2015-2016 Transfer Sezonu

Sırf 1-2 kilo fazlası var diye herkes takım otobüsü ile giderken idman sahasına bisikletle giden Poldi çok can yakacak inşAllah bu sene.
 
Oyun kuracak stoper, hücumcu sağ bek, bence as ama yönetimce yedek olabilecek forvet almadan mümkünse şampiyonlar ligine katılmayalım. Topu ileriye taşıyacak sağ açık transferi de olabilir.
Stoper için Dante veya Chricheş iyi olur, ikisinin de topla oyunu iyi. Tercihim yaşına rağmen Dante olur.
Sağ bek için bu yönetimin almayacağını düşünmekle beraber geçen sezon Sivas'da 9 asist, 1 golle oynayan Cicinho'ya bile razıyım. 1 yıllık sözleşmeyle gün kurtarılabilir maliyetsiz şekilde.
Top taşıyan sağ açık için ise Shaqiri yada Salah iyi oyuncular. Fakat bonservis sorunu olacaktır. Kiralama yolunu seçebiliriz, ikisi de takımlarının bırakmak istediği oyuncular. Burda Sinan Gümüş ve Yasin de var, kadro içinden de kapatılabilir.
Burak Yılmaz'dan farklı özellikleri olan bir forvet olarak Wolfsburg'dan Bas Dost çok iyi olur. Hatırlayalım Hollanda-Türkiye maçında bu arkadaş oyuna girdikten sonra baskıyı artırmıştı Hollanda. Çünkü hava toplarının çoğunu indirerek, topun bir şekilde bizim sahamızda kalmasını sağladı. Bu sezonki çok iyi performansı, Wolfsburg'un tok olması, bizim fazla bonservis veremeyecek olmamız transferi zor kılıyor.

Muslera
Cicinho-Ched-Dante-Telles
Melo-Xelçuk
Salah-Sneijder-Podolski
Bas Dost
 
Bugün fanatik çıkmış GS transferi kapattı diyo.Bu sene takım transferle uğrasırken taraftar ..ne medya ile uğraşıyor... sezon açılsa da kurtulsak
 
Ozan Tufan ve Serdar Aziz için Bursaspor'a 5 milyon euro+Danny+Sercan+Yekta teklifi yapmışiz.
Bence bizim için çok güzel hamle olur.
Olur inşAllah bu 2 transferde.
 
Ozan Tufan ve Serdar Aziz için Bursaspor'a 5 milyon euro+Danny+Sercan+Yekta teklifi yapmışiz.
Bence bizim için çok güzel hamle olur.
Olur inşAllah bu 2 transferde.

Şu yabancı rahatlığında hala Türk peşine koşmak bariz salaklıktır. Ozan buralarda kalırsa bir halt olmaz Serdar Aziz'de aman uzak dursun. Koray ile Kaan da onun kadar hata yapar.
 
Serdar Aziz geleceğine kimse gelmesin. Mallıktan da öte birşey bu. Sorsan paramız yok derler sonra yerli çöplere para saçmaya devam ederler. Dünyada stoper mi kalmadı? Serdar'ı Hamzaoğlu istiyorsa o da defolsun kendi gibi vizyonsuz bir kulübe gitsin şimdiden. Şampiyonlar Liginde gol yeme rekorunu kırmayı kafalarına koydular herhalde.
 
Ozan ve Serdar'ı almadanda Yekta+Dany+Sercan'ı versek bile büyük iş yapmış oluruz :)

Şaka bi yana yabancı transferi zor görünüyor bu saatten sonra en azından üst düzey bir yabancı.Ozan gelsin oynasın Serdar'da is yapar bence.Avrupa falan demişsiniz zaten hedef orası değil artık çok umut bağlamayın derim oraya.
 
Ozan Tufan çok iyi transfer olur.
Sağ bekte oynar ve bizi Sabri'den kurtarır.
Gerekirse on libero bile oynar.
Olursa harika iş yapmış oluruz.

Serdar Aziz'e gelecek olursa bence oda iyi bir hamle olacaktır.
Gönül ister ki Semih,Chedjou ve Balta'nin yanına tecrübeli bir stoper alınsın ama su anda zor gözüküyor. Bunun yerine Serdar Aziz transferi şahsen benim mutlu eder.

Hazır Bursaspor ile konu açılmışken sol bekleri Emre Taşdemir'i de alalım.
Müthiş bir yetenek.
 
Stoper alacaksan Ujfalusi gibi dengeli, tecrübeli, ayağı düzgün, sağlam birini alacaksın. El bombalarının yanına bir yenisini daha eklemeyeceksin. Tabii daha sağ bek, kanat, forvet falan da yok. Neyse şu kamp dönemleri bitsin, ligler başlasın ki bahane bulsunlar beceriksizliklerine..
 
Celta Vigo maçında, Podolski bir penaltı yaptırdı bir de gol attı. 2016'da olmak için kıçını yırtacaktır bu sezon. Tam isabet bir transfer. İnş çok başarılı olacak.

Sinan Gümüş'ü oynatmayıp, Olcan, Yekta, Sabri ve bir ton boş beleş adamı hazırlık maçında oynatan Hamza Hoca'ya söyleyecek söz bulamıyorum. Porto modelini uyguluyorduk ya hani Hocam öyle demiştin. Porto 30 yaşındaki göbeklileri oynatmıyor herhalde. Bir an önce istifa etmen/ ayrılman/ başka takıma gitmen/ gönderilmen/ Akhisar'a dönmen/ Fatih Terim'in yardımcılığına devam etmen/ Mourinho'nun yerine Chelsea'ye transfer olman dileğiyle.

Bu arada Eray top kurtarıyor filan ilginç bir maç oluyor.
 
Celta Vigo maçında, Podolski bir penaltı yaptırdı bir de gol attı. 2016'da olmak için kıçını yırtacaktır bu sezon. Tam isabet bir transfer. İnş çok başarılı olacak.

Sinan Gümüş'ü oynatmayıp, Olcan, Yekta, Sabri ve bir ton boş beleş adamı hazırlık maçında oynatan Hamza Hoca'ya söyleyecek söz bulamıyorum. Porto modelini uyguluyorduk ya hani Hocam öyle demiştin. Porto 30 yaşındaki göbeklileri oynatmıyor herhalde. Bir an önce defolman dileğiyle.

Bu arada Eray top kurtarıyor filan ilginç bir maç oluyor.

Galatasaray'ı temsil eden ve koçluğunu yapan kisilere yapılan bu hakaretlere bu forumun adminleri daha ne kadar göz yumacak.
Defolması gereken biri varsa o da sensin.
Herkes haddini bilsin.
 
Poldinin antrenman videoları da fena. Alman sonuçta, ne kadar yan gelip yatmaya meyilli olabilir ki. Sol ayağı ile çok can yakacak inşallah bu sezon

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst