2015-2016 Transfer Sezonu

Carole ve Jose transferleri cidden müthiş olmuş.
Hiç düşünmeden ilk 11'de görev veririm.

Muslera
Transfer Semih Chedjou Telles
Jose Melo
Podolski Sneijder Carole
Burak(Transfer)


Bu takıma 1 sağ bek ve 1 forvet şart oğlu şart...
 
Sezonu bitirip, şampiyon olduğumuzda takıma en az katkı veren adamlar Selçuk ve Telles'ti. Açıkçası teklif varsa eğer, güçlendireceğim mevkileri düşünerek satardım. Ben hala ödenen paraya göre yeterli bulmuyorum kendisini.
 
Carole gayet iyi. Telles'i sat Psg'ye. Al Van Der Wiel'i sağ beke. Stopere Terry'i al, koy Chedjou'nun yanına. İlerisi için Pato-Llorente gibi iki adam bul. Taş gibi takım yap. Ama nerede takımı düşünen yönetim/teknik direktör? Dengeler, dengeler.. Bu 4. yıldızın getirdiği psikolojik üstünlük, ŞL'de başarılı olma fırsatı ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi. Bravo.. Beceremiyorsanız defolun!
 
Sağ bek forvet stoper sağ açık şart. Carole ve joseyi çok beğendim ben de ama bekleyelim biraz daha derim. İkisinin de daha çok gidecek yolu var.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Forma sırt sponsorluğu için Garenta ile 3 senelik anlaşma imzalanmış.

İşin ilginç tarafı sırt reklamından 3 yıldızlı şikeciler 3m$, 2 yıldızlı şikeciler 3.3m$ alacakken 4 yıldızlı, 3 kupalı son şampiyon biz 1.5m$ alacakmışız. Ne kadar beceriksiz, rezil bir yönetim.. Hani dengeler? Böyle rezillik olmaz.. Gelmeden sponsorluk diye ortalığı ayağa kaldıranların bulduğu sponsorlara bakın.
 
Telles'i PSG veya Chelsea alsın o kanatları pert olur. Telles fiziki ve kademe olarak gelişirse iş yapar ama burası adam gelişim bekleme yeri değil. Carole 10 basar.
 
Fenerbahçe diye bir takım var.
Dünya yıldızları alan hani.
Yunanistan liginin orta sıra takımlarında Atromitos'a karşı zar zor galip geliyor.
Üstelik aleyhine verilmeyen 2 penaltı ve faulden attıkları gol ile.
Şimdi medyaya bakacağım.
Böyle bir durum Galatasaray'a gelmiş olsaydı neler konuşurlardi kimbilir.
Ama Fenerbahçe'yi ve faulden gol atan Persie'yi yere göğea sığdırmayacaklar.
 
Yangından mal kaçırır gibi futbol katili, yetenek fakiri, "evlat" Sabri ile zamlı sözleşme imzalayan yönetim/t.direktör; acaba dünya yıldızı, tek başına takımın hücum gücünün yarıdan fazlasını oluşturan Sneijder'in sözleşmesini uzatmak için neyi bekliyor? Bu adamın sözleşmesini uzatmayanlar tek kelimeyle HAİNDİR! Sneijder > tüm evlatlar+yönetim+t.direktör

Geldiğinden beri oynadığı futbolu, attığı muhteşem golleri, yaptığı süper asistleri, her başarıda en büyük pay sahibi olduğunu, büyük maçlardaki büyük oyunu, ayı avcılığını, takımı yerli oyunculardan daha fazla sahiplenmesini, hırsını, profesyonelliğini, etrafındaki pas vermekten aciz kazmalara rağmen elinden geleni yapmasını, çoğu zaman defansa gidip stoperlerden top alıp oyun kurmasını, sahada gezinmeyip rakibe pres yapmasını tekrar tekrar söylemeye gerek yok sanırım. Zaten taraftarın yoğun sevgisinden anlayabilirsiniz bunu. Bu formayı giydiği için Allah'a bir kez daha şükürler olsun. Aysal'a da bir kez daha teşekkürler.

Bu adama yabancı futbolcu demek de ayıp artık.. Wesley resmen bizden biri oldu. Üçlü çektirmesi, tavırları, mimikleri, "fenev ağlamaa" resitali.. Böyle müthiş bir adamı Galatasaray formasıyla izlemek harika bir duygu. Bunu da elimizden almaya kalkarlarsa bu taraftar o yönetime de, teknik direktöre de "meydan dayağı" çeker şimdiden söyleyelim. Eksik bölgelere transfer yapmanızı, bu adama layık kadro kurmanızı falan geçtik zaten de bu adamı üzmeyin, hak ettiği değeri gösterin hiç olmazsa.

