2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Sırbistan'a yeniliriz bence. Zaten yenmemiz de sıralamayı etkilemeyecek. Biz Sırpları yenersek biz Sırplar ve İspanya arasında 3'lü averaj olacak. İspanya'dan 30 sayı fark yedik. Sırpları 11 sayı ile yenmemiz lazım bu da çok zor.

[video=youtube;H-ObVRTWTf8]https://www.youtube.com/watch?v=H-ObVRTWTf8&feature=youtu.be[/video]

Sırpları yenebilmemiz için Sırplar rehavet içinde olmalı bu zayıf ihtimal,onlar maçtan neredeyse hiç kopmuyorlar ve bizim takım bugün çok yoruldu işimiz zor.3.cülük işimize geliyor diğer gruptaki Fransanın lider çıkacağını varsayarak yazıyorum o nedenle fazla ezilmeden makul bir skorla yenilsek kafidir diye düşünüyorum ama yenebilirsek iyi olur tabii bunun içinde hoca rotasyonu geniş olarak kullanmalıki İzlanda maçına takımın enerjisi kalsın.

Sırpları yenebilmemiz için Sırplar rehavet içinde olmalı bu zayıf ihtimal,onlar maçtan neredeyse hiç kopmuyorlar ve bizim takım bugün çok yoruldu işimiz zor.3.cülük işimize geliyor diğer gruptaki Fransanın lider çıkacağını varsayarak yazıyorum o nedenle fazla ezilmeden makul bir skorla yenilsek kafidir diye düşünüyorum ama yenebilirsek iyi olur tabii bunun içinde hoca rotasyonu geniş olarak kullanmalıki İzlanda maçına takımın enerjisi kalsın.
Hiç bir maçlarını özet olarak bile izlemedim. Oyunları nasıl asıl önemlisi turnuvaya odaklanmaları nasıl?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hiç bir maçlarını özet olarak bile izlemedim. Oyunları nasıl asıl önemlisi turnuvaya odaklanmaları nasıl?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sırpları soruyorsan,Sırplar zaman zaman düşüş yaşasalarda koçlarının oyunu ve oyuncularını iyi yönlendirmesiyle maçtan kopmuyorlar ve sayı atacak adamı her daim buluyorlar heleki N.Bjelica coşarsa koçları takımın dümenini bu oyuncuya devrediyor ve bir şekilde maçı kazanmasını beceriyorlar.

Ekol bir Milli takım olmanın hakkını veriyorlar,Sırplarla yapılacak yarınki maçta Ergin hoca nasıl bir taktikle ve rotasyonla takımı oynatacak kestiremiyoruz ve sonuç ne olur bilemiyoruz ama İzlanda maçına diri çıkabilmek için geniş rotasyonla takımı oynatmak zorunda.

Edit. Az önce İtalyanın İspanyayı yenmesiyle Milli takımımız Sırpları yenmek zorunda kalacak,Ergin hocamızı ve Milli takımı yarın belkide turnuvanın seyrini değiştirecek zorlu bir taktik,rotasyon vede büyük mücadele sınavı bekliyor,ALLAH kolaylık versin umarız başarırlar.

İtalyanın yenmesi bizim için çok çok kötü oldu. Yarın biz kaybedersek, İtalya ve İspanya kazanırsa, Sırbistan 4 galibiyet, İtalya 3, biz ve İspanya 2şer oluyoruz. Son maçlarda, Sırbistan kazanırsa, İspanya ve biz kazanırsak Sırbistan 5, İtalya, İspanya ve biz 3er oluyoruz ve 3lü averajda en geride kalıyoruz ki en muhtemel senaryo bu gibi. Diğer bir ihtimal Son maçlarda İtalya'nın Sırpları yenmesi ki bu sefer de İtalya ve Sırbistan 4er biz İspanya ile 3er oluyoruz. Yani ne yapıp edip yarınki maçı kazanmamız gerekiyor.

Yarın 1 sayı ile bile kazansak grubu lider bitiyoruz (izlandayı yenecegımızı varsayarsak) .İspanya kadar ters gelmezler bize ama yine de çok zor.Maçı kaybedersek dördüncü olma olasılığımız tekrar doğdu malesef.Bu arada Almanya İtalya'yı pekala yenebilir İtalya oldukça dengesiz bir takım.İspanya Almanya maçı da İspanya açısından çantada keklik değil

Bence de Almanlar bi halt yiyemezler, biz bugün farkı açınca takım olarak oyun düzeninin çok dışına çıktık, İtalyanın hücum gücü çok yüksek ve Schröder'i bizden iyi kontrol edecekleri kesin, Hackett da Cinciarini de savunma anlamında üstünlük kurarlar ona. İspanya zaten vurur geçer Almanyaya direkt hedef maçları olacak Almanya maçı. Sırbistan İspanyayı yenmiş olsa da daha dişimize göre bir rakip, İspanya oyun düzeni olarak bize çok ters gelen bir yapıda, kulüpler bazında da böyle bu. Umarım yarın Sırbistanı yenebiliriz.

