2015-2016 Transfer Sezonu

Yenmek, yenilmek değil mesele. Ortada futbol yok futbol. Kendi evinde böyle ezik oynayamaz Galatasaray! Madem kanatları kullanmak istiyorsan kanat alacaksın! Adam gibi bek alacaksın! sen Akhisar değilsin. Şampiyon takım güçleneceğine geriye gitti. Sneijder gibi takımı en çok sahiplenen, taraftarın sevgilisi adamı bile küstürdünüz. Adam hâlâ ben ne dersem o olur kafasında. Ben ne dersem o olur diyor ve Burak'ı çıkarıp Umut'u 90 dk oynatıyor, taraftara meydan okuyor. Cahil kibrini de, başkanını da, Umut'unu da, Sabri'ni de, Jem'ini de al git.. Aylardır bağırıyoruz.

İSTİFAAAAAAA!
 
Büyük hayal kırıklığı içindeyim.
Bir takım 3 ayda nasıl kötü duruma düşürülür bunun dersini veriyoruz.
Hamza Hoca malesef yönetim için kendini de bizi de yakıyor.
Allah bize sabır versin..
 
Osmanlı küme düşmenin en önemli adayı durum o kadar vahim. Transferler dışında önemli problemlerimiz var. Takımda açık bir disiplinsizlik var başımızda Burak sorunu var,umarım burak gitmez. Transfer döneminin başından beri eksik olan hiçbir bölgeye takviye yapılmadı ama bu durum anlaşılan sadece taraftarın da kimyasını bozmamış. Camia komple bunalımda çıkmazsa ve bu rüzgarı döndürmenin birkaç yolu var. Ya yıldız transfer edip yeni bir heyecan yaratacaksın ya sürekli kazanacaksın ya da hoca değişikliği yapacaksın. İlk iki ihtimal pek mümkün gözükmediğine göre bence Hamza Hocanın ömrü uzun değil yalnız hocanın gidişi sorun çözmez anca geçici pansuman olur. Takımın büyük bir temizliğe ihtiyacı var yepyeni bir başlangıç yapmamız lazım bu kadro artık miadını doldurdu ve takımda akıl almaz şeyler oluyor. Yapılması gereken kemik kadro üzerine genç potansiyelli oyuncular+3 4 direk oynayacak maliyetsiz oyuncular almaktı. Bunu yapamadık artık seneye büyük bir değişim olacağını düşünüyorum ben. Sneijder chedjou jose carole podolski seneye kalır üstüne eklemeler yaparız diye düşünüyorum. Muslera kötü goller yediği için kalmaz demiyorum kmse yanlış anlamasın bence sene sonu gidecek. Telles musleradan gelen parayla akıllı bir politikayla rahat iyi takım kurabiliriz. Onun yanında olcan umut koray emre çolak gibi oyuncuları da yollamalıyız. Hatta burakı da satabilirsek minumum kulübün kasasına 30 milyon bonservis gireceğini düşünüyorum(telles muslera burak) . Bu seneden pek beklentim yok ama en azından şlde gruba göre tam konsantrasyonla, Galatasaray ismiyle 2. Tura çıksak ligde de sonuna kadar şampiyonluk kovalasak beklentilerimin üzerine çıkar takım. Burak da satılırsa hepsi hayal olur tabi 3. bile zor oluruz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar son olarak şunu belirteyim tamam eleştiriyoruz falan ama Gs nin bu halinden faydalanıp yalan makinesi gibi yalan haber üretip prim yapmaya çalışanlara fırsat vermeyelim inanmayalım lütfen.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geçen sene iyi futbol oynamadan şampiyon olduk. Lâkin her zaman olmaz bu. Üstelik şampiyonluğun en büyük mimarları Sneijder ve Muslera idi. Fakat Hamza her güzelliği kendinden zannedip hâlâ 3 kupa ve 4. yıldızın rehavetinden çıkamadı, egosunun esiri oldu. Yok şampiyon kadroymuş, yok hepsi yıldızmış! Muslera ve Sneijder olağanüstü oynayınca alıp götürüyordu takımı. İki hafta düşük viteste oynadılar ne oldu? Anadolu takımına dönersin işte böyle.. Çünkü senin başka yıldızın YOK!

Hamza bey kötü bir teknik direktör değil çok kötü bir teknik direktör! Ne zaman birşeyler denemeye kalksa fantazi yapıp saçmalıyor. Teknik/taktik bilgisi sıfır! Zaten bir sistemimiz, B planımız falan da yok. A planımız bile yok. Öyle rastgele oynuyoruz. Umut'tan kanat olmayacağını anlayamadı adam yahut anladı da sırf taraftara inat olsun diye yapıyor. Podolski'yi sağa, Wesley'i sola hapsetti. Birlikte oynaması gereken adamlar birbirini göremiyor. Hele kendi sahanda 2-1 mağlup durumdayken ve Umut da dururken "defansa yardım etmiyor diye Burak'ı çıkardım" demesi komedidir! Büyük bir otorite sorunu da var. Bu sefer en azından özür dilemedi ve Bilal'i, Olcan'ı falan sokmadı oyuna. Kendisi için büyük gelişme.

