• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine de dayanamayıp kadro isteklerimizi beklentilerimizi yazıyoruz. Emek çekip birçok yerden öneride bulunan arkadaşları tebrik ediyorum, müthiş adamlar var öneriler içinde gerçekten. Benim de naçizane fikrim TBL'de oynayan değerlendirilebilecek birçok oyuncu var, toplama olarak bile çok iyi bir kadro kurulabilir.. Benim tereddütüm kağıt üstünde veya videoda çok iyi bir transfer olarak görülebiliyor ama karşılığında aldığın verim beklentilerin çok altında olabiliyor. Geçen seneden bunun çok örneği var. Tabi ki birçok faktör var ama geçen sene kadro kurulurken transferler geldikçe neler hissettiğimi yorumların nasıl olduğunu düşünüyorum. Aradori geldiğinde, Pocius veya Nolan Smith ilk geldiğinde fena gitmiyor demiştim ama....

Oyun kurucu pozisyonu için Paris'te iyi bir sezon geçiren Mike Green düşünülebilir.Green önemli bir pasör aynı zamanda pick and roll'ü oynamak açısından başarılı bir oyuncu olup uzunları iyi besleyen , asist ortalaması yüksek seviyededir.Savunma açısından da güçlü bir fiziğe sahip olup iyi bir savunmacıdır.Ribauntlarada önemli bir katkı yapabilmektedir.
Fransa ligi 11.8 sayı 3.6 ribaunt 7.2 asist % 40 üçlük
Eurocup. 10.8 sayı 3.8 ribaunt 7.4 asist. %26 üçlük
Şu an için bize en uygun oyunculardan biri diyebilirim.

Oyun kurucu pozisyonu için Paris'te iyi bir sezon geçiren Mike Green düşünülebilir.Green önemli bir pasör aynı zamanda pick and roll'ü oynamak açısından başarılı bir oyuncu olup uzunları iyi besleyen , asist ortalaması yüksek seviyededir.Savunma açısından da güçlü bir fiziğe sahip olup iyi bir savunmacıdır.Ribauntlarada önemli bir katkı yapabilmektedir.

Venezia ile anlaşmış

İtalya'da Reyer Venezia Mestre takımına transfer oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şahsi fikrim, eğer üst düzey bir PG alamayacaksak çok uzağa gitmeye gerek yok...
Banvit'den Rowland'ı alalım...
Hatta almışken Sami Meija'da gelsin...
Ben bu oyuncuların bu sene koç kurbanı olduğunu düşünüyorum. Rowland belki yıldız değil ama çok faydalı bir oyuncu...
İki transferi maksimum 1 Milyon USD'ye kapatırız...

Şahsi fikrim, eğer üst düzey bir PG alamayacaksak çok uzağa gitmeye gerek yok...
Ben bu oyuncuların bu sene koç kurbanı olduğunu düşünüyorum. Rowland belki yıldız değil ama çok faydalı bir oyuncu...

Aynı fikirdeyim. Aynı oyunculara Itoudis ile bak bir de Lukic ile ne hale geldiler ona bak...

Doğuş Balbay alınabiliyorsa hiç beklenmesin, guard rotasyonunu çok rahatlatır, ilaç olur. Boşta olan Galatasaray'ın mevcut profiline uygun guardlar: Erick Green, Nate Wolters, Darius Washington, Justin Dentmon, Semaj Christon, Tim Frazier, Sebastian Telfair, Aaron Craft (Doğuş Balbay'lı kadroda gerek yok), Darius Morris, Luke Ridnour.

X PG, Doğuş, Şafak
Sinan, Vujacic
Micov, Göksenin
JJ Johnson, İzzet, Ege
Tyus, Sofo

Rowland çok düzen oyuncusumu ben sanki öyle hatırlamıyorum bence bize yararlı olmaz.

Haklısın bence de bu oyuncuların geçen seneki performanslarında koçun etkisi var. Ama ben Rowland'ın bizim hedeflerimiz için iyi bir guard olduğunu düşünmüyorum. Çok fazla tercih hatası yapıyor. Bizim oyun sistemimizde tercih hatasına yer yok zaten kullanılacak top sayısını azaltmaya çalışan bir oyun anlayışımız var.