Dar bir rotasyonla oynuyoruz bugün çok efor sarfettik yarın üst düzey bir rakip oynayacağız İtalyanın-İspanyayı yenmesi hiç işimize gelmedi ama bu grupta herkesin herkesi yenebileceği gerçeğini de biliyorduk her takım çok yıprandı eğer yarın son periyoda kadar maç içinde kalırsak kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Almanyanın temel sorunun kadro kalitesinden ziyade son derece zayıf kenar yönetim olduğunu düşünüyorum .İtalya İzlanda gibi çok zayıf bir takımla oynamıyorsa maçları her türlü sonuca gebe bence .İzlanda maçında dahi epey zorlandılar.Hücümda tamamen bireysel yeteneğe izolasyona şuta dayalı bir sistemleri var.Bugünkü ki gibi Galinari ve Belinellinin ikisi birden attığını sokarsa hücüm performansları İspanya ayarında bir takımı yenmeye bile yetiyor bizim maçtaki gibi bir tanesi bile gününde olmaSa sıkıntı çekiyorlar.İkisi birden sahada olmadığında az daha İzlandaya yeniliyorlardı.

İşin savunma kısmına gelince genel olarak savunması zaten kötü bir takım İtalya .Schröderin savunması konusunda kısaları Sinanın ilk yarıdaki savunma performansına ulaşır mı pek emin değilim ama Uzunlarının penetre savunmasınsa Semihin bugünkü performansına ulaşamayacağı kesin gibi sürede aslan payını alan Bargnarinin savunmada caydırıcılığı sıfır keza Melli de yumuşak bir uzun belki Cusin görece sert ama onunda ayakları yavaş.Genel olarak penetre ve ikili oyun savunmaları sıkıntılı yani.

İtalya bugünkü gibi özel bir hücum performansı göstermezse Almanyanın da şansı var bence

Bence Sırpları yenmek için rotasyonu arttırıp benchten gbelenlerin sertlik yapmasını istemeliyiz. Çünkü Erceg, Bjelica, Bogdanovic ve bazen de Teodosic sertlik karşısında yılabiliyorlar. Bugün yenmemiz lazım. Ah İspanya Ah!!!

İspanyanın yenilmesi bizim açımızdan çok kötü oldu. Buguünkü sırbistan maçı almanya maçından daha değerli hale geldiki bu maç ile birlikte grubu lider de bitirebiliriz sonuncuda. Bana kalırsa sırpların en sayıf olduğu nokta pivot mevkisi. bizim pivotlarımızda bence turnuvada çok iyiler. semih-furkan ve oğuzu rotasyon yaparak sırpların ağır pivotlarını darmadağan edebiliriz. Ama eğer iş yine ersan ve baby e kalırsa işimiz gerçekten çok zor.

Ortalık çok karıştı ve bu bizim açımızdan hiç iyi olmadı. Sırbistanı yenersek lider olarak çıkıyoruz gruptan (izlandayı yeneceğimiz varsayımıyla) hatta bizden sonra italya da yenerse sırbistan sonuncu olabiliyor. Biz sırbistana yenilirsek almanyanın eline bakıyoruz. Şu an öyle bir durum var ki can havliyle oynayacak olan almanya 2 maçını da kazanırsa ispanya eleniyor.

İspanya çok zeki-karaktersiz takım. 3. olmak istiyorlar ve bunun için bizim maçta +25 ve son 2 dakika kalmış olsa bile can siperane oynuyorlardı. Dün ise gasol hariç maçı bilerek verdiler. Kalan iki maçları kolay izlanda ve görece kolay almanya ile. kazandıkları ve biz sırbistana kaybettiğimiz takdirde 3. oluyorlar ve çeyrekte muhtemelen yunanistandan yarıda da fransadan kaçıyorlar.

Olasıklıkları yazmaya devam etsem sanırım birkaç paragraf daha olur. O yüzden en temizi bizim bugün sırbistanı yenmemiz. Yoksa başkasının eline bakacağız. Maç da zaten öğlenmiş, işte olduğumdan izleyemeyeceğim :(