• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tbl de yabancı transferi yapmayan tek takım biz miyiz acaba diye merak ettim ve araştırdım ve sonuç bizmişiz.

Bu dediklerim hemen yabancı transferleri yapılmak zorunda gibi algılanmasın bizlerin sitemi bir çok alternatifi görmezden gelip vurdumduymaz bir şekilde şubeyi yönetenleredir

Screenshot_2015-07-17-09-15-33.jpg

Bu arada tam bir ay önce Darius Washington ın 16 haziranda bizim hakkımızda yazdıkları dikkatimi çekti

Samuels Barca ile imzaladı diyorlar o değil gelmesi zor olsa bile hayalını kuracak oyuncu kalmadı piyasada

Ilginç olan samuels de bizim forumda begenilmiyordu....

Sofoyu alıcagız herhalde belki de protokol falan yaptık zaten.

Harongody bayağı iyi oyuncu.Oktay Mahmuti böyle mantıklı işler yapmazdı pek ama.Herhalde Harongody de Beobasket oyuncusu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro yazarken neden engin atsur u yaziyorsunuz anlamiyorum.adam bizden 2 sene önceki alacağını bile tahsil edemedi ve yasak koydurttu.mantıklı mı bize gelmesi.

FB Kalinic de aşama kaydetmiş Semihi tutma olasılıkları artmış deniyor bu arada Emirde ses seda yok yerli bulamıyacağız sanırım

Palasyos KSKdeki sözleşmesinden çıkmış KSK ve Efes ile görüşme halindeymiş.Mavro da Efesin adayları arasında

Adı geçmeyen bir isim telafuz edilmedi. Ancak Ergin Hoca'nın forumdaki yorumlardan yola çıkarak Rakim Sanders üzerine yoğunlaştığı söylendi.

Sanders ismi forumda çok fazla geçmedi ki. Peki guard ve atletik 5 numara için isim söylediler mi?

Çok garip gerçekten 2. lig takımları bile kadroları kurdu biz hala transfer yapamadık.

Kalnietis Zalgiris'te.

Rakeem, Sanders mı Christmas mı ?

Önümüzdeki hafta yabancılar açıklanıyormuş.

Efes Mavrokefalidise sulanmış ,Ercegte hala Euroleaguede oynayan bir takıma gitmek istiyormuş garibim bizden başka enayi bulamadı herhalde ee tabii alıştırdık bol sıfırlı kontratlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri