2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Herkes seviye atlarken biz de boş durmamışız. Takım üst düzey oynadı. Cedi den Ersan a kadar herkes çok iyi oynadı. Özellikle Cedi çok kritik katkı verdi yaşına göre.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm takıma ve teknik ekibe tebrikler, helal olsun.

Gofretçilerin sorumlusu orrrrrrrrrrrrganizma, aşağıdaki tweeti atmış. Şu malum markayı almayalım/aldırmayalım artık.
Ahmet Özokur <s>@</s>ahmetozokur <small class="time"> 56 dk.</small>
Tebrikler A milli oyuncularımız, yardımcı antrenörlerimiz, masörler, kondisyoner, doktor, fizyoterapistler...
Aziz'in etrafındaki herkes onunla aynı mentalitededir. Aksi düşünülemez zaten.

Ergin Ataman: "Ben tarihi pek incelemedim, son 1 haftadır tamamen İtalya'ya konsantre olduk. İtlaya'nın basketbolunu çözebileceğimi gördük.Şimdi yeni bir tarih başladı, bundan sonra onlar bizi yenemeyecekler."

Ergin Ataman'a kurban olsun şu yukarıda ki twiti atan döl israfı organizma.
Karaktersizin yanında kalırsan böyle olur.

Şunları görmezden gelmek en iyisi ne olursa olsun hocamız dik durmaya devam edecek kazandığı başarılar onların yüzüne tokat gibi inecek tabi onlarda kızaracak yüz yok orası ayrı.

Seve seve saygı duyacaksınız..

COK86JAUAAAhUTz.jpg

İlk günün sonuçları:

A GRUBU
Polonya 68 - 64 Bosna Hersek
İsrail 76 - 73 Rusya
Fransa 97 - 87 Finlandiya

1. Fransa
2. Polonya
3. İsrail
4. Rusya
5. Bosna Hersek
6. Finlandiya

<tbody>
</tbody>

B GRUBU
Almanya 71 - 65 İzlanda
İspanya 70 - 80 Sırbistan
İtalya 87 - 89 Türkiye

1. Sırbistan
2. Almanya
3. Türkiye
4. İtalya
5. İzlanda
6. İspanya

<tbody>
</tbody>

C GRUBU
Gürcistan 72 - 73 Hollanda
Makedonya 65 - 85 Yunanistan
Hırvatistan 80 - 73 Slovenya

1. Yunanistan
2. Hırvatistan
3. Hollanda
4. Gürcistan
5. Slovenya
6. Makedonya

<tbody>
</tbody>

D GRUBU
Çek Cumhuriyeti 80 - 57 Estonya
Belçika 67 - 78 Letonya
Litvanya 69 - 68 Ukrayna

1. Çek Cumhuriyeti
2. Letonya
3. Litvanya
4. Ukrayna
5. Belçika
6. Estonya

<tbody>
</tbody>

Turnuvada ikinci günün maç programı şu şekilde:

A GRUBU
16.00 Rusya - Polonya
18.30 Finlandiya - İsrail
22.00 Bosna Hersek - Fransa

B GRUBU
16.00 Sırbistan - Almanya (Ntv Spor)
18.30 İzlanda - İtalya (Ntv Spor)
22.00 Türkiye - Sırbistan (Ntv Spor)

C GRUBU
16.00 Hollanda - Makedonya
18.30 Slovenya - Gürcistan
22.00 Yunanistan - Hırvatistan

D GRUBU
16.00 Estonya - Belçika
18.30 Letonya - Litvanya
22.00 Ukrayna - Çek Cumhuriyeti

Aziz'in etrafındaki herkes onunla aynı mentalitededir. Aksi düşünülemez zaten.

Malum markanin urunlerini yemeyin ve yedirmeyin, almayin ve aldirmayin.
Terbiyesiz, Ergin Hocayi yok sayan bir tweet atilirmi. Bunlar 2 yuzlule. Kendilerini milliyetci, hak yemeyen, durust ve adil olarak piyasaya lanse ederler.

Aslinda hepsi bir hic, ama benim halkim ne yazikki bunlari goremiyor.

koklerine kibrit suyu, wbu tweet wallahi ayip. Hemde boyle bir basarili gunun gecesindeki yazik sizlere. Cidden bunlar adam diye dolasirlar halki kandirirlar ana bir gun hepsinin maskesi dusecek ve gercek kimlikleri fikirleri ortaya cikacak. Burakin GS dusmanligini, resmen turk dusmani bunlar

Bugünkü milli maçı kazanmamızdaki birincil faktörün ne Semih ne Dixon'ın performansı olduğunu düşünüyordum bir yandan da acaba objektif bakamıyorum muyum şeklinde bir kuşkum vardı ki Kaan Kural da benzer şekilde asıl fark yaratan oyuncunun Sinan olduğunu söyledi.Yarı sahada elit bir pg ayarında oyun kurdu yorulana kadar 9 asist sadece istatistiklere yansıyan kısmı.NBA'deki oyuncularımız dışında fark yaratma potansiyeli olan zaten birkaç yerli var ama sadece bir tane büyük oyuncu var bence o da Sinan.

Sinanın organizasyon anlamındaki bu performansını görünce MCcollum transferinin Huertas transferinden daha faydalı olabileceği yönündeki umudum da artı doğrusu Sinan işin organizasyon kısmını ve taktik-psikolojik liderlik kısmını gayet iyi yapabileceğini bir kez dahaa gösterdi MCcolumdan da skorer olarak gayet iyi verim alabiliriz tabi bu rol paylaşımı herkesi memnun edecek bir denge için de olmak kaydı ile.

