Abi fikirlerinin büyük çoğunluğuna katılıyorum. Basketbol sevilmiyor demektense az seviliyor demek daha doğru sanki.
Haklısınız. Sevilmiyor derken kuralları zor geldiği için anlaşılmıyor o nedenle daha az ilgi görüyor demek istedim.
Abi fikirlerinin büyük çoğunluğuna katılıyorum. Basketbol sevilmiyor demektense az seviliyor demek daha doğru sanki.
Biz de hiç bir spor dalı sevilmiyor? Mehmet Ali Ağabey'in dediği gibi kavgayı seviyoruz. Pınar maçında evet taraftar sert olsun rakibe ve hakemlere baskı yapsın ama maç boyu edilen küfürler normal mi? Maç başı küçük kardeşimiz için tezahurat yap ardından maç boyu ana avrat say. Kadın erkek birlikte. Baba Kız yanyana bu küfürleri ediyor.
Basketbola ilginin olmadığı fikrine katılmıyorum.
İstanbul'da nerden baksan, 5 milyon Galatasaray taraftarı vardır. Belki daha da fazla?..
Bu 5 milyonun sadece %10'u basketbola ilgili olsa (ki daha fazladır) 500 bin kişi eder.
Bu 500 bin kişinin her hafta sadece %10'u salona gelebilecek durumda olsa 50 bin kişi eder.
Biz çoğu hafta %1'i dahi getiremiyoruz.
Bizim sorunumuz ilginin olmaması değil, var olan ilgiyi harekete geçirememektir.
Eski ASY stadında 20 bin kişiyi bile zor tuttururken, TT Arena açıldıktan sonra 20 bin kişiye burun kıvır hale geldik. (Son iki senedeki düşüşten bahsetmeyin lütfen, Passolig yüzünden tüm stadlarda seyirci dibe vurdu. Passolig'in çıkış sebebi de buydu zaten, seyirci gelmesin!)
Bizim basketbolda yönetimiyle, takımıyla, seyircisiyle birlikte, topyekün bir ivmelenmeye ihtiyacımız. Bir sinerji yaratmaya ihtiyacımız var. Ama bu önce başa iyi bir yönetimin gelmesi şart... Bizim toplumumuz biat kültürlü bir toplumdur. Tepede insanların inanacağı, peşinden gitmek isteyeceği bir lider olmadan, toplum harekete geçmiyor.
Eğer hakettiği bütçe ve kadro verilmeyecekse Ekrem hoca bıraksın, bu yıl gibi bir ton sorun olacaksa, Hoca Shavonte'yi istemişken ligden düşmeye oynayan Aski alıyorsa, oyuncuların aylarca parası ödenmeyecekse kalmasın Ekrem hoca, yazık oluyor adama, Ekrem Hoca Ekaterinburg'un başında olsa yenilgi almadan, Ortalama 25 30 sayı farkla Euroleague alır...Seneye kadro kuralım derken Ekrem hocayı da kaybetmeyelim de. Bizim şubede her şey anlık değişiyor çünkü. Ne desek boş çıkıyor çoğunlukla
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum yöneticisi arkadaşlar bu mesaj herkese ulaşması açısından bir süre burda kaldıktan sonra silebilirlerse sevinirim.
Güzel hayaller, istekler var tabi. O hayallerin olmasını bırakın bu takımda sevdiğiniz, Galatasaray kadın basketbol deyince ilk akla gelen çoğu insan bile gelecek sene burada olmayacak. Son zamanların değerini bilin. Euroleague şampiyonluğu cezalandırılmaya devam ediyor!