Ama Mejia ve Davis'i düşünebiliriz bence ikisi de bizim için iyi hamleler olur.

Luke Ridnour - Doğuş ya da Engin - Şafak

Mejia - Sinan

Micov - Göksenin

Chuck Davis - Izzet - Ege

Sofo - Yaz liginden atletik Amerikalı

Bence böyle bir rotasyon bu sezon için çok iyi olur.

İki üç gündür Telfair yazıyorum...Dün biraz kafayı kırdım ..Nerede ne yazı varsa taradım Çin'le alakalı..Çok uçuk kontratlar veriyorlar..Mesela Telfair 3.5 m dolar almış geçen sene ...Dentmon'ın kontrat bilgisine ulaşamadım ama Çin'de oynadığı sezondan sonra seyircinin çok sevdiğini öğrendim... Dentmon veya Telfair'in buraya gelmesi de çok zor yani...Amerika'da kontrat alamazlarsa muhtemelen yine Çin yolu gözüküyor onlara...

Daha önce ısrarla önerdiğim, Jordan Taylor'ı Alba Berlin yakaladı...Alba Berlin İsrail'i çok güzel takip ediyor... Geçen sene de Reggie Redding'i onlar almışlardı...Çok ucuza alabileceğimiz çok iyi bir PG kaçırdık...Resmi imza yoksa keşke bizde girsek devreye...

Semaj christon iyi bir pasör,ortalama bir şutör ve hiç fena olmayan bir atletizme sahip.Fiziği Nba için yetersiz.Düşünülebilir.

DJ Kennedy Almanya'nın ludwısburg takımıyla anlaşmış.Onu da kaçırdık.Çok iş yapardı bizde.Böyle sıradan takımlar böyle oyuncuları alınca gerçekten moralim bozuluyor.Ya sabır.

Erick Green cok iyi hamle olur bizim icin Siena sezonunda cok iyi katkı vermisti alinirsa is yapar.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söyle bir bakındım da taaa Mayıs ayında Samuelse ılgımız olduğuna dair haberler çıkmış sportando da

Doğuş Balbay alınabiliyorsa hiç beklenmesin, guard rotasyonunu çok rahatlatır, ilaç olur. Boşta olan Galatasaray'ın mevcut profiline uygun guardlar: Erick Green, Nate Wolters, Darius Washington, Justin Dentmon, Semaj Christon, Tim Frazier, Sebastian Telfair, Aaron Craft (Doğuş Balbay'lı kadroda gerek yok), Darius Morris, Luke Ridnour.

X PG, Doğuş, Şafak
Sinan, Vujacic
Micov, Göksenin
JJ Johnson, İzzet, Ege
Tyus, Sofo

Erick Green bence guardan çok combo guard bence guard olarak değil ama Vujacic yerine alırsak daha mantıklı olur.

Telfair olsa Arroyo etkisi yaratır.Geçen yıl 915 euroya oynamış ama Çin seçeneği en büyük engel.
Hocada düşündüğüm gibi lider oyuna ağırlık koyacak bir guard arıyor onu bulduktan sonra comboyu bulmak çok daha kolay.

Pao pahalı geldiği için Lasmeden vazgeçmiş deniyor.Ayrıca Oly&Young olayı da kesinleşmemiş sanırım komşudaki mali kriz endişeye sevk etmiş oyuncuyu

Rowland konusunda çekinceler haklı transfer dönemi başında olsa burun kıvırırıdım da piyasasa pg kalmadı .Ayrıca şampiyon olduğumuz sezon takımın pgsi kimdi mesela ?

Hackett 2 yıllık sözleşme imzalamış Oly ile.

Efes Doğuşu bırakıyormuş kaçırmamak lazım, Birkanı da bırakıyorlar, KSK ile anlaşmış fakat sonra pürüz çıkmış onu da yoklamak lazım bence.

Doğuş-Şafak
Birkan (Serhat)-Sinan
Göksenin
İzzet-Ege
Duşan

Şeklinde oluşacak yerli rotasyonu şu aşamada gayet yeterli olur bizim için.
Dogus cok vasifsiz bir oyuncu bana kalirsa. Dis oyuncunun biraz sut tehdidi olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri