Caleb Green beni de tatmin etti...Dış şutu olan 4 numaralar arasında iyi bir tercih bence..Bana göre en önemli artısı kariyeri boyunca önemli bir sakatlık geçirmemiş olması ve fazla maç kaçırmaması (nazar değmesin)...
Hani hazırdı tarihi sponsorluk anlaşması,seçildikten sonra açıklayacaktı ? Yalan mı oldu,baştan mı görüşüyoruz ...
Ya Ufuk hoca da tutturdu işte bu sene.Sanki KSK o varken her sene şampiyonluğun birinci favorisi gibi konuşmaya gerek yok.En bastinden gelecek sene göreceğiz Karşıyakayı.Bu sene her şey denk geldi, tüm riskler tuttu vs
Ufuk hocaydi Efese dev bütçe ile Savanovic, Barac, Ilievski, Vujacic, Batista kadrosunu kurup bu adamlara uzun sözleşme verip Efesin 2-3 yılını karartan.Alzheimir değiliz çok şükür
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocanın oyun planında savunman ne kadar kötü olursa olsun hep bir hücum istikrarın olmalı. Bu yıl en büyük sıkıntı savunma defosu çok fazla olan oyuncuların bir araya gelmesiydi. Normalde Ergin Ataman takımlarında 1 ya da 2 kişinin savunma defoları vardır.
Brooks hücumda sınırlı bir oyuncu. Dışarıya fazla bağımlı değil. Ama yeri geldiğinde potaya sağlam giden bir oyuncu. Bugün bana 4 numarayı sen al bütçe de bu kadar deseler ilk gideceğim adam Brooks olur mesela. Ama hoca daha Erceg vari dış şutu olan oyuncuları tercih ediyor.
Diot'ta aynı şekilde. Arroyo'dan 2 gömlek iyi savunmacıdır ama hücumda 2 gömlek aşağıdadır. 10 maçta 2 ya da 3 kez sağlam ritim tutturur hücumda. Ama oyunun akıl tarafında her zaman vardır. Hoca 10 maçın 8'inde takımı hücumda taşıyacak liderlik yapacak oyuncu arıyor. Arroyo bir piyangoydu o piyango 10 yılda 1 gelirdi. En iyi şekilde kullandı.
Şimdi yapması gereken yeni Arroyo'lar bulmaktan ziyade, yeni bir oyun planı hazırlamak. Ama ne yapacak inan bilemiyorum
Green hiç bir takımla 1 yıldan fazla kontrat imzalayamamış
abovvvvvvvvvvvvv sorun çıkarmaz umarım
Daçka'nın transferleri Misko "The Baron" Raznatovic'in elinde. Her zamanki taktiğini yaparak iyi transfer yanında bir de orta sınıf birini iteler.Karşıyaka Guard rotasyonunu Rowland ve Joe Ragland ile kuruyormuş. İyi hamleler.
Daçka'nın transferleri yine karmaşık. Redding tamam ama Bjelica nedir Allah aşkına