Bu takıma sağ bek, stoper, kanat, forvet, orta saha, yedek kaleci lazım diye çoğu taraftar söyledi durdu. Ama sonra hain ilan edildi böyle diyenler. "Yok efendim siz transfer delisisiniz. Takımımızın hepsi yıldız. Dengeler önemli. Eksikleri takım içinden kapatabiliriz." Kapat da göreyim hadi. Şu ana kadar Galatasaray kalitesine yakışır, ŞL oynayabilecek yapılan tek hamle Podolski. 5 transfer şart hâlâ! Genç oyuncular alınıyormuş. Alınsın ona kimse ses etmez ancak Önce adam gibi 11 kurun, eksikleri kapatın sonra yapın ne yapıyorsanız.

Bu maç Umut hasbelkader 1-2 gol atsaydı bu çapsızlar çıkıp utanmadan "forvet hattımız yeterli, transfere ihtiyacımız yok" diyecekti ancak planları tutmadı.

Burak'ın gitme durumu var diyorlar. Eğer giderse aylardır Burak'a alternatif bir oyuncu alamayan yönetim/teknik direktör onun yerine as oyuncu hiç alamaz! Satılmasını isterdim ancak yerinin dolacağına inancım hiç yok!

Sadece teknik direktörün gitmesi de çözüm değil. Yönetim de gitmeli. Zira ikisinin birbirinden pek farkı yok..

Her şeyi geçelim 3 kupalı sezonun ardından iç sahadaki ilk maça 15 bin taraftar geliyorsa yönetimin ve teknik direktörün yapacağı tek şey istifa etmektir! Yolun sonu görünüyor çünkü.
 
Osmanlıspor'un kazandığı 3 puanı Hamza hocanın hanesine yazarım. Maça başladığı sistem hatalı, doğruya dönüşte ki Burak değişikliği hatalı. Hoca kendi kendini bitiriyor.

Dün Jose, Sabri, Selçuk takımın iyileriydi. Cedu, Hakan uzun zamandır iyiler zaten. Telles, Podolski, Burak vasat. Sneijder ve Umut ise berbattı.
Muslera? Muslera işte. Onun canı sağ olsun.
 
Burak satılırsa büyük ihanet yapılmış olur bu takıma.
Umut'a verilen süre Sinan Gümüş'e verilseydi şimdi müthiş bir genç yeteneğimiz olmuş olurdu.
 
O kadar kötü durumdayız ki bazı güzellikleri es geçiyoruz, göremiyoruz. Sneijder ile emekçi kardeşimiz Sezgin'in buluşması çok güzeldi. Düşünenlerin yüreğine sağlık. Sneijder'ı getirenlerden de Allah razı olsun.
attachment.php
 

Ekli dosyalar

  • 55db7b494967832644ea84a0.jpg
    55db7b494967832644ea84a0.jpg
    94.1 KB · Görüntüleme: 76
Kaldı 1 hafta ve elde ne yedek kaleci, ne sağ bek, ne stoper, ne kanat ne de forvet var.
Kanat oyuncusu dedim ve nedense hiç dillendirilmiyor bu. Stoper'de stoper.
Savunma hücumda başlar. Forvette top tutamıyorsan, kanatlardan top taşıyamayıp kaptırıyorsan savunmadan bir şey bekleme zaten.
Acil olarak alınması gereken 2 mevki forvet ve kanat oyuncusuyken adları bile okunmuyor. Şaka gibi gerçekten.
 
Kaldı 1 hafta ve elde ne yedek kaleci, ne sağ bek, ne stoper, ne kanat ne de forvet var.
Kanat oyuncusu dedim ve nedense hiç dillendirilmiyor bu. Stoper'de stoper.
Savunma hücumda başlar. Forvette top tutamıyorsan, kanatlardan top taşıyamayıp kaptırıyorsan savunmadan bir şey bekleme zaten.
Acil olarak alınması gereken 2 mevki forvet ve kanat oyuncusuyken adları bile okunmuyor. Şaka gibi gerçekten.
Madem transfer yok brumayı niye yolladın diye sorarlar adama. En kötü hali olcanı katlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Denayer transferi olumsuzlaştığı an istifa etsin bu yönetim. Ne demek adamı getir ama görüşme bile yapamadan gitsin. Bu kadar ayaklar altına almayın be.
 
Denayer transfer görüşmesi yapmadan İstanbul'dan ayrılmış.

Maça gelip imza atmayan genç oyuncunun mesajı: "Sizde plan, proje, profesyonellik yok, bunun parçası olamam."

Sizin gibi yönetme özürlü yönetimin de, teknik özürlü direktörün de... 20 yaşındaki çocuk bile anlamış ne mal olduklarını..
 

Üst