• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzzet çok Süpriz oldu
Duşan yattı galiba
Serhat ve Ersini kaçırmasak bari

İzzet 5 de oynayabiliriz yeri gelince. Çok konuştuğumuz 4.5'in yabancısını beklerken yerlisi geldi :) Basketfaul.com'dan Fersu menajerinden teyit etmiş, salı imzalıyormuşuz.

Duşan'ın ibb ile kontratı varmış. Bol keseden sallayan duyumculara selam olsun.

Sofo'ya hayır demem ama 4.5 diyebileceğimiz bir uzun daha alınırsa. Maksimum 16-17 dakika kullanılırsa etkili bir silah olur Sofo ama fazlası olmaz.

Semih Sofo'nun yanına 4.5'dan önce yabancı iyi bir pivot sonra olursa bir 5 oynayacak yerli en son 4 ve 5'i tamamlayacak 4.5 oyuncu ancak bu şekilde uzun rotasyonu tamam olur yoksa gelene geç der gibi sıkıntı olur,Ergin hoca yine risk alıyor her türlü çünkü Jeter'in yanına kaliteli skorer bir combo guard düşünmesi lazım zorlu maçlarda takımlar guardı kadar sonuca gidiyor veya gidemiyor uzunlarıda beslemeleri açısından.

Semih Sofo'nun yanına 4.5'dan önce yabancı iyi bir pivot sonra olursa bir 5 oynayacak yerli en son 4 ve 5'i tamamlayacak 4.5 oyuncu ancak bu şekilde uzun rotasyonu tamam olur yoksa gelene geç der gibi sıkıntı olur,Ergin hoca yine risk alıyor her türlü çünkü Jeter'in yanına kaliteli skorer bir combo guard düşünmesi lazım zorlu maçlarda takımlar guardı kadar sonuca gidiyor veya gidemiyor uzunlarıda beslemeleri açısından.

Brooks - İzzet - Ege
Sofo - Elonu

Şöyle bir şey yapılabilir Dursun abi. Dediğin gibi Sofo yanına adam akıllı bir pivot daha şart. Holman olur, Gani Lawal olur, Elonu olur vs vs

Jeter - Şafak
Haynes - Sinan - Göksenin
Micov - Carter
Brooks - Ege
Sofo - Warrick - Duşan

Şöyle bi rotasyon fena olmaz.

Semih bu gece sana muhalefet edeceğim anlaşıldı :) Öyle bir uzun rotasyonu yapmışsınki pamuk helva gibi olmuş sanki,Brooks'un oyununu bilmiyorum ama Warrick'in savunması iyi değil diyorlar Sofo zaten neredeyse sadece hücumda iyi Duşan savunmada bildiğim kadarıyla soru işareti bizim genç Ege hırslı ve yetenekli ama biraz tecrübesiz yani yumuşak olmuş.Savunması iyi Young tarzı sert ve atletik oyuncu şart takıma ve bunları iyi besleyecek vede anlaşacak kaliteli guardlar zaten şart bunları iyi düşünmeliyiz :)

Brooks - İzzet - Ege
Sofo - Elonu

Şöyle bir şey yapılabilir Dursun abi. Dediğin gibi Sofo yanına adam akıllı bir pivot daha şart. Holman olur, Gani Lawal olur, Elonu olur vs vs

( Holman olur, Gani Lawal olur, Elonu olur vs vs ) Eli Holman için komple iyi uzun oyuncu diyenler oldu öyleyse Holman'ı tek geçelim o zaman ama Ergin hoca ABD'de izleyip beğeneceği başka bir uzun atlet oyuncuda bakabilir dahada iyi olur tabii böyle düşüncesi varsa.

Semih bu gece sana muhalefet edeceğim anlaşıldı :) Öyle bir uzun rotasyonu yapmışsınki pamuk helva gibi olmuş sanki,Brooks'un oyununu bilmiyorum ama Warrick'in savunması iyi değil diyorlar Sofo zaten neredeyse sadece hücumda iyi Duşan savunmada bildiğim kadarıyla soru işareti bizim genç Ege hırslı ve yetenekli ama biraz tecrübesiz yani yumuşak olmuş.Savunması iyi Young tarzı sert ve atletik oyuncu şart takıma ve bunları iyi besleyecek vede anlaşacak kaliteli guardlar zaten şart bunları iyi düşünmeliyiz :)

Eli Holman ya da Elonu gibi alternatifler olabilir abi :(

Jeter - Şafak
Janning - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat ( Carter )
Davis - Ege - Ersin
Sofo - İzzet - Pivot

Carter 7. Yabancı olur.

Son dedikodulara göre
Buna yakın bir kadro olucak gibi ?

Sofo lüks olur derken parasal anlamda bir kastımız olmadı...Aslında yazdık rotasyon anlamında olduğunu ama tekrar açayım...

PG.. Elimizde kaliteli Türk yok
SF Türk yok
PF Ege genç yetenek
C Türk yok

Durum böyle iken ve piyasada ahım şahım Türk oyuncuda kalmamışken, 6. yabancı hakkını ortalaması 15 dakika olan bazen daha da az oynayan bir oyuncudan kullanılması lüks...Lüksten kasıt bu, farklı yorumlanmasın lütfen...Dediğim gibi tüm mevkilerdeki sorunlar çözülür kadro kusursuz olursa Sofo'da çok güzel bir transfer haline dönüşebilir...

Hepimiz kadrolarda pg pozisyonuna jeter'i yazıyoruz iyi güzel hoşda ben bize kesin gelmedi diye biliyorum kaç gündür haber yok geldimi gelmedimi diye bence bu gidişat hiç iyi değil yeniden pg pozisyonu çok önemli yeniden bu pozisyona isimler önericez gibime geliyor

Jeter konusunda umarım son anda bir pürüz çıkmaz,şu an en doğru hamle o gözüküyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda sosyal medyada; özellikle twitter da, felaket bilgi kirlilği var. Boşta ne kadar oyuncu varsa hepsini bi yere yamayan basketbol ulemaları var yada troll hesaplar.
Örneğin fersu olan arkadaş Cenk Akyol boşa çıkar çıkmaz hemen daçka ve gs istiyo diye atladı. Şimdi ilk olarak Mahmudi ile Cenk bırakın aynı takımda yer almayı aynı kaldırımda dahi yürümez. Bizimde şu anda yerli olarak kısadan ziyade uzuna ihtiyacımız var. Sonuçta cenk bjk ile imzaladı ve bu arkadaş hiç bi şey yokmuş gibi duyum yazmaya devam ediyor.

Bunun gibi farklı kişiler için bir sürü örneklet var. Sonuçta bence temmuzun ikinci yarısı takım oluşur yavaştan, o zamana kadar da boşta ne kadar oyuncu varsa hepsi yazılır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

- Şafak
- Sinan - Göksenin
- Micov
- İzzet - Ege
-

İlk 2 yıl en büyük avantajımız olan kaliteli yerli avantajını kaybetmiş görünüyoruz şansımıza Fenerbahçe ve Efes'te de kaliteli denilebilecek yerli yok.
Jeter konusunda hala belirsizlik var Milano transferde bir adım daha önde gibi duruyor ama onların hedefleri Fredette ve Draper'miş ilk etapta.
-Jeter'in yanına combo almak yerine oyunu kontrol edebilen yeri geldiğinde skora destek veren bir oyuncu almak daha mantıklı olur bana göre. Combo jeter olur.
-Jeter'i alamazsak, Jerome Dyson ya da Justin Dentmon'dan başka çözüm yok maalesef. Hatta sıralama Dentmon>Jeter>Dyson şeklinde de olabilir
-Sinan'ın 700 civarı bir kontrat aldığını düşünürsek Göksenin-İzzet-Şafak-Ege 4'lüsünün aldığı para da maksimum 700 civarında olursa (Sinan-Şafak-İzzet-Ege-Göksenin-Micov) 6'lısına harcanan para 2.100.000 $ civarında. 5 yabancıya kalan para 3.900.000. Kelle başına 780 bin dolarlık bir para yapıyor ki 500-1 milyon dolarlık bir esneme payı işimizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Favorilerimden Diot Olympiakos veya Valencia'ya gidiyor. Mbakwe Maccabi'ye gitti Petway KSK'ye önerilmiş. Simmons-Sofo kısa rotasyonu 1 milyon doların altında bir maliyete bitebilir diğer pozisyonlarda biraz daha esnek olabiliriz. Kafamda bu matematiği yapmaktan çok yoruldum ve sıkıldım.

