bulurlarsa bu sezon iyi işler yapabilirler.

Kimse yazmamış galiba bu zamana kadar bence pivot için Mavrokefalidis de iyi olurdu

Kimse yazmamış galiba bu zamana kadar bence pivot için Mavrokefalidis de iyi olurdu

Malaga iki yıl için 850 bin avro önermiş yıllık 500 bin dolar bile değil gayet makul biz dokunsak ikiye katlar herhalde

Pivot dediğin zenci olacak pota altını karartacak ??

Florent Pietrus Nancy den ayrılmış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pietrus? Bildiğimiz Pietrus değil mi? Bu adam hala üst düzey basketbol oynuyor mu? Tamam bütçe düştü ama 33-34 yaşındaki adamların peşinde koşmak gereksiz olacaktır.

Marcus haislip ve hakim warrick i alalım pota altına hem ucuz hem potansiyelli oyuncular.

Ataman GSTV demecinde Micov için "büyük takım basketboluna uygun oyuncu" tarzı bir ifade kullandı imza töreninde de alınacak yabancılar için " takım oyununa uygun" gibi bir ifade kullandı yani öyle koş ve ateşle tarzı bir basketbol oynayacak özellikle atletik olacak bir takım yok bana kalırsa kafasında .Çok çok bu sezon belki klasik 5 numara almayız ama onu da ucuza bulursa alma olasılığı düşük değil.Oyuncun başlığında da yazılmıştı ucreti düşerse Erzegi de tutmak ister bence saha dışı bir faktör yüzünden silmedi ise oyuncu olarak verdiği kıymetin değişmesi için bir neden yok Erceg aynı Erceg

Kesinlikle katiliyorum.1)haislip 2)warrrick.

Torku Konya oyun kurucu mevkiine Tyrone Brazelton'u almış. Üçlük yüzdesi %40,1, . Oyuncuyu yakından tanıyan varmı? Bu yüzde doğruysa inanılmaz.

Dün verdiğim isim Danilo Barthel'in maçlarını izledim açıkcası beğendim ligde %40 ile üçlük atmış. Ayakları çabuki penetresi var, savunması da var-böyle tipte istenen oyuncu için var mükemmel değil ancak Erceg'den iyidir kesinlikle iyidir-. Bu arada Almanya kadrosuna alınmış İzlediğim video ve maç linkini vereyim izleyecek olursa.
Maçta izledim ve pivotları da fena değil, 3lüğü de var, lige %36 atmış bu sene. İki oyuncunun da post-up oyunu da var, serbest atış yüzdeleri de fena değil. Johannes Voigtmann'ın bi sene daha sözleşmesi var. Danilo Barthell'in sözleşmesi bitti ancak opsiyonu var 1 senelik. Bu arada iki oyuncu Almanya'nın 21 kişilik kadrosuna alınmıştı mayısta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri