• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pana çok inatçı çıktı cidden, umarım bizimkilerin alternatifleri vardır en az lasme kadar kaliteli

Lasme'nin menajeri güzel kullanıyor bizim teklifi...Pana alır Lasme'yi..Bizi daha çok oyalamadan alsalar bari...

Bak güzel tahmin şimdi düşündüm bende tweetlerini %99 o diyorum, nerden yakaladın?

Son twitlerin de abi teşekkür ederim senden duymak bir şeref gibi lafları yazı stili falan ona benziyor. Böyle çocukça şeyleri bu yaşta yapması tam ona göre bir şey.

Maalesef Lasme onumuzeki yil Pana formasi giyecek.

Ya cok pardon ama bu karakterde bir oyuncu ben bu forma altinda gormek istemiyorum. Tamam belki lasme su anda alinabilecek en iyi uzun ama karakter olarak , ki eger bu yazilanlar dogru ise, gordugum en dusuk karakterlerden. Tabiki de profesyonel sporcu ve bu isi para icin yapiyor ama bu ne kardesim boyle.

Benim sahsi gorusum istemiyorum bu adami, bunu basketbol normlarinda soyleyemem ama hayat gorusu ve ahlaki is anlayisima gore bizden uzak dursun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kıtada Lasme tarzı savunmacı ve atlet kaliteli uzun kalmadı gibi.. Dorsey hamlesi yapsak keşke..

Eksik kalsın Lasme'nin atletikliği de, savunması da.. İyice yılan hikayesine döndü bu iş. Galatasaray takımı olarak işi gücü bıraktık Lasme'nin keyfini bekliyoruz heralde bizi kullanıp Pao'dan daha yüksek fiyat alabilsin diye. Bir an önce ne olacaksa olsun. Eurocup'tayız diye de iyice kendimizi mahalle takımı görmemizin alemi yok. Bu kadarı fazla.. Bu saatten sonra gelse de sevinmeyeceğim maalesef. Dorsey'e falan teklif yaparız umarım.

Panathinaikos ac kopek gibi saldiriyodu pivot piyasasina, tum alternatifleri kaptirinca Lasme icin iyice zorluyolar sartlari. Sinir bozucu bir durum hakikatten. Basinlari da ayri bir yavsak, islerine gelince yok esrardi yok Lasme zaten Yunanistan'a donmeyecekti diye kivirmasini biliyolar.

Panathinaikos'a feci kil oldum. Oly tokatlamaya devam eder umarim bu herifleri.

Bu noktada tek uzuntum bu lasme denen karaktersiz pana dan bizim sayemizde bi 100 bin euro fazla para koparmis olacak. Gerisi yalan. Hasbelkader bize gelirsede bu sene alkislamiyacagim tek oyuncu olucak.

Yalniz Micov ne buyuk bi karaktermis ya. Yakin zamanda bu adam gibisi de gelmez bu konuda.

Adam istese sene ortasinda iki defa ayrilabilirdi ama savasmayi tercih etti. Sezon sonu EL'den rahat kontrat alabilirdi ama takim ici rolunu terk etmedi.

Aslan parcasi vallahi. Oyuncularin daha fazla para kazanmak istemesini cok elestirmek istemiyorum ama Micov gibi nadir orneklerin de hakkini teslim etmek gerekiyor...

Walter Hodge da fena bir seçenek olmayabilir. Justin Dentmon kalibresinde olmasa da iyi işler yapabilecek bir adam. Daha fazla drive eden, iyi bir delici. Şutu da ara sıra istikrarsızlaşsa da iyi sayılır. Gora ve Zenit performansları baya iyi olmakla beraber, sönük geçen Laboral kariyeri de berbat diyemeyiz. Laboral'de yapamadığı atılımı bu kadro yapısı ile bizde yapabilir. Perdeleri iyi kullanıp, potaya giden koridorları kendine yaratabiliyor. Şu eldeki kadroda bu işi onun kadar iyi yapan biri yok. Tabi bunu yapıp, şutunun da fena olmaması bizim adımıza işi daha güzel hale getiriyor.

Huertas'ın ise kontratı 1.8 M Euro diye hatırlıyorum, Barcelona'dan. Tabi şu an o kontratı bulması imkansız ama 1 M civarına, Eurocup'a ve bize düşer mi bilmiyorum. Piyasada Huertas'ı alabilecek seviyede çok takım kalmamış olması, daha doğrusu alabileceklerin çoğunun oyun kurucu pozisyonuna ekleme yapmış olmaları, belki tek umut olabilir. Ama ilgimiz var mı, o bile belli değil. Huertas elbet de bir Arroyo değil ama o da eldeki parçaların verimini yukarı çekebilecek, uzunları iyi kullanabilecek bir guard.

Pota altında ise Lasme hala belirsiz ve çok kritik. Tavırları can sıksa da, değerli bir adam bizim yapı ve seviye için. Hele bir de o gelirse ve yanına Begic tarzı, çok ekstrem savunmacı olmasa da varlığıyla savunmaya katkı sağlayan, ribaund artısı getirecek, hücumda da pozisyon bitiricisi bir oyuncuyu katabilirsek şahane olur ki. Ben bu format da adam olsun diye kafamda bir ara Shermadini'ye bile "OK" vermiştim.

Marcelinho Huertas - Şafak Edge
Sinan Güler - Göksenin Köksal
Vladimir Micov - Blake Schilb
Caleb Green - İzzet Türkyılmaz - Ege Arar
Stephane Lasme - Mirza Begic

Lasme ve Huertas'a 1.1 MD'lik kontrat verildiğinde dahi 6 MD'ye kurulabilecek bir kadro gibi. Tabi kafadaki yaklaşık ücretlere göre. Huertas işi olursa diğer parçaların verimi ve uzunların kullanımı artsa da, delicilik anlamında biraz sıkıntılı gözüküyor. Ayrıca Huertas'ın Laboral zamanındaki gibi biraz skora yönelik oyununa da ihtiyaç duyulur. Diğer türlü ekstra skor işleri Schilb'e kalır.

NBAde kontrat bulamayan uzunlardan falan çıkmaz mı Lasmenin ikamesi bu kadar mı kritik bu adam ?

Lasme olmazsa Dorsey olur nolcak :D

Saka bir tarafa ben bu sene iki üc genc potansiyelli oyuncu alinmasi tarafindayim. Pivot ve suting guard yaz liginden gelsin..

Sabah iki Avrupalı uzun paylaşmıştım. Şimdi de 3-4 Amerikalı uzun alternatifi yazacağım;

Greg Smith: Atletik, iyi ribocu, uzun kolları var, savunmada fena değil ama çokta iyi değil, pota altında iyi bitirici, hücumda dribbling eden kısaya göre iyi pozisyon alıp doğru pas açılarında duruyor, ayakları çabuk.

Fab Melo:Savunmada mükemmel bir uzun, fiziği çok iyi 2.13 boyu ve uzun kolları var, çemberi çok iyi korur, birebir savunması iyidir, hücumda bireysel opsiyonu yok, potaya yakın yerlerde topla buluşturulursa bitirir onun dışında hücumda perdeleme yapar. Boyuna göre ribaund özelliği çok iyi değil, ribaundlar için çok savaşmıyor. Ama yine de fena ribaundcu değil.

Tarik Black: LA'in serbest bırakması bekleniyor. Atletik, sert bir oyuncu. Ribaund katkısı iyi, tempolu, koşan bir uzun. Hücumda fena bir opsiyon değil, birebir post up özelliği iyi değil ama yine de post up oyunu var. Savunmada ayakları hızlı ama zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşayabiliyor.

Lasme olayı Moriantes ve Pires'in meselesine döndü.
Artık bir karar vermeli.
Azdan az çoktan çok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri