• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caleb Green beni de tatmin etti...Dış şutu olan 4 numaralar arasında iyi bir tercih bence..Bana göre en önemli artısı kariyeri boyunca önemli bir sakatlık geçirmemiş olması ve fazla maç kaçırmaması (nazar değmesin)...

İyi bir transfer Green,sonuçta eurocup'ta mücadele edeceğiz,alacağı ücret ne acaba ?

Hani hazırdı tarihi sponsorluk anlaşması,seçildikten sonra açıklayacaktı ? Yalan mı oldu,baştan mı görüşüyoruz ...

Tipik bir seçilmek için yalan söylemekten kaçınmayan Başkan ve yönetici kişiliği,geçen sezonda kamuoyuna karşı yalan söyleyebilen birisini yönetimine almaktanda çekinmeyen taraftarı aptal yerine koyan zihniyete sahip nefretim oldular heleki kadın takımına hala değer vermiyor olmalarıda cabası,gelen son üç yönetimde vizyonsuzluk anlamında adeta birbirleriyle yarışıyorlar içlerinde hangisi iyi iş yaparsa sanki bizde alkış tutacak duruma geleceğiz çekingem bu.

Kadro şekillenmeye başladı yavaş yavaş.

Caleb Green
Sofoklis Schorsanitis*
Şafak Edge
Vladimir Micov
Sinan Güler
Ege Arar
Pooh Jeter*
İzzet Türkyılmaz
Transfer Combo Guard-?
Transfer Kısa Forvet-Emir/Serhat
Tranfer Şutör Guard- ?

Ya Ufuk hoca da tutturdu işte bu sene.Sanki KSK o varken her sene şampiyonluğun birinci favorisi gibi konuşmaya gerek yok.En bastinden gelecek sene göreceğiz Karşıyakayı.Bu sene her şey denk geldi, tüm riskler tuttu vs

Ufuk hocaydi Efese dev bütçe ile Savanovic, Barac, Ilievski, Vujacic, Batista kadrosunu kurup bu adamlara uzun sözleşme verip Efesin 2-3 yılını karartan.Alzheimir değiliz çok şükür

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru tutturdu ama öylesine rastgele olmadı o tutturma olayı,gayet akıllı ve planlı olarak hareket ettikleri için başardılar olayı,aynı doğru planlamayı devam ettirebilirlerse tekrarı olabilir sürprizde olmaz hani hem bu yıl EL'e gidecek olmaları nedeniyle kısmende olsa,

bütçe arttıracaklardır akıllı hamlelerin devamı gelirse yine başarırlar tek dezavantajları çok oyuncu kaybettiler asıl ders almaları gerekenler bizdeki planlı iş yapmasını bilmeyenler belli scout ekibi olmadıkçada hayıflanmaya devam ederiz daha maalesef
.

Bence şu an koçun listesindeki tüm oyunculara teklif götürüyoruz.(Tercih sırası gözetmeksizin.) Bu yüzden ben 1-2 yabancı hamlesi dışında Ergin Hoca yaz liginden dönmeden imzalamamızı beklemiyorum. Bence tüm oyuncuların maliyetleri öğrenilip ona göre tercih yapılacak. Bu yüzden ben yakın zamanda resmi bir açıklama beklemiyorum transferle ilgili.

Hocanın oyun planında savunman ne kadar kötü olursa olsun hep bir hücum istikrarın olmalı. Bu yıl en büyük sıkıntı savunma defosu çok fazla olan oyuncuların bir araya gelmesiydi. Normalde Ergin Ataman takımlarında 1 ya da 2 kişinin savunma defoları vardır.
Brooks hücumda sınırlı bir oyuncu. Dışarıya fazla bağımlı değil. Ama yeri geldiğinde potaya sağlam giden bir oyuncu. Bugün bana 4 numarayı sen al bütçe de bu kadar deseler ilk gideceğim adam Brooks olur mesela. Ama hoca daha Erceg vari dış şutu olan oyuncuları tercih ediyor.
Diot'ta aynı şekilde. Arroyo'dan 2 gömlek iyi savunmacıdır ama hücumda 2 gömlek aşağıdadır. 10 maçta 2 ya da 3 kez sağlam ritim tutturur hücumda. Ama oyunun akıl tarafında her zaman vardır. Hoca 10 maçın 8'inde takımı hücumda taşıyacak liderlik yapacak oyuncu arıyor. Arroyo bir piyangoydu o piyango 10 yılda 1 gelirdi. En iyi şekilde kullandı.
Şimdi yapması gereken yeni Arroyo'lar bulmaktan ziyade, yeni bir oyun planı hazırlamak. Ama ne yapacak inan bilemiyorum

Sanırım Ergin hoca kesinleşmişse Jeter'i tamamlayacak yada senin bahsettiğin savunması vasat üstü ama hücumda Arroyo kadar olmasada 10 maçın en az 6 veya 7'isini kazandıracak kalbür üstü guard'ı vede pivot oynayacak atletik savunmacı oyuncuyu

seyretmeye gideceği,( belkide gitti ) ABD'den getirtecek maliyetide cazip olabilir gidişat onu gösteriyor gibi eğer böyle yaparsada daha mantıklı hem Avrupa'daki oyunculara 1m civarı yüksek bedelli oyuncu almaya gerek kalmaz gelişmeler olumlu gibi bakalım.

Green'i tarz olarak sevdrim. Adam 2 sene önce eğleniyordu resmen sahada ve ister istemez sempatik geliyor insana. Ama sofo+green varken Young kalibresinde bir uzun gelmezse bizim ribaund alma şansımız yok kesinlikle. Hele samardo samuels de gelirse bu takım 5 kere üstüste savunma yapmak zorunda kalır. En az young ayarında ribaund alan bir oyuncu şart. Christmas kurtarmaz. Harrell bence imkansız ama gelirse o kurtarır. He bir de Ersin şart. Green şut olarakistikrarsız mekaniğinden dolayı.

Bence Green geldiği için Sofo hamlesi biraz mantıksız olur. Daha uzun kollu bir yabancı oyuncu bulmalıyız. Ah be ndong biraz erken gelsedin bize :(

Çare Willie Reed değerli basketbol severler. Caleb ve Sofo olduysa PG ve SG transferine para saklıyoruz veya tasarruflu harcıyoruz yüksek bütçeli transfer beklemeyin mesajı veriliyor.

Şahsen İzzet'in gelmesini Banvit'te iken istiyordum. Obranın harcadığı oyunculardan sadece biri o da. İş yapacaktır. Caleb'de bizim oyun tarzımıza uyan ve bizim liste yelpazemizden olabilecek 5-6 oyuncudan biriydi. 2 senedir yüzdelikleri artıyor, doğru hücumlarla Ergin Ataman atış yüzdesini artıracaktır.
Açıkcası Willie Reed bizim istediğimiz oyuncu, hooku var, ribaund çeker, atletizmi var, kolları uzun. Bizim arayacağımız her şey var ki bence kötü bi oyuncu değil aksine bizim istediğimiz türden bence. Young kadar güçlü olmasa da, ondan isteneni verecektir kesinlikle. İki gün önceki summer league maçı
Summer League'den özellikle istediğim ikinci oyuncu Seth Curry. Çok iyi bu şutör ki, D-League'de yarısını kendi, yarısı hazırlanan şutları atıyordu. Doğru hücumlarda inanılmaz yüzdeliğe geleceğine inanıyorum şahsen.

Green hiç bir takımla 1 yıldan fazla kontrat imzalayamamış
abovvvvvvvvvvvvv sorun çıkarmaz umarım

Farmar Maccabi'ye gitmiş.

Karşıyaka Guard rotasyonunu Rowland ve Joe Ragland ile kuruyormuş. İyi hamleler.

Daçka'nın transferleri yine karmaşık. Redding tamam ama Bjelica nedir Allah aşkına

Iyi olmus maccabiyide mahvedicek.O adam gittigi yeri alta ceker.Skor yapmayla olmuyor bu isler.Bencil oyuncu ve yirtici degil ama rochestie ve mbakwe maccabi adina iyi transferler.

Alex Tyus boşa çıkmış David Pick'in haberine göre.

Karşıyaka Guard rotasyonunu Rowland ve Joe Ragland ile kuruyormuş. İyi hamleler.

Daçka'nın transferleri yine karmaşık. Redding tamam ama Bjelica nedir Allah aşkına
Daçka'nın transferleri Misko "The Baron" Raznatovic'in elinde. Her zamanki taktiğini yaparak iyi transfer yanında bir de orta sınıf birini iteler.

Sofo ve Caleb Green transferlerini bitti sayarsak, Alex Tyus 4/5 olarak cuk oturur kadroya! Kaliteli ve birbirini tamamlayıcı bir yabancı uzun rotasyonu olur.

Bütçemiz gerçekten 6-7 milyon dolar mı ?

Eğer öyle ise ismi geçen oyuncular dışında 1-2 flaş yabancıya para bağlamak gibi bir plan mı var yoksa Emire falan mı yüklenme planı var ?

Gerçekten ne olup bittiğini bilen biri genel hatları ile de olsa forumu bilgilendirse ne güzel olurdu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri