2015-2016 Transfer Sezonu

Bence muslerayı satmaya düşünüyorlar seneye. Onun yerine düşünülüyor. İzlememe konusunda haklısınız herkes ahkam kesiyor ama kimse bu organizasyonları takip etmiyor en başta kulüpler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trt kupayı yayınladı. Ben de Sırpların bir iki maçını izledim Eğer bu performansını hep sürdürür ve olursa olgulanşır ise 10 yılımızı kurtarır ki Muslera için +30 milyon avro gibi bir ücret teklif gelmediği sürece ve o da gitmek istemediği sürece biz de olgunlaşması zor.
 
Trt kupayı yayınladı. Ben de Sırpların bir iki maçını izledim Eğer bu performansını hep sürdürür ve olursa olgulanşır ise 10 yılımızı kurtarır ki Muslera için +30 milyon avro gibi bir ücret teklif gelmediği sürece ve o da gitmek istemediği sürece biz de olgunlaşması zor.
Eğer gelirse iyi şeyler yapabilir o zaman. Bir de şöyle eleştiriler geliyor. İşte kadroya giremeyecek neden aldın vesaire. Buna hiç katılmıyorum. Adam zaten Nando yokken oynayacak bu belli o yüzden 18 de olmamasının bir ehemmiyeti yok bence.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Belçikalı topçu buldun mu yapışmakta fayda var. Jason Denayer'da yaşına göre oldukça olgun ve gelişime açık bir oyuncu.
Kiralarsın ve düşük bir satın alma opsiyonu koydun mu da tamamdır.
Carole - Denayer - Chedjou ile güzel bir defans tandemi oluşturulur diye düşünüyorum.
Sağ bek muhabbetine girmeyeceğim bile..

Rajkovic meselesi de kapanmıştır bana göre. Kızılyıldız tarafından açıklama yapıldı satsak bile Galatasaray'a satmayacağız diye.
 
Aslan Statistics adlı twitter hesabının yazdığına göre sağ bek olarak Alex Silva isimli 93 doğumlu arkadaşla görüşüyormuşuz.
Menajeri yarın İstanbul'a geliyormuş.
Sabri'den kötü olma ihtimali yok buyursun, hoşgelsin :)
 
Jason Denayer'i hic bilmiyordum ama videolardan aklimda olusan izlenimlere gore saglam gibi duruyor. Alex Silva da keza oyle. Sanirim 3-5 yil icinde Turkiye'nin Porto'su, Ajax'i, Atletico'su olacagiz.
 
Jason Istanbul'a iniş yaptı.
Hayırlı olsun.
Alex Silva'da sanırım yarın gelecek.
Bu 2 arkadaştan tek isteğim bizi Sabri'den kurtarmaları.
 
Böyle genç oyuncuları severim, keşke batan beri paramız yok deyip böyle yapsalardı.
Abi zaten kimse bu tarz transferlere kizmaz. En bastan adamakilli deselerdi durum bu bu arkadas. Biz de böyle yapacaz kimse beklenti icine girmezdi. Bu tarz transferlerle ilgili tek sikintim(ki böyle bir yapilanmayi daha degerli buluyorum) biz yetistirici bir klüp degiliz. Yarismaci olmamizdan kaynakli cok baski olusuyor takim üzerinde. Misal bruma cok net örnek. Keske korkusuzca böyle bir yapilanmaya gitsek ben sanmiyorum ki taraftar bu gencleri sahiplenmesin...
 
Tamam bunlar güzel şeyler de asıl sorunu çözmeden bunları yapmak biraz değişik. Takımda yasin Podolski dışında kanat yok ama eminim kanat transferi veya forvet transferi gündemde bile yoktur.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yine rezil oynuyoruz. Bir büyük takım kendi sahasında bu kadar etkisiz olamaz. Hâlâ Umut'ta ne buluyorsun be adam? Osmanlıspor'dan böyle basit gol yersek ŞL'de ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.

Genç oyuncular da alınmalı tabii fakat senin bir sürü eksiğin var. Tecrübeli hazır oyuncular da gerek. Bunların yapmak istediği takımı gençleştirmek mi yoksa hedefleri küçültüp seviye düşürmek mi onu ileride anlayacağız.
 
Muslera tutamadı, Sneijder gol atamadı/attıramadı biz de yenildik veya puan kaybettik. Geçen seneden farkımız bu.

Hamza Hoca için söylenecek çok söz yok. Çok kötü bir teknik direktör, isterse 1 milyar tane yıldız taksın, kupa alsın.

Şampiyon olmuşsun, rakiplerin kötü durumda 3-4 tane kaliteli oyuncuyla şu gün taraftar da başka olurdu, takım da. Boş stada oynuyorsun her maç 25bin bilet kayıptasın bunu benim gibi cahil bir insan düşünürken, yöneticilerimiz düşünemediler herhalde. Durum çok kötü, her gün daha da kötü oluyor. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!

Galatasaray, Atletico veya Porto gibi olamaz, olmasında zaten. Bu kulüp, Avrupalı takımları yenmek için kuruldu, onlara oyuncu yetiştirmek için değil. Hatırlatayım dedim.
 
Oyun yok,Taktik yok ,diziliş yok ALLAHA EMANET gidiyordun

Burak,Melo,Snejder,Muslera,Selçuk ile takım yürüyordu.

Burakla kavgalısın.

Meloyu Küstür

Snejderi küstür

Selçuk=Burak

Muslera formsuz

Yolun açık olsun HAMZA EFENDI DURSUN EFENDİ
 

Üst