Ergin hoca açık açık yaz ligine oyuncu izlemeye gideceğim dedi nasıl oldu ise bu bilgi ağları geniş arkadaşların kimleri izleyeceğ kınusunda ne ilgisi ne bilgisi var .En babası biraz yabancı dil bilip neti takip edip internetten araklıyor.BJK Cenki aldı bir tanesi önceden haber verdi mi ?

- Şafak
- Sinan - Göksenin
- Micov
- İzzet - Ege
-

İlk 2 yıl en büyük avantajımız olan kaliteli yerli avantajını kaybetmiş görünüyoruz şansımıza Fenerbahçe ve Efes'te de kaliteli denilebilecek yerli yok.
Jeter konusunda hala belirsizlik var Milano transferde bir adım daha önde gibi duruyor ama onların hedefleri Fredette ve Draper'miş ilk etapta.
-Jeter'in yanına combo almak yerine oyunu kontrol edebilen yeri geldiğinde skora destek veren bir oyuncu almak daha mantıklı olur bana göre. Combo jeter olur.
-Jeter'i alamazsak, Jerome Dyson ya da Justin Dentmon'dan başka çözüm yok maalesef. Hatta sıralama Dentmon>Jeter>Dyson şeklinde de olabilir

Milanonun Jetera ilgisini Eurohoops yazdı hemen sonra sportando o yondekı haberler gercek değil dedi başka yerlerden de mı duyum var yoksa eurohoops haberi mi kaynak sizde de

Bu Frendette nasıl oyuncu bizim de ilgimiz olabilir mi ?

Milanonun Jetera ilgisini Eurohoops yazdı hemen sonra sportando o yondekı haberler gercek değil dedi başka yerlerden de mı duyum var yoksa eurohoops haberi mi kaynak sizde de

Bu Frendette nasıl oyuncu bizim de ilgimiz olabilir mi ?

Başka sitelerde de görmüştüm Milano'nun önde olduğunu ama Sportando yalanladıysa, üzerinde fazla konuşmaya gerek yok sanırım. Ama hala sözleşmeyi imzalamamış olması canımı sıktı
Fredette konusu bahsettiğim oyunu kontrol eden guard tanımına uyuyor aslında all around bir guard. ben takımda görmek isterim şahsen.

Benim bir sorum olucakta İlk geldiğinde umutlanarak çok şey beklediğim pocius gerek sakatlıklar gerekse bir türlü istenen düzeye ulaşamaması nedeniyle tamamen hayal kırıklığı yaşatmıştı Acaba Sözleşme durumu nedir Bidahaki sene bizde kalma ihtimali olabilirmi?

Benim bir sorum olucakta İlk geldiğinde umutlanarak çok şey beklediğim pocius gerek sakatlıklar gerekse bir türlü istenen düzeye ulaşamaması nedeniyle tamamen hayal kırıklığı yaşatmıştı Acaba Sözleşme durumu nedir Bidahaki sene bizde kalma ihtimali olabilirmi?

Opsiyon 15 Temmuz'da bitiyor ama devam edeceğimizi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri