2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

200-300 bin dolar bulup şu takıma takviye yapamıyorlarsa yazıklar olsun. Adam çıkıp maç günü basketbol bütçesi düşecek diyor. Bu kafada bir insan yönetiyor Galatasaray'ı

Futbolda işe yaramaz yedekte bekleyen kazma futbolculara ve bir işe yaramayan teknik adamlara milyon dolarlar saçarken basketbolun 2-3 milyon dolarına göz dikmişler. Yazıklar olsun bu zihniyete.
Ama yönetim şunu unutmasın ki basketbola destek olmayan bir yönetimi, bu taraftar affetmez

Taraftar affeder, futbol takımının başarılı olmasına bakar. Galatasarayın milyonlarca taraftarı var evet ama çoğu sadece derbi ve kupa kazandığımızda seviniyor. Belki 5 10 sene önceden daha çok takip ediliyor ama gene basketboldaki başarısızlık küme düşme falan olmazsa pek umursanmıyor. O yüzden ben taraftarın pek umrunda olmadığını düşünüyorum Zira çoğu salt futbol taraftarıdır. Zaten yönetimin de böyle bir günde bu cesareti bulmasının sebebi de bu, onun için İstanbul gibi bir yerde 5 bin taraftarı zor topluyoruz. Futbolda böyle bir durum ortaya çıksa mesela maaşlar 20 milyona düşürülecek teklifler değerlendirecek vs. hemen ortalık yıkılır. Gazetelerde spor bültenlerinde programlarında 1. haber olur. Bu olaysa anca Ntv Sporda Son Çeyrekte biraz da sosyal medyada tartışılır. Durum maalesef bu. Bunu çözmenin yolu taraftarın şubeye daha çok sahip çıkması, mesela Ekrem Memnun arkasını döndüğünde 100 kişi görüyorsa yönetim de böyle vizyonsuz olduğunda bütçe de düşer şube de kapanır.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana göre transfere ihtiyaç var ama aşırı seviyede değil. Işıl ve Nuria'dan hiç katkı alamıyoruz. Geçen yıl takımın yükünü çeken oyuncular birer birer düşüşte. Yeni oyuncu alsan ne olacak onada ödeme yapamayacaksın.

Bana göre transfere ihtiyaç var ama aşırı seviyede değil. Işıl ve Nuria'dan hiç katkı alamıyoruz. Geçen yıl takımın yükünü çeken oyuncular birer birer düşüşte. Yeni oyuncu alsan ne olacak onada ödeme yapamayacaksın.

Işıl ile Nuria'yı aynı cümleye nasıl koyuyorsun anlamadım? En basitinden dün 60 atıp kaybettiğimiz maçta Işıl'ın istatistikleri 8,8,6 iken Nuria sadece 0. Katkı alıyoruz demek için triple double mı yapması gerekiyor Işıl'ın?

Bu takımın sıkıntısı yerliler değil yabancılar, bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok. Herkesin bok attığı Bahar'ın bile nasıl katkı verdiğini görüyoruz.

Işıl ile Nuria'yı aynı cümleye nasıl koyuyorsun anlamadım? En basitinden Işıl'ın dünkü istatistikleri 8,8,6 iken Nuria sadece 0.

Abi bir maç özelinde konuşmuyorum. Ben Işıl'dan çok şey bekliyorum Nuria'dan da öyle. Kaliteleri belli ama Nuria'dan 0. Işıl'dan ise az katkı alıyoruz. Bunun nedeni oyuncu kaynaklı değil bence hiçbirine kızmıyorum. Bu seneyi kupasız kapatsakta bende kredileri tükenmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Işıl ile Nuria'yı aynı cümleye nasıl koyuyorsun anlamadım? En basitinden dün 60 atıp kaybettiğimiz maçta Işıl'ın istatistikleri 8,8,6 iken Nuria sadece 0. Katkı alıyoruz demek için triple double mı yapması gerekiyor Işıl'ın?

Bu takımın sıkıntısı yerliler değil yabancılar, bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok. Herkesin bok attığı Bahar'ın bile nasıl katkı verdiğini görüyoruz.

Bahar'a bir önyargı var gibi bencede katkısı iyi ama Petra mesela bu takımın oyuncusu değil.

Ben yerlilerden (Işıl, Nevriye, Bahar, Cansu) gayet memnunum ve gerektiğinden fazla bile katkı alıyoruz bana göre. Cansu'nun da oyunu olgunlaştıkça daha çok katkı alacağız, çok ümitliyim ondan. Şu takımda kafası çalışan bir tane yabancı Loyd var ki o da tecrübesiz.

Takımın oyuncu kalitesi her geçen sene daha düşerken ve bizim müthiş başkanımız gelecek sene bütçeler daha da düşecek derken konuşacak çok birşey yok ortada basketbol adına.

Ben yerlilerden (Işıl, Nevriye, Bahar, Cansu) gayet memnunum ve gerektiğinden fazla bile katkı alıyoruz bana göre. Cansu'nun da oyunu olgunlaştıkça daha çok katkı alacağız, çok ümitliyim ondan. Şu takımda kafası çalışan bir tane yabancı Loyd var ki o da tecrübesiz.

Takımın oyuncu kalitesi her geçen sene daha düşerken ve bizim müthiş başkanımız gelecek sene bütçeler daha da düşecek derken konuşacak çok birşey yok ortada basketbol adına.

Dubljevic hakkında ne diyorsun abi ? Geçen senenin kralıydı.

Jelena bu sene de sakatlanana dek kraldı takımda. Sakatlandıktan sonra o her maç yaptığı 2-3 top kaybı 6-7'yi bulmaya başladı neredeyse ve göze batıyor...
Geçen senelerin maçlarını izliyorum ve takımda inanılmaz bir pota altı savunması mevcut, içeri giren yanıyor resmen. Bu söylediğimin mimarı da geriye dönüp bakınca sadece 1 kişiymiş bizim için çooookk özel olan: SANCHO LYTTLE

Ömer Yalçınkaya Ann Wauters ile anlaşıldığını, Sağlık kontrolünün bugün yapıldığını ve bir sorun çıkmadığını, Lisans için yarın TBF'ye başvuracaklarını söyledi, Başka transfer ise yapılmayacakmış..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lindsay Whalen nıda alsak çok iyi olacak sıfır katkı aldığımız petra ve martinez kenarı ann ve whalen içeri ozaman şampiyonluk bizim olur en yakın rakıbımızle maçlar kafaya kafaya gidiyor.

Lindsay Whalen nıda alsak çok iyi olacak sıfır katkı aldığımız petra ve martinez kenarı ann ve whalen içeri ozaman şampiyonluk bizim olur en yakın rakıbımızle maçlar kafaya kafaya gidiyor.
Ömer Yalçınkaya, Eyüp Yıldız'ın transfer için başka isimlerde konuşuluyor transfere devam edecekmisiniz sorusuna Hayır cevabını verdiğini maalesef duymuş bulunmaktayız..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de yerli kadromuz çok iyi. Cansu maç önünde şut çalışıyordu sol çaprazdan 7-7 attı. Baharı kadın basketbolu izlemeye başladığımdan beri çok severim ayrı fanıyımdır bu sene de bence iyi katkı veriyor. Arkadan gelen gençler için ekrem memnun gibi bir garanti var bence. Basketbol şubesini üstüne yapalım çok netim bu konuda :)
Yabancı kalitesi de para yüzünden bu seviyede. İş yine paraya geliyor ama petra neler yapıyor öyle yaaa. Pota altından önünde kimse yokken bir adım dışarı çıkıp şut attı falan napıosun ablacım yaa dedim o an :(
Ben bu takımdan çok ümitliyim keşke doğru düzgün iki yönetici olsa da şu branşlara sahip çıksa. Başka türlü mesele çözülmez. Taraftar sahip çıkmalı benim ilk argümanım o lakin yönetim de taraftarı çekecek, sürekliliği sağlayacak şeyler yapmalı.
Edit. Gerçi bu yönetim bir tek doğru konuşsa dirüst olsa o da yeter ya neyse...

Ömer yalçınkaya şimdilik başka transfer yok dedi diye duydum ben. Direk transfer yapmayacağız demedi sanki. Züğürt tesellisi gibi oldu ama

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nuria Martinez konusuna değinmek istiyorum ki, hepimiz geçen sene sonunda onun mutlaka kalması gerektiğini, Işıl'ın gelişiyle beraber uzun bir süre sonra ilk defa oyun kurucu pozisyonunda sorun yaşamayacağımızı, dengeli bir kadro kurduğumuzu vs vs söyledik. Ama bu pozisyonda hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi gitmiyor. Martinez geçen sene 39 dakika ortalama oynayarak bize lig şampiyonluğunu getirdi, ben herşeyden önce bundan dolayı kendisine saygı duyuyorum ama bu sene inanılmaz formsuz, hatta bazı maçlar hiç çekilmiyor onu izlemek. Şimdi ben de Whalen'i onun yerine tercih ederim gelsin başımızla beraber, ona o öküzlüğü asla yapmayız. Gelemezse de Nuria'dan bu durumda en iyi verimi almaya çalışacağız, maç içinde sık sık oyuna sokarak her anlamda sahada olmasını isteyeceğiz.

Bizle göstermiş olduğu o insanüstü performansı niye gösteremesin diye şimdi düşünüyorum ama aklıma çok saçma sapan şeyler geliyor bilmiyorum. Nuria, bizim takımın karakterini kendisiyle birleştirmiş galiba. Nasıl ki biz bir kaos ortamı, skandallar silsilesi, rezaletler içinde kupa almaya devam ediyorsak ve oyunumuzu her geçen gün güzelleştiriyorsak o da kendi üstündeki baskı artınca o derece iyi oynuyor... :D