• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lasme bize nasıl düştü, ben hala ordayım. çok iyi oldu be.

Blake SCHILB ve Caleb GREEN ikilisiyle Avrupa' nın en satış potansiyelli takımı olma yolunda ilerliyoruz ;)

Avrupa' nın efsane satıcısı Schilb' e ilaveten eski NBA oyuncusu Antoine Walker tarzı bir oyunu olan Green' e de talip olan Ergin Ataman açıkçası tercihleriyle beni oldukça şaşırtıyor.
Her ne kadar Blake Schilb satıcı olarak lanse ediliyor olsa da Avrupa' nın en korkutucu şutörlerinden biri ve Galatasaray bu amaçla hizmet ettiğinde tribünler kendisini sevecektir. Bununla beraber umarım Ergin Hoca Caleb Green' i 4 numara pozisyonunu doldurup domine etmesi amacıyla kadroda istemiyordur; bu tarz bir beklentisi varsa bu sezon da Galatasaray pota altı yol geçen hanına döner.

Green'in çok fazla Ataman sistemine uyan bir oyuncu olduğunu söylemek güç bana kalırsa. Sassari ve Malaga senelerinin maçlarını izleyip oyuncuyu detaylandırmıştım adı bizimle anılmaya başladığı günlerde. Eğer bu transfer kesin olarak gerçekleştiyse ikinci 5.numara transferinde hata yapma lüksümüz yok bana kalırsa. Lasme'den sonra yine savunma kimliği ön planda , ribaundlarda dominant bir uzun almamız gerekecek. Eğer böyle bir transfer gerçekleşmezse takım savunmasında ve ribaundlarda sıkıntı çekeriz zira kısa transferlerini yaparken de işin savunma yönüne pek dikkat ettiğimiz söylenemez.

Ben caleb greeni daha kos kos takimlarinin uzunu olabilecegini düsünüyorum videolarda ya hizli hücum bitirmis ya da hemen erken gelip erken sut atmislar. Biz yarisahada avantajlari dezavantajlari kovalayacak bi takim olacagiz gibi. Schibb ve micovun varligi ve ataman sistemini bilmemiz bunu gösteriyor. Sutu yalanci bi pick üzerinden caprazlardan attiriyoruz uzuna caleb buna uygun mu bilemedim. Bourisis olsa cok sevinirim acikcasi 4e de savasan birini alsak iyi olur ama herseye ragmen imzalar kesinlesmeden inanmiyorum bende. Schilbb ismi hic cikmadan bitti transfer (ne kadar o da kesin olmasa da) green cok daha önceden cikan bir isim ama hala net gözükmüyor bence yaz liginden birini alabilir koc oraya :)

5 numara için Jordan Vandenberg ismi benim önerim.2.16 boyunda solak basketbolcu.Sırtı dönük oyunu,blok tehtidi,orta mesafesi ,ayak çabukluğu olan bir oyuncu.

Xxx(Bobby Brown)-Safak
Sinan-göksenin-(tyler haws)
Micov-schilbb
Dwight Powell-izzet-ege
Lasme-Meijri
Tyler hawsi furkan önermisti ondam sonra izledim cok iyi sut mekanigi var
Dwight powell I da veysi deniz önermisti cok buralara düsmeyebilir ama ergin hocanin cok sevebilecegi pf. Pg icin bobby brown cinden gelir mi maliyeti ne olur bilmiyorum ama pg önemli :)

Ama kesin bir şey olsa profilinden unicajaCB oyuncusunu kaldırırdı diye düşünüyorum...

Kesin birşey Lasme Ve Schilb 'de de yok aslında resmi açıklamalar henüz gelmediği için, fakat oyuncunun bizzat welcome galatasaray yazılı bir videoyu paylaşması yakın olduğumuzu gösteriyor bana göre, ki sportando 'da böyle düşünmüş olmalı ki haberini yaptılar az önce

Caleb Green, oyun sistemine pek uymayan bir isim.Ancak hoca istediyse vardır bir bildiği.Umarım yanıltır beni

Forumda daima memnuniyetsizlik hali hakim. Sofo gelecek denildiği zamanlarda forumun yüzde 90'ı gelmesin diyordu, gelmeyeceğini İsmail Şenol söyledikten sonra yorumların çoğu keşke gelseydi tarzında. Lasme için tam tersi geçerli bence şu an çok iyi gidiyoruz transferde iyi bir guardla eurocupta cok iddiali oluruz.

Siz yazdıktan hemen sonra aynı olaylar Green transferi için oldu sanki bir örnek verdi arkadaşlar .

Barça Arroyoya 1 yıl için 900 bin euro önermiş :)
Avrupa guardsızlıktan kırılıyor Çin ve Nba mahvetti Avrupayı.

Ergin hocaya her türlü güvenmek zorundayız..şu an takımın en değerli parçası o..transferleride kendisi yönetiyor...belki böylesi daha iyidir..işine kimse karışmıyor ve tüm sorumluluk onda..kanımca kadro yapısında ve sistemde geçen yıla oranla değişiklikler olacak o kesin..
1 numarada şafak var kısa süreleri tamamlamakta zorlanmayacaktır..ceza şutuda var ..gelecek pg daha belli değil ve avrupa piyasasında zaten kalmadı hocanın istediği gibi dominant bir guard...
2 numarada sinan ve göksenin bence vasatın üstünde birer savunmacılar..hatta sinan şu an avrupada sayılı iki numaralardan biri,hücumdada sorumluluktan kaçmıyor...göksenin güvenilirse savunmada sorumluluğu o alıp sinan hücumda daha fazla ön plana çıkar kanımca..ama lofton tarzı eli düzgün bir şutör şart..
3 numarada micov ve schilp yeterli olur diye düşünüyorum..micovun oyun bilgisi avrupa ortalamasının çok üstünde ve etkili..schilp ise vasat üstü bir şutör sıkıntı yaratmayacaktır...
4 numarada erceg sonrası kim gelirse gelsin savunmada iyi hücumda kötü gözükecektir..caleb green bizim oyuncumuz değil gibi duruyor ve bütçenin bir kısmını luke harangody üzerinde kullanmak gayet mantıklı duruyor...hem hücumda erceg kadar katkı verir hem ribauntlarda rahatlatır...
5 numarada lasme hem tecrübesi hemde sertliğiyle sıkıntı yaratmaz..ben sofonun olacağına inanmıyorum ergin hocada istemez bence hem bütçeyi ortalama 20 dk oynayacak birine vermenin mantığı yok...izzet hoca istemese gelmezdi...tek üzüntüm samet geyik ve sertaçın kaçırılması oldu rotasyona çok katkıları olurdu...

tek büyük yenilmez armada....

Arroyo sözleşme bulamaz falan diyenler vardı. Galatasaray, Arroyo için nimet oldu, sayemizde takım aldı diyenler vardı.. Bir zahmet yorum yapmayı bıraksın o arkadaslar... Adam Galatasaray'a geldikten 3 sene sonra Barcelona'ya gidiyor.

Lasme,Schilb,Green ve Micov şu anlik yabancılarimiz.
Geriye 1 ve 5 numaramız kalıyor ki bu sene iddiamizi belli edecek 2 isim gerekiyor bu takıma.
Keşke Jeter ve Mejri olsaydı bu isimler ama bu saatten sonra zor gibi.

Yerli olarak şu anda Sinan,Göksenin ve Ege var takımda.
Birde 2 yeni transferimız Şafak ve Izzet.
Muhakkak 2 yerli daha almamız gerekiyor.
Serhat ve Ersin çok iyi 2 hamle olur bizim için.
Bu 2 transfer de olur inşAllah.

İsh Smith Avrupayı düşünürmü merak ediyorum doğrusu.Marcus Thornton Avusturalya yolcusuymuş geriye elle tutulur Norris Cole , fredette ,donald sloan,ridnour kalıyor nbade.

Rowland'a kalacağız gibi malesef

Arroyo'nun Barcelona'ya transfer olmasına sevindim. Bu transfer, sırf bizde oynadığı için Carlos'a burun kıvıran, başta İbrahim Kutluay olmak üzere, tüm sözde basketbol ulemalarına kapak olsun. Al sana "ahı gitmiş vahı kalmış" Arroyo... :) Bu sene EL'de hangi takımı tutacağım da belli olmuş oldu. :)

Kimse Arroyo 5 kuruş etmez demedi.Bizden aldığı paranın yarısına ancak kontrat bulur dedik.Çok da haksız sayılmayız.

Ben Arroyo konusunda yorum yapmamıştım da konu nedir? Yani Efes ten kovalanan Nachbar geçen sene Barça da oynamıyor muydu? Navarro yu mu kesecekmiş? Takımı üzerine mi kuruyorlarmış? Nedir? Kim Arroyo ya kötü demiş?
Adam parasını alamayınca haklı olarak gitti.
Bitti gitti daha neyi tartışıyoruz.

Başarılar Arroyo reyize. Ayrı kulvarlarda olduğumuzdan karşılaşmayacak olmamıza da sevindim. Onu başka formayla rakip olarak izlemek kötü olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri