2015-2016 Transfer Sezonu

Bruma Real Sociedad a kiralandı deniyor. Haber doğruysa üzülürüm şahsen. Bruma nın dünyanın en gözde 2 liginden biri olan La Ligaya gitmesi demek ne yeteneksiz bi futbolcu??? olduğunu bütün dünya(Katar ve Çin hariç) görecek demek. Korkarım bir balon futbolcu daha elimizde patladı. Tek ümidim Çin veya Katar. Şu Beşiktaşa vuran piyango bize de vursun (AMİN)
 
Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi gündemde. Gerçekleşirse Barcelona'nın transfer cezasından dolayı 6 aylığına Galatasaray'da oynama ihtimali var.
 
Amrabat'ın ilk gidişinde de zil takıp oynamıştı millet şimdi gitmese miydi ya falan diyor. İspanya gibi açık, akışkan futbol oynanan bir yerde Bruma kendini hemen göstermese de varlığını hissettirecektir.
 
Hamza Hamzaoğlu: ''Melo ayrılmak istediğini, teklifler olduğunu söylüyor. Dönmeyeceğim diyorsa yapacak bir şey yok.''
Hamza Hamzaoğlu: "Podolski, kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu. Başka isimlerle de görüşüyoruz."
Hamza Hamzaoğlu: "Arda ile ilgili bana bir şey gelmedi. Gelirse değerlendiririz."


Hamza Hamzaoğlu: "Bruma'nın talipleri var. İyi bir teklif gelir ve Bruma gitmek isterse düşünürüz."
Hamza Hamzaoğlu: "Herkes sabırsız bir şekilde transfer bekliyor. Aceleci olmak doğru değil. Önemli olan doğru oyuncu almak."
Hamza Hamzaoğlu: "Dany ve Sercan Yıldırım'ın son durumlarını göreceğiz. Bazı oyuncularımızı kiralık göndereceğiz."
Hamza Hamzaoğlu: ''Sakatlıksız ve iyi performans ile geçen bir yıl diliyorum.''

NTVSpor- Evren Göz ; Podolski bitti. Cuma'ya kadar açıklanması bekleniyor. Podolski dışında Huntelaar ve Niasse ile görüşülüyor.
Evren Göz; Burak var Huntelaar gelirse ne olacağı bilinmiyor. O yüzden Niasse'nin kiralanma olasılığı çok yüksek.
 
Podolski ve Huntelaar 2'lisi birlikte olursa müthiş bir forvet rotasyonumuz olmuş olacak.
Melo büyük ihtimalle gidecek. Onun yerine Onun gibi savaşçı bir oyuncu bulmak gerekiyor. Aklıma Mbia geldi ama onu da Trabzonspor aldı.
Podolski ve Huntelaar birlikte gelirler inşAllah.
Bu 2 isimden bağımsız olarak bir on libero,bir sağ bek, bir sol bek ve Seeder Aziz transferi de gerekiyor.
 
Şimdi öncelikle Huntelaar transferinin saha içi birçok getirisi var ve çok isterim. Huntelaar gelirse nur topu gibi bir Burak sorunumuz olur , orayı nasıl yöneteceğiz bilmiyorum. Bu yıl set hücumlarımızda çeşitlilik ve işlevsellik çok kısıtlıydı. Bunun temel sebepleri var bunlardan bir tanesi de forvetlerimizin oyunun içine giremeyişi ve ceza yayı önünde pas kanalına girmemeleri.Huntelaar böyle bir açığı kapatarak daha kaliteli set hücumu ve kanatlara daha fazla seçenek sunar hücum anlamında. İkinci yarının başında Burak'ı 10 numara gibi kullanırken Hamzaoğlu Burak oyunun içine daha fazla giriyor ve gayet verimli oynuyordu fakat Sneijder varsa elinizde onu 4lü orta sahanın solunda oynamaya ikna etmek zor olur. Yani Sneijder'in 10 numarada kullanılacağını düşünürsek önündeki tek forvet rakip savunmayı sadece koşularıyla değil oyun aklı ve pas kabiliyetiyle yıpratmalı.Bu Selçuk-Melo-Sneijder gibi 3 denge-pas oyuncusuyla oynadığımız oyunda sahayı dikine kullanmak adına belki de tek şansımız.


Podolski transerine gelirsek ben buralara kolay uyum sağlayacağını yararlı da olacağını düşünüyorum. Huntelaar geliyorsa ben sol öne daha kanat ve birebir özellikleri ön planda bir oyuncu isterdim.Huntelaar yukarıda bahsettiğim gibi hücumda birçok anlamda rahatlatacak takımı bunun yanına birebirde çok etkin dribling meziyetleri olan bir oyuncu da eklerseniz tıkanan hücumlara bir çözüm daha üretmiş olursunuz. Top ayağına geldiğinde sağa-sola çekip orta açsa bile Huntelaar gibi bir oyuncunun içeride olduğunu düşünürsek basit ama değişmeyen bir çözüm yolunuz olur. Diğer kanada ise takım oyununa bağlı kenar forvet ekleyerek takımın skor yükünü paylaştırıp dengeli bir yapı oluşturabilirsiniz. Şimdi bahsettiğim modeldeki kenar forvet kısmına Podolski pekala uyar , burada Yasin'in çizdiğim role uyabilmesi önemli. Yasin konusunda şüphelerim olduğu için acaba o tiplemede bir oyuncu baksak daha mı iyi olurdu diyorum kendi kendime.


Diğer bir durum Niasse vakası. Huntelaar olmazsa Niasse olacak gibi bir söylem var bence bu çok saçma. Bu bizim bir planımız yok bakıyoruz işte sağa sola kim var kim yok demektir. Niasse topu önüne isteyen açık alanda etkili bir oyuncu. Bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız yok şu aşamada. Ayrıca sadece saha içi değil saha dışı -medya- alacağınız tepki kar-zarar denkleminde eksi olarak hanenize yazılır.Umarım böyle bir hata yapılmaz.
 
Podolski ve Huntelaar 2'lisi birlikte olursa müthiş bir forvet rotasyonumuz olmuş olacak.
Melo büyük ihtimalle gidecek. Onun yerine Onun gibi savaşçı bir oyuncu bulmak gerekiyor. Aklıma Mbia geldi ama onu da Trabzonspor aldı.
Podolski ve Huntelaar birlikte gelirler inşAllah.
Bu 2 isimden bağımsız olarak bir on libero,bir sağ bek, bir sol bek ve Seeder Aziz transferi de gerekiyor.
Yabancı sınırı kalkmış, yerli stoperler rezalet hâlâ Serdar Aziz isteyenlere de hayranım valla:) Zaten defans hattımız berbat, bir kazma el bombası daha gelsin.
 
Yönetimin de hamzanin da ne kadar vizyonsuz oldugunu görüyoruz. Fenev neler aldi neler simdi de nani geldi gibi biz hala niasse diyoruz.
Telles bu sene katki verdi ama yok ondan sol bek olmaz defans yapmayi kademeye girmeyi nerde duracagini bilmiyor daha. Bir sol bek kesin lazim. Bir sag bek yüzde besyüz lazim.(bence stoper bile alabiliriz ama hadi orayi idare ederiz) sag acik sol acik duruma transferle göre lazim. Podi gelirse yukardaki arkadasa katiliyorum keita tarzi bir sag aciga ihtiyac var sen şl oynayacaksin ona göre kurmalisin kadroyu. Huntelaar gelirse forvet hattin oturmus olur.
 
Ayrica ukrayna da oynayan bonservisi elinde olan adami alamayip podiye yönelmek de bence basarisizliktir. Biz podiyi 3 yil önce istiyoduk. Naniyi fatih terim zamaninda aliyoduk. Drogba muslera sneijder geldi o dönemler. Kimse aysala bok atmasin gayet vizyonu olan biri idi. Arkadaslarinin altini kazmasa idi cok daha basarili olurduk..
 
Evet sevgili Aysal'ın vizyonu sayesinde Uefa'nın FFP kılıcı başımızın üzerinde duruyor. Sonradan gelenler de vizyonsuzlukları ile bu sorunu aşmaya çalışıyorlar. Aysal'ın yaptığı bir çok güzel işin yanında en büyük hatasıdır gereksiz transfer ve abartı oyuncu maaşları.

Rakip takımların yaptıkları üzerinden de kendi kulübümüze vurmayalım. Öyle yada böyle adamlar şimdiden sadece bonservis paralarına 15-16 m euro (Krajer 7,6, Fernandao 5, Şener 2) para harcadılar çıkan. Bizim böyle bir lüksümüz yok. Adımlarımızı ona göre atmalıyız.

Podolski transferi net iyi transfer. Oyuncunun kalitesi, oyun tarzı ve 2016 Avrupa Şampiyonasını düşününce çok tüksek verim alma olasılığımız hayli fazla.
Niasse konusunda olumsuz değilim. eğer çok uygun maliyetle alınacaksa kadro genişliği için düşünülebilir.
Melo gidecek oraya da bir transfer gerekli. Hazır Arda'yı Barca alıyor ve bize yetiştirme bedeli verecekken; Melo'dan gelen bonservis + yetiştirme bedeli + biraz da kulübün eklemesiyle Alex Song'a sulanalım.
 
Yabancı sınırı kalkmış, yerli stoperler rezalet hâlâ Serdar Aziz isteyenlere de hayranım valla:) Zaten defans hattımız berbat, bir kazma el bombası daha gelsin.

Boğaç ayıp ediyorsun :)
Ben Danny'e kalmaktan korkuyorum.
Şahsen Serdar Aziz'i de beğenirim.
Semih ile Milli Takımda da beraber oynuyorlar.
Keşke Ujfa gibi tecrübeli biri gelse.
Ama bütçeye baktığımızda bu çok zor gözüküyor.
Bende Balanta ya da Doria geleceğine Serdar Aziz gelsin isterim.
 
1- Podolski Huntelaar ve Sneijder üçlüsü çok iyi bir hücum gücü olur ama Huntelaar transferi çok zor bence
2- melo yerine gökhan inler çok iyi bir tercih olur. sert, oyunu iki yönüyle oynuyor, şutu var.
3-
Danny serseri mayın gibi, her an bir penaltı ya da kırmızı kart tehdidi var, stoper değil de sağ bekte denene bilir.
 
3 lü forvet olarak Podolski - Huntelaar - Burak yapabiliriz ama takım bu sisteme uyabilir mi?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sabri'ye zam yapıldı hadi gidip forvete Suarez'i alalım.
Sabri'ye zam yapıldı Melo'nun yerine Pogba gelsin.

Sabri'ye yapılan zam saçma sapan bir uygulama ama bu içinde bulunduğun durumun gerçekliğini değiştirmez. Her durumada bu örneği vermek bir şey değiştirmez. Yönetime gerekli mesaj ve tepkiler verildi kendileri bunu almışlardır umarım.

Her şeyden bağımsız biz bu sene oyuncu bonservislerine 20-25m Euro verebilecek durumda değiliz. Tabi sattığımız oyuncular olur onlardan geleni aktarırız durum değişir. Maalesef gerçek bu.
 

Üst