Son söz; ne kadar vizyonsuz ve beceriksiz olduğunuzu defalarca ispat ettiniz, daha fazla kaşınmayın!
 
Bizim ilk transferimiz Haldun Üstünel olmalı. Bize bu adam lazım. Haldun Üstünel'in yaptığı bazı transferler;

Jô - Neill - Keita - Elano - Meira - Baros - Nonda - Kewell - Lincoln - De Sanctis - Dos Santos.
 
Sezonun kapanmasına 10 günden az kaldı hala ses yok. Hala zaman var diyolar. Alamayacaklar kimseyi bunlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Transfer dönemi bu ayın 30unda son buluyor kaldı şurada 8 gün ve 3 oyuncu lazım takımların kamp dönemi bitti kadroları şekillendi bu saatten sonra kimi alacağız şaşırıyorum doğrusu şimdi bir takımın oyuncusuna talip olsan kimbilir ne rakamlar isteyecekler umudumu yitirdim ben artık.
 
Transfer dönemi bu ayın 30unda son buluyor kaldı şurada 8 gün ve 3 oyuncu lazım takımların kamp dönemi bitti kadroları şekillendi bu saatten sonra kimi alacağız şaşırıyorum doğrusu şimdi bir takımın oyuncusuna talip olsan kimbilir ne rakamlar isteyecekler umudumu yitirdim ben artık.
Bu saatten sonra ya kıta dışından alırız ya çöp oyuncu alırız

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Galiba Pandev ve Dzemaili gibi son gün transferi gelecek.
Fazla umutlu olmayın yani.
Nacho transferinden çok bize Dante gibi tecrübeli bir stoper lazımdı bence.
Ama Nacho olursa da yok demem.
 
Son dakika transferleri genellikle fiyasko oluyor çünkü en önemlisi takımla sezon başı kampına katılamıyor. Benim umudum kalmadı. Takımı'n stoper, sağ bek ve forvet ihtiyacı var. Bana kalsa sağ içi de Podolski tarzı biri gerek ama ondan da vazgeçtim. Yine her sene olduğu gibi son dk da birilerine imza attırılacak ama yine biz geçen senelerde olduğu gibi Burak'la Selçuk'la Melo ile savaşıcaz. Zor bir sezon olucak, özellikle Avrupa'da. Bu yönetimle Allah yardımcımız olsun.
 
Mayıs 2014'te dolar 2.0966 TL'ye eşitken yapılan anlaşma sonrasında 129 milyon dolar olan borcun TL olarak ödenmesi için el sıkışılmış Denizbank ile. Bu anlaşma yapılmasaydı 129 milyon dolarlık borç şu anda 377 milyon 337 bin TL'ye ulaşmış olacaktı. 2014 mayıs ayında yapılan bu anlaşma ile kulüp dün itibariyle 106 milyon TL zarardan kurtulmuş oldu. (via @fcnblog)

Yukarıdaki işlemi yapacak Galatasaray'a bir başkan geldi, Ünal Aysal. Yeni yapılan sözleşmelerin çoğu da o dönemki kura göre TL'ye çevirilip verilecek. Tabi Hayroviç, devre arası transferler ve bir kamyon forma filan hala geçerli argümanlar ;)

Juve'den Isla ve Llorente kiralanabilir. İkisi de kaliteli oyuncular fakat rotasyonda geriye düşmüş durumdalar. Sözleşmelerden çıkmak isterse Juve, bu iş olur. Meunier sakat, United maçında oynamadı. Bize hemen gelip katkı verecek oyuncu lazım. Zaten Meunier'i kimsenin Youtube hariç izlediğini düşünmüyorum.
Stoper için Terry'i bırakmazlar, bu stoper kıtlığında. Dante pahalı geliyormuş öyle söylentiler var. Kimse de kullandığı oyuncuyu vermeyeceğine veya pahalı şekilde vereceğine göre kıta dışı bir scout transferi olabilir buraya.

Son olarak, transfer olur, olmaz. Ama Sneijder ile sözleşme uzatmak ZORUNDASINIZ.
 

Üst