2015-2016 Transfer Sezonu

Çile çekiyoruz resmen. Bu grosskreutz işi olumsuz olursa taraftarın düşeceği boşluğu ve tepkiyi düşünemiyorum. İnsanı zorla çıldırtıyorlar,tansiyon hastası olduk. Bir transferi bile beceremiyorlar yazıklar olsun? Şimdi o derin galatasaraylı abileri sahneye bekliyoruz. Aysal bir hata yaptığında hemen istifaya davet edenler neden yönetimin hatalarına sessiz? Hayri kozak en olumlu durumdan bile bir eleştiri çıkarırdı o nerde onu da merak ediyoruz. Artık bu zırvalıkları bıraksınlar,ben şahsen çok sıkıldım her gün bir saçma olay oluyor. Olumlu düşünmeye çalışıyorsun hemen başka bir olay patlıyor. Aldığımız kombineleri,formaları, daha milyon tane maddi manevi desteği esirgemiyoruz üstüne tepeden bakan açıklamalar geliyor. Biz ne günah işledik ki bu durumlara düşürüldük? Yazıklar olsun kulüpten nemalananlardan da çapsızlardan da

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Adam aksam saat 22.00`de uyumuş GALATARASARAY başkanı transferin son günü gerekirse uyumaz.Galatasaray umrunda bile değil bu ........ kim seçti kim getirdi başımıza.
 
Yönetim ve teknik ekip zihinsel faaliyetlerini malesef yerine getirememektedir.
Bir an önce bu yönetimin gitmesi için dua edeceğim. Çünkü elimden gelen bu.
Şu yaz tatilini bize zehir ettiler.
Yazıklar olsun...
 
SON DAKİKA - Galatasaray, 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle Kevin Grosskreutz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Kevin Grosskreutz'un 3 yıllık maaşı:
2015/16 Sezonu: 1.850.000 EUR
2016/17 Sezonu: 1.500.000 EUR
2017/18 Sezonu: 1.500.000 EUR

Sonunda !
 
transfer süreci hakkinda bilgilendirme

31 ağustos pazartesi günü profesyonel futbolcu kevin grosskreutz detaylı sağlık taramasından geçirilmiş ve ardından tff’nin istanbul bölge müdürlüğü’nde, yetkililer huzurunda kulübümüzle profesyonel futbolcu sözleşmesini imzalamıştır.

bu işlemin ardından evrakların kopyaları kulübümüz tarafından fifa’nın tms (transfer matching system) sistemine 23:55:00 itibariyle yüklenmiş olup tms sisteminde yaşanan problem nedeniyle işlemin sonuçlanma saati 00:00:48 olarak görünmüştür.

bu nedenle işlem tff tarafından onaylanamamış, karar fifa’nın değerlendirmesine kalmıştır. tms tarafında işlemin zamanında yapıldığı ile ilgili kayıtlar ve bilgiler fifa ile paylaşılmıştır. transferin onaylanması için fifa’nın teknik incelemesi beklenmektedir.

kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için bildirdiği liste:
Kale: Muslera, Cenk, Eray
Defans: Chedjou, Semih, Denayer, Koray, Hakan, Sabri, Carole, Tarık
Orta Saha: Olcan, Jose, Selçuk, Hamit, Bilal, Jem, Grosskreutz, Yasin, Emre, Sneijder
Forvet: Sinan, Podolski, Umut, Burak

Sistem 4 3 1 2
Muslera
Kevin Chedjou Semih(Denayer) Carole
Selçuk Rodriguez Çolak(Bilal)
Sneijder
Burak Podolski

Sistem 4 2 3 1
Muslera
Kevin Chedjou Semih Carole
Selçuk Rodriguez
Podolski Sneijder Yasin
Burak

Şu takımda Melo gibi bir ön libero ve kaliteli bir forvet eksikliği olmasaydı taş gibi kadro olacaktı.
Cidden yazık olsun.
 
Kaç senedir yabancı kuralı kalksın diye uğraşıyoruz. Yabancı kuralı kaldırıldığında ise ligde en az yabancıyı bulunduran klüp oluyoruz. Hala elimizde yüksek kontratlı yerliler var. Tamam Selçuk, Burak iyi oyuncular. Ama bizim bu isimlere Avrupa piyasasındaki ederlerini vermemiz lazım.
 
2.5 milyon eurodan fazla almayı hakeden bir tane yerli yok. Sneijder podolski musleraya eyvallah ama selçuk burak bu seviyede para almamalı hep söyledim. 34 yaşında 3.5 milyon maç başılarla beraber para alacaklar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mehmet Demirkol: "Cüneyt kaptana da şaşırıyorum. 2 ay önce sen yöneticiydin şimdi içerideki sırları dışarıya söylüyorsun."

Mehmet Demirkol: "Önder Özen de Beşiktaş'tan ayrıldı ama ben ondan Beşiktaş hakkında çok az şey duydum. Ama burada iki gün sonra içerideki bilgi dışarı çıkıyor. Direkt tanığı tarafından duyulunca tartışmaya da kapanıyor."
 
Özellikle burak a verilen para çok canımızı yakacak burak gibi koşu özellikli bir forvet in 32-33 yaşlarında muhtemelen büyük bir düşüş içine girecek o yüzden bu şekilde bir sözleşme yapmak ahmakliktan başka birşey deil
 
Kulüpte ne doğru ki kiralanan futbolcuların maaşlarını biz öderiz,oyuncu her sene 1 yaş daha yaşlanırken kontratı sürekli yükselir anlamsız saçma sapan sözleşmeler.
 
Bu sözleşmeler de bize Ünal Aysal'ın ufak bir hediyesi. Yaptığı hatalardan biridir.
O yüzden Kevin'in sözleşmesine çok şaşırdım. Olması gereken gibi. Bundan sonra mevcut ve gelecek yönetimler bu örnekten yola çıkıp sözleşmeler yapılmalı.

Öyle ya da böyle takımın yaş ortalaması gençleşti (26,8). Bu sene bu açıdan da çok önemli aslıda. İnşallah iyi gidersek geçiş dönemini de az hasarla atlatmış oluruz.
 

Üst