2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Ben hocamızı takdir ediyorum gerçekten bu oyuncu kalitesiyle İtalya ve Almanya gibi üst düzey takımları yenmeyi başardık.Yabancı sınırı kalktığında herkes ateş püskürüyordu ama görüyoruz ki ilk 5 dışında 1 ya da 2 oyuncumuz alternatif sağlıyor ya da katkı diyelim diğer takımlarsa bizden çok farklı girenle çıkan arasında pek bir fark yok böyle olunca da bizden çok daha az yıpranıyorlar.Biz oyuncularımızı pek dinlendiremediğimiz ya da benc kalitemizin yetersiz olmasından dolayı akıllıca hedef maçlar seçtik yarın ki İzlanda maçınıda galip tamamlarsak bu hedefe ulaşacağız tabii buna rağmen Fransa çok büyük bir engel.

Fransa geçen maç da Polonya'yı 3 sayı ile yenebilmişti. Acaba güçlerini mi tam olarak yansıtamıyorlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı tek eleştirebileceğim nokta Melih yerine Furkan'ı oynatmamasıdır. Melih bu saatten sonra milli takımda katkı sağlayacak bir kariyere ulaşamaz ama Furkan'ın geleceği parlak en azından tecrübe olurdu.

Beyler genelde dediklerim çıkmıyo ama yarın Di-No eger Fleming kazması takımını baltalamazsa yarın Mirotic i denize dokecek Schroeder, Llull'u delirtecek, Anton Gavel turnuvadaki 4 maçın patlamasını Ispanyaya karşı yapacak.Yani umarım boyle olacak :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insallah dedigin gibi olur ama anton gavelden hicbirsey beklememek lazim.Evvelden de 7 8 macini seyretmistim,bi ara forumdakiler seneye gelse iyi olur diye yazanlar vardi,o siralardada almanya ligi playofflari oynaniyordu.Ozamandan beri almanya milli takimiyla birlikte butun maclarini izledim ama bukadar kotu bir oyuncu neredeyse hic gormedim.

Daha fransayla eslestigimiz kesin degil.Biz 4 bitirsek bile fransa ordan 1 cikmak istiyorsa israili yenmesi lazim.Yarinki israil fransa maci o gurubun 1.sini belirlicek.Fransa iyi gozukmuyor duzensizler.Sirbistan turnuva favorisi bence.Italya ve yunanistanda surpriz yapabilir.

ALman koçun beceriksizliği bizi 4. yapacak maalesef. gerçi aynı koçtan Fransa dada var. Biz bu yüzden hocamızın varlığına bir kez daha dua edelim.

Biz yendikten sonra bir de Almanya mucizesi mi bekleyeceğiz ki bir sorum olacak Almanya İspanya'yı yense 2/3 oluyorlar tek maç üstünden oynanan maçlarda genel averaja mı bakılıyor yoksa iki takım arasındaki maça göre m karar veriliyor. Bana biraz saçma geliyor da ikili averaj.

Şimdi akşam Almanlar kazanırsa İspanyollar eleniyor ve biz 2.olarak çıkıyormuşuz. İşin ilginç tarafı İspanyollar kazanırsa 2.olup Fransa - Yunanistan'dan biri ile eşleşiyormuş.

İsmail Şenol yazmış. Yani şu durumda kaba tabirle bize giren çıkan yok olan İspanyollara olacak her halükarda . Ya elenecekler ya da Fransa - Yunanistan ile eşleşecekler. O tweetten onu anladım ben.

Şaka gibi fleming chris kamani devsirme olarak tercih etmemis.Kaman olsa gurupta cok seyler degisirdi.Almanya 5 numarada cok cekti bu turnuvada.