2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Nevriye ile anlaştıysak ki (anlaşamama ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum) Geriye bir tek pota altında oynayacak bir pivot transferi kalıyor. Savunma yönü kuvvetli bir isim alırsak iyi olur. Meesseman dedikodu çıkmıştı bir ara inşallah olur.

Meesseman'ı alsak da bir şutör daha lazım. Dış şut konusunda çok sıkıntı yaşadık geçtiğimiz sezon. Her şeyi de Loyd'dan bekleyemeyiz.

Genel Menajer Ömer Yalçınkayayı dinliyorum şimdi anlattığına göre

Nuria Martinez -Işıl Alben
Ayşegül - İrem Naz - jewell Loyd
Cansu -??
Bahar - Dublijeviç
Nevriye -??

Bu şekilde olucak anladığım kadarıyla Nevriyeyle anlaşmışlar küçük pürüzler kaldı anlaşıcaz dedi 2 yabancı alıcaz dedi sonra 1 veya 2 dedi bence önce pivot alınacak sonrada 2_3 oynayabilen skorer alacaklar yavaş gidiyoz zannetmeyin dikkatli gidiyoruz dedi beklesinler gece gündüz çalışıyoruz dedi yabancılar için klasik isim ve pozisyon söylemedi

2 yabancı alınacaksa 5 yabancı olmuş olacak.
Ama 4 kontenjan yok mu ?
5 numara Meesseman olacak gibi.
2-3 kim olacak onu merak ettim.
Muhtemelen Nuria sadece Avrupa'da oynayacak.

Isil - Aysegul
Loyd - Martinez - Irem
Dubljevic - Cansu
Amerikali PF - Bahar - Meltem
Meesseman - Nevriye - Inci

Boyle bir planlama var saniyorum. Dubljevic ve Bahar'i tamamen 4 numara kullanip, amerikali bir skorerde alabiliriz 3 numaraya.

1-2-3 pozisyonları kesinleşmiş gibi şuanda. Gelicek 2 yabancı muhtemelen birisi 5 numara diğeri ise 3-4 oynayabilen birisi olucaktır. Nuria ligde oynamazsa Cansu ara ara 2 numaranın backi olur gelicek 3-4 oynayan uzun da baharla 3ü paylaşır gibi.

Meltem Yıldızhan'ın kadroya alınmasına çok sevindim çok yetenekli bir oyuncu. Diğer gençlerden İrem Naz gitmiş anlaşılan onun için de hayırlısı olsun. Sancho'nun gitmesineyse çok üzüldüm gerçekten yeri dolmayacak ve unutulmayacak bir oyuncu. Maalesef her sene böyle üzücü haberler alıyoruz.

İrem Naz Topuz nereye gitmiş?! bilen var mı?! inşallah kiralık falan gitmiştir...

İrem bizim gelecek ümitlerimizden biriydi, rakiplerimizden birine gitmesini istemem, yoksa üzücü olur...

İrem Naz sorunu benim yüzümden çıktı sanırım. Dün de yazmıştım ama silinmiş şimdi tekrar yazayım. Ömer Yalçınkaya'nın açıklamalarında İrem'in adı geçmiyordu. Gençlerden Meltem, Seda ve İnci'yi söylemiş. Onun dışında bir haber yok. Kadrodaysa ne güzel, ben de kalmasını isterim.

Ogwumike kardeşlerin küçüğüyle, yani Chiney Ogwumike ile de Ocak sonrası için anlaştığımız söyleniyor. Kizer ve Chiney Ogwumike için görüş alabilir miyiz?