Mathieu Valbuena nasıl olur
RVP bi sene daha takımında kalırsa 14 milyon euro bonusu var yıllık ücretine ek olarak. RVP falan rahat gelmez yani ayrıca Burak ı beğenmeyenler adamın ağzıyla kuş tutmasını mı bekliyorlar bilmiyorum. Keza Selçuk (Melo sakatlanınca alternatifi Dzemaili ya da Yekta), Sabri (alternatifi maalesef Tarık) veya Hamza Hoca bunlardan biri olmasa şampiyon olur muyduk ben açıkcası ihtimal vermiyorumAkhisar'ın oyuncularını almak hangi vizyona uyuyor? Bize 4. yıldızı kazandıran Sabri, Selçuk, Burak, Aydın veya Hamza Hoca değil. Sneijder ve Muslera. Diğer yeniçeriler de yatsınlar kalksınlar ikisine dua etsinler. Buradan çıkan sonuç da yeniçerilere para vereceğinize ikisi ayarında 3 topçu daha getirin, ŞL'de olmamız gereken yerde olalım.
Şampiyonluktan gelen paralara bir de Sabri gibilere verilen paralara bakıyorum, hatta Niasse'nin 4.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuna da bakıyorum RVP falan rahat gelir. Kemer sıkma ayaklarını geçelim. Çiftlikten kulübe dönüşelim artık.
Jem sadece 1 internet sitesinin haberiBilal, Karacan, Güray ve Niasse ilk 4 transferimiz.
Sabri ile sözleşme uzatıldı.
Amrabat, Sercan, Danny ve Furkan Özçal takıma geri döndü ve denenecekler.
Hayırlı olsun.
Bakalım önümüzdeki günlerde neler göreceğiz ?
7-8 oyuncu nasıl alcaksınız arkadaş yahu sizde yani hiç maddi problem yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Şampiyonluğu bu kadar çabuk unutan bir taraftar topluluğu yok.