2015-2016 Transfer Sezonu

Keşke takmasaydık şu 4.yıldızı. Zafer sarhoşluğundan bir türlü çıkamıyor ne hoca ne yönetim . Bol keseden para dağıtıp "transfersiz de şampiyon oluruz amaannn bizden büyüğü mü var" kafasındalar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
fener'in ve bjk'nin ve hatta bursa'nın salaklıkları olmasa ve hatta ve hatta bana göre çok iyi kadrosu olan Trabzonspor vahid'in yerine iyi bir teknik direktör alsaydı biz zor görürdük şampiyonluğu. bizi kendi oyunumuz değil rakiplerin salaklıkları şampiyon yaptı. gol yemedik diyorlar ya son 6 hafta yahu muslera gol yemedi yoksa senin savunman her maç en az 3 gol yedi.
 
Ya Fenerbahçe boş adamların tümünü gönderdi.
Mert, Selçuk, Bekir, Egemen ve Webo ile sözleşmeleri sona erdirdiler.
AdamlarIn her şeyi profesyonel.
Şu ana kadar Kajaer, Şener ve Fernandao gibi iyi oyuncular aldılar. Nani,Obi Mikel, Ospina haberleri var birde bunların üstüne.

Biz hâlâ Sabri ile devam edelim.
Aydın kalsın diye ugrasalim.
Bilal Güray Niasse Danny diyelim.

Cidden yazık ve acınacak bir durum.
 
Hamza Hoca'yı bekleyen en büyük tehlike, ilk sezonunda çifte kupa kazanmasına yardım eden yerli oyuncularına karşı kendini borçlu hissetmesi ve kadroda köklü değişikliklere gitmeyip, bu oyuncularla yola devam etmesi olacaktır.

Sabri ile yeniden anlaşılması, hocanın bu hataya düşeceğinin bir göstergesidir. Sabri iyi bir sezon geçirmiş olabilir, ancak ona vereceğin paradan daha azına, aynı işi yapabilecek bir sürü yabancı bek bulabilirsin. Çok uzaklara gitmeye de gerek yok, Kuzey Avrupa liglerine bakmak yeterli... 500-600 bin euroya taş gibi stoperler, bekler var...
 
Sabri Galatasarayli, Sabri Reis sabri de sabri. Ulan Pogba, Juventustan 1.7 alirken sabri pogbadan daha cok kazaniyor aradaki kalite farkini anlatmama gerek var mi?
Sabrinin yasi gelmis geciyor hadi gitmicek o zaman sozlesmesinde indirim yapilmasi gerek ama sabri Trip atiyor bu para az diye Yonetim de zam yapiyor!
Allahiniz varsa az insafli olun o paraya sabriden daha iyi sag bek alinir hadi onu gectik Engelsiz Basketbol takimizin paralari odenmedigi icin adamlari evlerinden cikariyorlar anlatabiliyo muyuz? Biz bu paranin bos yere gereksiz zam yapilmasina harcanmasina karsiyiz arkadas!
Ergin Ataman bile 300-400 bin tl indirim yaparken maasindan sabri nasil olur param az diye trip atiyor kulube?
Gelip bize sabri Galatasarayli hakediyor demeyin! Bu kadar tataftar cebinden veriyor o parayi forma aliyor atki aliyor bilet aliyor asil Galatasataylilik o dur Milyonlari sömürmek değildir !
 
Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile Şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır). Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4.800.000 TL sabit transfer ücreti ve net 45.000 TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcunun ilgili sezonlarda 15 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde, futbolcuya net 300.000 TL prim ödenir. 30 resmi müsabakada fiilen oynaması durumunda ise futbolcuya net 300.000 TL ekstra prim ödenir.

4,8 milyon tl garanti ücret 1,8 milyon dolara 1,5 milyon avro. yazık günah. yuh size yuh size yuh size. bu mu paramızı dikkatli kullanmak.
 
Ben Ergin Ataman'ın yerinde olsam istifa ederdim, Micov'un yerinde olsam bırakır giderdim. Karakterimi sorgulayanın da karakterine küfür ederdim.
Futbol takımı yerli oyuncular tarafından geçen sene yeniçeri ocağına çevrilmişti. Adı geçen transferler ve kontratlar doğruysa iki kupaya rağmen Hamzaoğlu da yeniçeri ağasından öte değildir benim gözümde.
 
Sabriye 1.8 milyon euro veren kontratı imzalayan, izin veren kim varsa hırsızdır, beyinsizdir. Niye? Bir önceki sezon yabancı sınırlaması vardı ve bu çöp Sabri 1.2 milyon dolar alıyordu. Bu sene yabancı sınırlaması kalktı yani adamın elindeki tek değer Türk pasaportu sıradanlaştı. Yani adamın değeri düştü, neden maaşı yükseliyor?
Van Persieye gelince, para yok dengeler. Hamzaya gelince ,şampiyon yaptı bizi al sana 2, Sabri sığırına gelince bizim oyuncu camiaya mal olmuş al sana da 2, 5 yabancı sınırlaması varken 350 bin euroya oynamış Bilal gelince bizim Hamzanın oyuncusu al sana da 850. Madem çok Galatasaraylıydınız, hadı görelim Ergin Hoca gibi feragat edin yıllık ücretinizden. Yok yapamazlar tabi, hepsi vampir çünkü.
Kendi adıma, aldığım store ürünlerinden, maç biletlerinden bir kuruş dahi bu çöplere gidiyorsa haram zıkkım olsun!!!

“Fenerbahçe 20 bin lira teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yaptığım gün mutluluktan uçuyordum." Metin Oktay
 
Ben Ergin Ataman'ın yerinde olsam istifa ederdim, Micov'un yerinde olsam bırakır giderdim. Karakterimi sorgulayanın da karakterine küfür ederdim.
Futbol takımı yerli oyuncular tarafından geçen sene yeniçeri ocağına çevrilmişti. Adı geçen transferler ve kontratlar doğruysa iki kupaya rağmen Hamzaoğlu da yeniçeri ağasından öte değildir benim gözümde.
kap'tan doğruluğunu öğrenebilirsiniz.
 
Bu klübe Galatasaraylıyım diye kim geldiyse klübün anasını belledi . Olmayın galatasaraylı filan adam gibi topunuzu oynayın işinizi yapın kafi.. Camianın çocuğu diyorlar sanki yetimhanesporuz biz. Meşhur ruhçu taraftara da selam olsun. Çağırın şimdi ruhunuzu rahat rahat. Gelen ruha da Sabrinin paralarını takarsınız hediye olarak.
 
#GalatasaraydaHirsizVar hashtagi TT sıralamasında zirveye yerleşti. Sanırım ilk defa GS taraftarı bir transfere bu kadar tepki gösteriyordur.
 
Suçlu sabri değil başa gelen yönetimdir. Malesef Galatasaray Spor Kulübü, aday yöneticilerin başa gelmek için tiyatrolar oynadığı basit bir sahne gibi oldu. Bkz Tarihin en büyük sponsorluğu falan fistan.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şu yapılan kontratın izahı yok. Nasıl bir iş bilmezliktir. Burada ne Sabri'ye ne de Hamza hocaya gram kızmıyorum. Suçlu ortada ne yaptığını bilmeyen yönetim.
 
30 maç oynadığı takdirde (oynar da) 2.2 milyon euro'ya (6 milyon 750 bin TL) denk geliyor ücreti.

Bu hesabı yapmanın da muhasebecilikle hiç ilgisi yok. Yabancı sınırındaki sorun da aşılmışken inanılmaz bir para.
 

Üst