2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Bize ne A.Yıldırım ve FB'den ? onlar bizi ilgilendirmez biz onları ilgilendirmeyiz yaptığın kıyas bile saçmalık,büyük gelirler yok branşların ama geçen günde yazdım sponsor olmak isteyenleri bile ilgisizliklerinden ve aymazlıklarından kaçırıyorlar yani ayaklarına gelen fırsatı bile geri tepiyorlar.

Açık ve net 1 m bjk veriyosa yolu açık olsun ama unutmasın sakat olduğu dönemde bile gs onu transfer etti bize gelirken gözden düşmüştü kimse şaha falan kaldırmasın.Nevriye kaptana bu darboğazda takıma ablalık yapacaksa 800alıp işine bakıcak geldiği sene yatıp aldığı paraya saysın. Heee bırakmadan sonkez sağlam para kazanayım diyosa yolu açık olsun ben yönetimede kızmam burdan asıp kesen kardeşlerime abilerime sesleniyorum bu takım euroleage şampiyonu olduğu maçın ardından içerdeki ilk maçı 500 kişiye oynadı önce biz salona gidelim sonra yönetime seslenip niye yatırım yapmıyorsunuz diyelim....

Nevriye ile sakat olduğu halde sözleşme imzaladık diye bize borçlu falan değil. Kapımıza mı geldi beni alın ve 1 milyon verin diye. Hayır. Profesyonel hayat. En fazla 2 sezon daha kazanacak bu paraları. Yönetim burada onun kulüpte nasıl bir değer olduğunu anlatsın. Değer verdiğini göstersin. Bakın ben Nevriyeye fenere gittiğinde ettiği laflar yüzünden kılım. Lakin o burada herşeyini verdi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Ben yönetime ilk defa kızmam, 800 bn gayet iyi bi ücret fazlasına çıkmaya gerek yok. ki bunu Şaziyede yaptı iyi bi sezondan sonra fiyatını artırdı,ordada yönetim yerinde davrandı menajer oyununa gelmedi.Nevriye bu paraya imza atıyorsa eyvallah.atmıyorsa yolu açık olsun sonuçta bu takımın bir bütçesi var,uçmaya gerek yok....

Bazı arkadaşlar bazı hususları anlamamak için direttikçe diretiyor,eh siz böyle davrandıkça sponsor olmak isteyenleri bile kaçıracak kadar aymaz davranan iş bilmez yöneticiler bu arkadaşlara minnettar olmalı.
talk to hand.png
:/" smilieid="52" class="inlineimg">

Olm madem Nevriye ye 800k çıkabiliyonuz niye hala kıta dışı hakkımız boş ? Skorerimiz niye yok?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ciddi ciddi kadın basket şubesini kapatmak için yol yaptıklarına inanmaya başladım. Hayır yani sabrede ede sabır taşı olduk biraz insaf yahu!

Bütçe çok kısıtlı herhaldeki çok yavaş gidiyoruz yada gittik mesafe katettik ama biz bilmiyoruz. Hayırlısı en azından Nevriye ye 800 verebiliyorsak hala umut var demektir bence ümidimizi kaybetmeyelim vede kombine ve ürün alalım bi zahmet.Yönetime biz buradayız msj verelim ama salon boş malesef...

[h=1]
Martinez ve Dubljevic’e zam28 Temmuz 2015
[/h]
Galatasaray Kadın Takımı’nda yeni sezon öncesinde kadro çalışmaları devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar, Işıl’ı yuvaya döndürüp Bahar Çağlar ile sözleşme yenilerken Cansu Köksal’ı da kadrosuna katmıştı. Galatasaray’da Nevriye Yılmaz ile yapılan görüşmelerden ise olumlu sonuç alınamadı. Yaklaşık 200 TL’lik fark nedeniyle tecrübeli oyuncu henüz Galatasaray’a imza atmış değil.
Galatasaray’ın geçen sezon büyük yükünü çeken iki yabancısıyla ise Nuria Martinez ve Jelena Dubljevic ile yola devam ediliyor. İki oyuncunun da sözleşmelerinde bulunan opsiyon bu sezon da devam edecek. Galatasaray Yönetimi, iki oyuncuya da 20’şer bin Euro zam yaptı. Geçen sezon 130’ar bin euro’ya oynayan iki oyuncu, bu sezon yıllık 150’şer euro’ya mücadele edecek.

Nuria kaldığına göre kıtadışı hakkımızı 2-3 ve 5 numaradan yana kullanmalıyız.

Işıl-Ayşegül
Cansu-Nuria
X
Bahar-Duba
X-Incı

Nevriye'yi uygun bir fiyata kadroda tutmak gerekiyor.
Nev de biraz fedakârlık yapsın.
3 numaraya da yerli bir isim gerekiyor.
Şebnem 1 sene daha kalsa keşke.