• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınacak potansiyelli oyuncular diyorsunuz da takıma 32 ve 34 yaşında adamları mı dolduralım anlamıyorum bazen. Yaş ortalaması olabildiğince düşük olmalı bence.

Semih gibi karaktersiz şımarık bir oyuncuyla ingilenmiyoruzdur inşalla.
İzzet ve serhat ın durumlerını bilen varmıdır, alma ihtimalimiz varmı?

Dün verdiğim isim Danilo Barthel'in maçlarını izledim açıkcası beğendim ligde %40 ile üçlük atmış. Ayakları çabuki penetresi var, savunması da var-böyle tipte istenen oyuncu için var mükemmel değil ancak Erceg'den iyidir kesinlikle iyidir-. Bu arada Almanya kadrosuna alınmış İzlediğim video ve maç linkini vereyim izleyecek olursa.
Maçta izledim ve pivotları da fena değil, 3lüğü de var, lige %36 atmış bu sene. İki oyuncunun da post-up oyunu da var, serbest atış yüzdeleri de fena değil. Johannes Voigtmann'ın bi sene daha sözleşmesi var. Danilo Barthell'in sözleşmesi bitti ancak opsiyonu var 1 senelik. Bu arada iki oyuncu Almanya'nın 21 kişilik kadrosuna alınmıştı mayısta.

Barthel i beğenmiyorum ama Voigtmann ı daha önce ben de önermiştim, çok yönlü ve iyi bir oyuncu ama bizim radarımıza gireceğini sanmıyorum.

Torku Konya oyun kurucu mevkiine Tyrone Brazelton'u almış. Üçlük yüzdesi %40,1, . Oyuncuyu yakından tanıyan varmı? Bu yüzde doğruysa inanılmaz.

Neptunas tan biliyorum, üçlük yüzdesi %25 gibiydi. Tek başına üçlük yüzdesi çok önemli değil, serbest atış yüzdesi %80 in altında olan oyun kurucuya güvenip yola çıkılmaz.

Büyükçekmece Antywane Robinson ı almış, iyi bir transfer. Nanterre den Kywe Weems de bence iyi bir transfer olurdu. Riga da iyi bir sezon geçiren Gerald Robinson ı da Nanterre almış, o da iyi bir oyuncu ama kaçtı.

Uşak Khem Birch i akmış, çok iyi rebound çeken bir oyuncudur.

Bu sessizlik benim de pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Sonunda Erceg dönüp dolaşıp yine bize girecek gibi :D

Milliyet internet sitsinde Serhat Galatasaray da ifadesi var

Serhat FB Ülker'le 3 yıllık kontrat imzalamamış mıydı? Önce o kontrattan çıkması lazım.

Ömer Onan bu sefer de Semih için sözleşmesi bitti ama istemiyoruz diye birşey yok demiş

Nedovic serbest, Sportando geçti gelişmeyi.

Forumda sık sık dile getirilen combo ihtiyacını karşılayabilir. İyi bi atlet ama tabiri caizse Pocius'laşabiliyor bazen, istikrarsız.

Düşünceleriniz?

edit: Malaga'ya gidiyomuş....

Nedoviç ismitransfer döneminde ilk adı geçen oyuncuydu ergin hoca da rahat olsun demişti taraftarlar bence Nedoviç gayet iyi olur bence gelebilir

Neyse başlamadan unutalım Nedovıc Malagayla 1+1yıllık imzalamış galiba neyse zaten bize uymazdı dermişim :-P

Alacağımız combo mutlaka keskin şutör olmalı. Zaten istikrarsız şutu olan bir sürü oyuncu olacaktır takımda.

Neyse başlamadan unutalım Nedovıc Malagayla 1+1yıllık imzalamış galiba neyse zaten bize uymazdı dermişim :-P

Iyi olmuş gelmesin bencede.
Serhat, Ersin ve Dusan Galatasaray'da haberlerini bir an önce duymak istiyorum.

Biz Young ile adam kalmak isterken nasil sozlesme uzatmadik yani inanilmaz bi olay. 500 bin usd ye iki yillik sozlesme yapip yanina da kaliteli bi 4.5 numara alsak ne guzel olurdu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Young'ın kalmak istediği kocaman bir yalan. Adamın adımını attığı ilk günden beri kafasında NBA vardı birakalım bu kalmak istiyordu hikayelerini.Zaten NBA ihtimali olan bir uzunun artık avrupada kalması eşşeklik. Dönen paralar çılgın boyutlara ulaştı Baynes'in aldığı kontrat 7 m Ajinca 5 m daha bu fırtına öncesi sessizlik seneye salary cap neredeyse iki katına çıkıyor. Müthiş bir maddi güç farkı vardı bu resmen ikiye katlandı. NBA ihtimali olan hele hele bir Amerikalının avrupada kalmak istediği hikayeleri masaldan ibaret bundan sonra.

Nbadeki kontratlar saçma boyuta çıkmaya başladı bizi geçtim Avrupa basketbolunda adam kalmayacak ortam çok değişik olacak anlaşılan

Young'ın kalmak istediği kocaman bir yalan. Adamın adımını attığı ilk günden beri kafasında NBA vardı birakalım bu kalmak istiyordu hikayelerini.Zaten NBA ihtimali olan bir uzunun artık avrupada kalması eşşeklik. Dönen paralar çılgın boyutlara ulaştı Baynes'in aldığı kontrat 7 m Ajinca 5 m daha bu fırtına öncesi sessizlik seneye salary cap neredeyse iki katına çıkıyor. Müthiş bir maddi güç farkı vardı bu resmen ikiye katlandı. NBA ihtimali olan hele hele bir Amerikalının avrupada kalmak istediği hikayeleri masaldan ibaret bundan sonra.

İlk olarak yalanı internet teki troller den duyarsın, ben bu yaşta bilmediğim şeyi yazacak deilim hele buraya yalan yazıcak durumumda yok. Birinci elden yani o dönem ki şube yöneticisinden biliyorum ki young bizle uzatmak istedi teklif bekledi o sırada seçim olucak yk da kim olucak belli deil koç ne olucak belli deil gibi bir sürü belirsizlik sonucu olmadı. Seçimden sonra da oyuncu yaz liginde şansını denemek istedi konu bu. Yalan lafını kullanırken seçici olmak gerek.

Ayrıca baynes veya ajinca ile yaz liginde ( ki deneme ligi esas amacı) kendini göstermeye çalışacak bi oyuncuyu kıyaslamak ne alaka? Kontrat alsa bin türlü farklı tip var haftalık aylık vs.. Neyse..

Young sanırım oly gitmiş

Young Olympiakos a gidiyormuş galiba David Pick yazdı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz ligi bile beklemeden oly'e gitmis. Maddi durum ve euroleague olsaydi bizde kalirdi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valencia sanırım Luke Sikma yı almış, Maxi Kleber de Bayern e gitmiş. Kleber i beğenmem ama Sikma fena oyuncu değildir aslında.

İspanya da Xavi Rabaseda çok iyi bir sezon geçirdi, Ergin Hoca nın Micov için kullandığı tanıma da gayet uyuyor. Young da Oly ye yakışır ama NBA deneyecektir. Furkan ın olduğu yerde Young ın olmaması da NBA in garipliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri