• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem futbolu hem basketbolu rezil etti bu başkan.

Yönetim bu işi beceremeyeceğini görüp istifa etmeli bence
zararın neresinden dönsek kârdır

"Ben bizzat maliyeyi idare ediyorum, gs nin borcu sorun yaratacak bir borç değil herkes rahat olsun." Bilin bakalım 3 ay önce söylenen bu söz kime ait

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildigim kadariyla gelen transfer yasagi borc odendigi anda kalkiyor. Eylul ayinda degil.

Ben Dentmon'ı da beğenmiyorum.Demarcus Nelson çok daha iyi tercih olur.Dentmon çok komik top kayıpları yapan bir isim zamane Zalgris maçlarını izleyenler bilir.Hiç sayı ortalamasına kanacak bir durum yok.Saç baş yoldurur doğru düzgün hedefi olan bir takım taraftarına

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luke Harangody>Daçka

Harangody de elden kacti. Hem de Dacka'ya.

Dursun bey uyuyo musunuz? Afiyettesiniz insaallah?

Milko Bjelica'yı almamışlar mıydı bunlar ?
2 tane 4 numara ne yapacaklar ?

Harangody de elden kacti. Hem de Dacka'ya.

Dursun bey uyuyo musunuz? Afiyettesiniz insaallah?

Biz bu sene 5 kisi ile oynayacagiz galiba. !!!

Safak
Goksenin
Sinan
Ege
Izzet

Bizim de artik transfer yapmamizin zamani geldi. Oyuncu kalmayacak bu gidisle.

Her halde kalan 5 yabanciyi da Taksimde dolasip onumuze gelen 5 Amerikali ile yapacagiz.

Luke Harangody>Daçka
benim beğendiğim bir oyuncudur ligde izlemek keyifli olacak.
Bizim takım bu şekilde yönetilmeye devam edecekse spor ekstra paketini iptal etmek sağlık açısından daha iyi olacak gibi

Şuraya ne kadar oyuncu yazdıysak kaçtı hepsi elin oğlu boş durmuyor vesselam.

Harangody o kadar abartılacak bir oyuncu deil. Ayrıca bjelica ve harangody ikilisi 4 numarada felaket bir kimya, aynı tipte iki oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeff Brooks da Avtodorla sozlesme imzalamak uzereymis.

Yonetim uyuma basketbola sahip cik!

Jeff Brooks da Avtodorla sozlesme imzalamak uzereymis.

Yonetim uyuma basketbola sahip cik!

Avtodor'un bütçesi Vtb liginin en düşük bütçesiydi. Yaklaşık 3-3.5 m dolarla yola çıkıyorlar her sene. Geçen yıl Fesenko ve Fortson, bu yıl Jeff Brooks derken bizden iyi hamleler yapıyorlar. Sanırım bizim bütçe 20m dolar da olsa aynı kafa yapısıyla devam edicez. 3m dolarlık bütçeye de gayet etkin ve uygun isimler alınabilirken, bizim en son sorunumuzun bütçe olduğunu düşünüyorum.

Avtodor'un bütçesi Vtb liginin en düşük bütçesiydi. Yaklaşık 3-3.5 m dolarla yola çıkıyorlar her sene. Geçen yıl Fesenko ve Fortson, bu yıl Jeff Brooks derken bizden iyi hamleler yapıyorlar. Sanırım bizim bütçe 20m dolar da olsa aynı kafa yapısıyla devam edicez. 3m dolarlık bütçeye de gayet etkin ve uygun isimler alınabilirken, bizim en son sorunumuzun bütçe olduğunu düşünüyorum.

Resmen kala kala iki uc alternatif kaldi her bolgeye. Onlar da elden kacarsa ot gibi kalicaz ortada.

Esasinda su an bile iyi takim kurulabilir, hatta kimya tutarsa sampiyonluga da oynanabilir ama esas sorun takim kalitesi de degil. Esas sorun bu kulupteki mizmizlik, vurdumduymazlik, sorumsuzluk. Aynisini futbol icin de dedim. Her sey duzelicek miydi dorduncu yildizi takinca? Taraftar kafayi yiyodu dorduncu yildiz icin, maddi getirisi disinda hic bi anlami yok. Problemlerin kokune inmedikce de olmayacak.

Shurna>>>>>Valencia
Harangody>>>>> Darrussafaka

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri