• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1'lere çıkarsak pivotla transferi kapatmak durumunda kalırız daha makul bir oyuncu bulabilirsek bir yerli oyuncu alma şansımız olur. Bakalım.
Alabileceğimiz iyi seviye guard kim kaldı ki piyasada?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hodge,Dentmon,Rowland.
Hodge için Pana ismi geçiyor sanırım o kaçıcak ama ben bu isimlerden başka biri olacağını tahmin ediyorum. Bence bekleyecekler bir fırsat bekleyecekler. Rowland'ı alırlardı bence ama bekliyoruz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısa olarak Rowland'ı al bitsin işte. Birde uzun al. Yine dar bir rotasyon olacak ama napalım Koç böyle istiyor.

İyide oyuncu parayı beğenmediği için reddetmemiş ki nba istiyor adam.

Genel baktığımda aslında Huertas için işler olumlu gidiyor sanki. Sonuçta adam ben eurocup'ta veya GS gibi parasal sıkıntı yaşayan bir kulüpte oynamam demedi. Teklifi değerlendirdiği de açık, inkar vs. yok. Bu olay tamamen para meselesi, opsiyonları daralıyor NBA olmayacak o belli. Sanki 1'e filan biter bu iş. Huertas için verilir bu para. Verilsin de bir zahmet.

Sadece ben de mi Dejavu oldu zaten biz Huertasa gayrı resmi 750 lik bir teklif yapıp öncelik NBA kaldı ki çok daha fazlasını isteriz tarzı bir cevapla zaten red edilmedik mi ? Basketdergisi çok daha önce veRdi zaten bu rakamı.Sonrada şu an için olmadı dendi.Sonra telefon açıp bekleyın tekrar düşünğcez deyip tekrar mı red ettiler yokda biz gayrıresmı reddi dikkate almayıp aynı meblayı resmen teklif edip tekrar mı red edildik.Bana bizim ilgimizi ısıtmıp tekrar servis etmişler gibi geldi.

Bu David Pick de sağlam papuç değil geçen durduk yere bir maçta şu kadar sayı atam bu kadar ortalaması olan Eric Mccollum yılda sadece 1 milyon kazanıyor diye twit attı .Oyuncu bu sezon henüz kimse ile anlaşmadı sanırım .Twit pek haber amaçlı değil yani.

Rowland'ı al bitsin de acaba Rowland'ın oynadığı herhangi bir takım kupa kazanabilmiş mi bugüne dek
Yoksa al Şemsettin Baş'ı bitsin

Bireysel yetenek olarak iyi oyuncu Rowland lafım yok da takıma katkısı yüksek mi acaba gerçekten de istatistikleri dışında soru işareti.Herhani bir üst seviye takım tecrübesi yok,kazandığı herhangi bir kupa-şampiyonluk yok.

Aynıları Dentmon için de geçerli.Bireysel bazda sayı ortalaması kasmaya devam edebilirler.Jordan Theodore daistatistik yapar kriter buysa

2. hafta Anadolu Efes
4. hafta Fülker

Ard arda üst düzey maçlar oynayacağız bence bu takımlarla erken oynamak avantaj olacaktır.

Biz her sene Euroleague'de F4 falan mı yapıyoruz da "O bizim seviyemizde değil" deniyor anlamıyorum.

Dentmon 29 yaşında kariyerinde herhangi bir başarılı takımda yer almışlığı yok.İyi oyuncu olduğuna inanılmasının tek referansı Zalgiriste maç başı 40 tane şut atıp,10 top kaybıyla yüksek sayı ortalaması yakalaması.180 boyuyla undersize,defans bilmez,asist yapmaktan da anlamaz çoğu boyu kısa guardın aksine.Ama 10 top kaybı yapıp 30da 10la şut attığı maçta 25 sayı atmış,Zalgiris de maçı 30 sayı farkla yenik kapatmış.Zalgiris'in o EL sezonunun ve Dentmon'ın özeti.Aman ne güzel

Fikstur bi garip oldu, ilk 5 hafta sıfır da cekebiliriz. Hayırlısı diyelim.

Ömer Yalçınkaya : Yerli kadromuz belli. Micov'u kadromuzu tuttuk. Oyun kurucu konusunda arayışlarımız sürüyor haber beklediğimiz oyuncular var. Sponsoru yakında açıklayacağız. Ödeme sıkıntıları olmaması için gereken önlemleri aldık. Geçen sezon yaşadıklarımızı yaşamamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Ömer Yalçınkaya: "Oyun kurucu transferi bu hafta netleşecek."
Ömer Yalçınkaya: "Huertas takibimizde. Avrupa'da devam edip etmeyeceği kararını bekliyoruz."
Ömer Yalçınkaya: "Yerli transferimiz devam edecek. Şu an kadromuzda 5 yerli var, 2 isim daha eklemeyi düşünüyoruz."

Semih olsun o 1 yerli
Diğeri de Emir olabilir ama kimin midesi kaldırabilir bunu bilmiyorum ::/

Bu hafta netleşecek miymiş ? NBA'i beklememiz bu kadar mıydı :)

Belli ki geçen seneden dersler alınmış yapılan açıklamaları samimi buluyorum.
Fakat oyun kurucu konusunda yapılan açıklamada bir tezatlık var gibi bu hafta oyun kurucu transferi bitecek dendi ama Huertasında avrupa kararını bekliyoruz diye de bir açıklama var acaba Huertas bu hafta kesin kararını verecekmi soru işareti doğrusu.

Hocam sen daha iyi bilirsin belki ama yerli havuzunda bize uygun kim kaldı ki?

Değil yerli piyasasında, dünya piyasasında oyuncu kalmasa Semih Erden, Emir gibi adamları Galatasaray formasıyla görmek istemem şahsen kardeşim, o yüzden öyle dedim.

Bu kulübü sırf maç kazansın diye sevmiyoruz neticede. İşin içinde duygular var, önem verilen başka değerler var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri