Nevriye ile anlaştıysak ki (anlaşamama ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum) Geriye bir tek pota altında oynayacak bir pivot transferi kalıyor. Savunma yönü kuvvetli bir isim alırsak iyi olur. Meesseman dedikodu çıkmıştı bir ara inşallah olur.
Genel Menajer Ömer Yalçınkayayı dinliyorum şimdi anlattığına göre
Nuria Martinez -Işıl Alben
Ayşegül - İrem Naz - jewell Loyd
Cansu -??
Bahar - Dublijeviç
Nevriye -??
Bu şekilde olucak anladığım kadarıyla Nevriyeyle anlaşmışlar küçük pürüzler kaldı anlaşıcaz dedi 2 yabancı alıcaz dedi sonra 1 veya 2 dedi bence önce pivot alınacak sonrada 2_3 oynayabilen skorer alacaklar yavaş gidiyoz zannetmeyin dikkatli gidiyoruz dedi beklesinler gece gündüz çalışıyoruz dedi yabancılar için klasik isim ve pozisyon söylemedi
Isil - Aysegul
Loyd - Martinez - Irem
Dubljevic - Cansu
Amerikali PF - Bahar - Meltem
Meesseman - Nevriye - Inci
Boyle bir planlama var saniyorum. Dubljevic ve Bahar'i tamamen 4 numara kullanip, amerikali bir skorerde alabiliriz 3 numaraya.
İrem Naz Topuz nereye gitmiş?! bilen var mı?! inşallah kiralık falan gitmiştir...
İrem bizim gelecek ümitlerimizden biriydi, rakiplerimizden birine gitmesini istemem, yoksa üzücü olur...
Lynetta Kizer'i yazmış Basketdergisi geçen yılki ortalamaları 19 sayı 7.2 ribaund Hatay BŞB..
Bosman kategorisinde oynayacak.
Daha iyisini bekliyordum.
Hayırlı olsun...
Aslında çok ciddi pivot sıkıntısı var. Elini attığını kapıyorlar. Meeseman kulüp buldu mu bilmiyorum ama düşündüğüm çok oyuncu kulüp buldu. Ben Erika'yı çok istedim mesela.