Bunlar ısınma-rotasyon transferleri , yıldızlar elbette alacağız diye avutuyorum kendimi. Yok öyle değilse cidden komik değil. Serdar Özkan, Ali Turanların alındığı transfer dönemini hatırlatıyor.
Yalnız tl olarak düşünelim dolar veya euro değil
Akhisar'da 350 alıyormuş. Bize gelince 800. 500'den fazla kazanması kontenjan muhabbetinden rezillikti.
Fatih Terim'in Aykut ve Aydın evlatlarına verdiği kontratlar gibi olmuş. Performansından bağımsız konuşuyorum.
32 yaşında adam çok iyiyse alınır 11 başlar. Rotasyona Emre Çolak, Yekta, Hamit gibi adamlar varken gidip Bilal alınmaz. Bizim en az 10 adam göndermemiz lazımken kadroyu şişirmeye devam ediyoruz.
Ben hergün yapılan açıklamalara tahammül edemez hale geldim, inanılmaz saçma ve uyumsuz açıklamalar bunlar. "Niasse'yi istiyorum farklı bir oyuncu da olabilir aslında , aradığım özellik yok farklı tip oyuncular kadroda bulunmalı" diyor. Bu nasıl bir plansızlıktır ben anlamadım. Yine "stopere ihtiyacımız yok Dany de geliyor" d'iyor o zaman neden Serdar Aziz , Doria bizim listemizdeydi. Yine diğer bir açıklama " Persie,Huntelaar gibi oyuncuları içimizden çıkarma taraftarıyım" diyor. E Gignac ve Podolski neden bizim geniş listemizdeydi peki ? Bir de Hamza Hoca nasıl şampiyon olduğumuzu gözden geçirmeli , elinden sihirli değnek olmadığını hatırlamalı.
Şİmdiden buraya yazayım eğer Sabri'ye denildiği gibi yıllık 1.8 milyon Euro verilirse seneye Gsstore'a 1 kuruş bile kazandırmam.