Ergin hocaya çok saygı duyarım, en iyisi olduğunu düşünürüm ve bizim takımın başında olduğu için kendimi şanslı hissederim. Lakin kendisini sırf dün yaptıkları gibi şeyler yüzünden hiç sevmem. Hatta bazen nefret boyutuna kadar bile varabiliyorum.
Şimdi cumartesi fransa ile oynayacağız. Çok merak ediyorum hala bu haldeki Melih'e güvenip süre verecek mi? Hadi verdi diyelim Melih rezalet oynadı, hatta sakatlandı, üstüne sinan da faul problemine girdi hangi yüzle Furkan Korkmaz'ı oyuna alacak ya da alacak mı? Hadi aldı diyelim Furkan hangi özgüvenle oynayacak ya da oyuna girmeyi bekleyecek mi?
Benchteki oyuncuların bazıları gerçekten kadroyu doldurmak havlu sallamak için vardır bunu hepimiz biliriz. Ancak her ne olursa olsun bu havlu sallayıcıların da psikolojik olarak maça hazır olmaları gerekir turnuvalarda. Ama sağolsun Ergin hoca yedekteki oyuncuları tek kelimeyle katletti, eminim şu anda iki Furkan da Oğuz da Kartal ve Barış da Allah kahretsin keşke çağırmasaydı bizi diyip koçtan nefret ediyorlardır.
Yazık ya vallahi yazık dün izlerken ben üzüldüm benchte surat ifadesi gösterilen Oğuzla Furkan Korkmazın durumuna. Ne almak istiyor bilmiyorum ama ne alamayacağını tüm Türkiye bilirken neden inatla Melih, neyse ya çok doluyum. Öyle ki sayfalarca yazsam, bağırsam çağırsam, küfür etsem bile koça karşı sakinleşmem.
Elbette hepimizden daha bilgili basketbol konusunda ama kesinlikle yanlış yapıyor (her zaman buna benzer şeyler yapıyor) ve sırf inadından yapıyor bir şey bildiğinden değil. Egosunun altında kendini ve oyuncularını eziyor. Allah korumuş ki 18'li yaşlarda Cedi, 16-17'li yaşlarda da Furkan Korkmaz bizim takımda değilmiş. Koçun eline 18 yaşında Lebron, Kobe versen onları kendisi kusura bakmasın ama Hakan Demirel yapar bırakır.