Ann Wauters ve Whalen gelse kesin şampiyonuz, Fener´de bir numara yok.
Bana göre transfere ihtiyaç var ama aşırı seviyede değil. Işıl ve Nuria'dan hiç katkı alamıyoruz. Geçen yıl takımın yükünü çeken oyuncular birer birer düşüşte. Yeni oyuncu alsan ne olacak onada ödeme yapamayacaksın.
Işıl ile Nuria'yı aynı cümleye nasıl koyuyorsun anlamadım? En basitinden Işıl'ın dünkü istatistikleri 8,8,6 iken Nuria sadece 0.
Işıl ile Nuria'yı aynı cümleye nasıl koyuyorsun anlamadım? En basitinden dün 60 atıp kaybettiğimiz maçta Işıl'ın istatistikleri 8,8,6 iken Nuria sadece 0. Katkı alıyoruz demek için triple double mı yapması gerekiyor Işıl'ın?
Bu takımın sıkıntısı yerliler değil yabancılar, bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok. Herkesin bok attığı Bahar'ın bile nasıl katkı verdiğini görüyoruz.
Ben yerlilerden (Işıl, Nevriye, Bahar, Cansu) gayet memnunum ve gerektiğinden fazla bile katkı alıyoruz bana göre. Cansu'nun da oyunu olgunlaştıkça daha çok katkı alacağız, çok ümitliyim ondan. Şu takımda kafası çalışan bir tane yabancı Loyd var ki o da tecrübesiz.
Takımın oyuncu kalitesi her geçen sene daha düşerken ve bizim müthiş başkanımız gelecek sene bütçeler daha da düşecek derken konuşacak çok birşey yok ortada basketbol adına.
Dubljevic hakkında ne diyorsun abi ? Geçen senenin kralıydı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ömer Yalçınkaya, Eyüp Yıldız'ın transfer için başka isimlerde konuşuluyor transfere devam edecekmisiniz sorusuna Hayır cevabını verdiğini maalesef duymuş bulunmaktayız..Lindsay Whalen nıda alsak çok iyi olacak sıfır katkı aldığımız petra ve martinez kenarı ann ve whalen içeri ozaman şampiyonluk bizim olur en yakın rakıbımızle maçlar kafaya kafaya gidiyor.