Benzer şekilde bugün Atmanın Gökseni sadece 12 kişilik kadroya değil 8 kişilik çekirdek kadrosuna aldığını da gördük ki bu işi hepimizden iyi bilen birinin bu seçimi de son derece manidar .

Ben Şafak'ında rolü içersinde gerekli katkıyı vereceğine inanıyorum bir tek İzzet konusunda kötümser olmamakla birlikte şüpheliyim

Güzel takım kurduk hep sportif başarı açısından hem seyir zevki ve mücadel potansiyeli açısından umut vaad ediyor

Hocanın en büyük artısı elindeki malzemeyi en verimli şekilde kullanabilmesi, evet geçmişte Efeste felaket sezonlar geçirdi ama tıpkı oyuncular gibi hoca da kendini baya bir geliştirdi. Örneğin Semih cidden hoca ile çok üst düzeyde oynuyor, insan keşke alsaydık mesela Lasme yerine demeden edemiyor Semihi böyle görünce. Keza Sinanın o yaşından sonra gelişimi ortada. Bununla birlikte evet Dixon kağıt üzerinde iyi maç çıkardı ve hızı, deliciliği ile fark yaratıyor fakat cidden üst düzey bir oyun kurucu değil, çok zorluyor ve saha görüşü vasat diyebiliriz, bugün Sinan toparlamasa dağılabilirdik bence de.

Hocanın en büyük artısı elindeki malzemeyi en verimli şekilde kullanabilmesi, evet geçmişte Efeste felaket sezonlar geçirdi ama tıpkı oyuncular gibi hoca da kendini baya bir geliştirdi. Örneğin Semih cidden hoca ile çok üst düzeyde oynuyor, insan keşke alsaydık mesela Lasme yerine demeden edemiyor Semihi böyle görünce. Keza Sinanın o yaşından sonra gelişimi ortada. Bununla birlikte evet Dixon kağıt üzerinde iyi maç çıkardı ve hızı, deliciliği ile fark yaratıyor fakat cidden üst düzey bir oyun kurucu değil, çok zorluyor ve saha görüşü vasat diyebiliriz, bugün Sinan toparlamasa dağılabilirdik bence de.
Semih'in ergin atamanla Beşiktaş dönemi de oldukça iyiydi diye Hatırlıyorum orda da epey fark yaratmıştı ve onun dışında da Semih artık oyununun olgunluk Dönemi'ni yaşamaya başladı,saha dışı etkenler bir yana ben de gelmesini isterdim bu sebeple.

İtalyayı ve kadrosunu çok beğeniyordum aslında bize şans dahi tanımamıştım fakat Ergin Ataman faktörü italyayı italyan oyuncuları tanıması hala bağını italya ile koparmamış olması büyük avantaj sağladı. O halde italyan deyişiyle Grande Ataman!

Bugünkü milli maçı kazanmamızdaki birincil faktörün ne Semih ne Dixon'ın performansı olduğunu düşünüyordum bir yandan da acaba objektif bakamıyorum muyum şeklinde bir kuşkum vardı ki Kaan Kural da benzer şekilde asıl fark yaratan oyuncunun Sinan olduğunu söyledi.Yarı sahada elit bir pg ayarında oyun kurdu yorulana kadar 9 asist sadece istatistiklere yansıyan kısmı.NBA'deki oyuncularımız dışında fark yaratma potansiyeli olan zaten birkaç yerli var ama sadece bir tane büyük oyuncu var bence o da Sinan.

Sinanın organizasyon anlamındaki bu performansını görünce MCcollum transferinin Huertas transferinden daha faydalı olabileceği yönündeki umudum da artı doğrusu Sinan işin organizasyon kısmını ve taktik-psikolojik liderlik kısmını gayet iyi yapabileceğini bir kez dahaa gösterdi MCcolumdan da skorer olarak gayet iyi verim alabiliriz tabi bu rol paylaşımı herkesi memnun edecek bir denge için de olmak kaydı ile.

Benzer şekilde bugün Atmanın Gökseni sadece 12 kişilik kadroya değil 8 kişilik çekirdek kadrosuna aldığını da gördük ki bu işi hepimizden iyi bilen birinin bu seçimi de son derece manidar .

Ben Şafak'ında rolü içersinde gerekli katkıyı vereceğine inanıyorum bir tek İzzet konusunda kötümser olmamakla birlikte şüpheliyim

Güzel takım kurduk hep sportif başarı açısından hem seyir zevki ve mücadel potansiyeli açısından umut vaad ediyor

Bu iletiyi 2015-2016 yılı transfer haberleri ve KADRO yapılanmamız konu başlığına yazmıştım çünki ileti ilgili konu başlığı ile ilgili Sinanın milli maçtaki performansı sadece Sinanın bu yıl takımımızda alacağını tahmin ettiğim role güzel bir örnek teşkil ettiği için iletide geçiyor.

Yazının ikinci bölümü Mccolum transferinin Huertas transferine kıyasla daha olumlu olma olasılığı ve Sinanın bu sezonki kadro yapılanmamızda alacağı rolle ilgili

Kalan kısım Göksenin ve Şafaktan da kadromuzda yapacakları açısından umutlu olduğumu belirtip bu seneki kadro yapılanmamızla ilgili genel bir değerlendirme içeriyor.

Yazdığım ileti 2015-2016 sezonu kadro yapılanmamızla ilgili idi ve ben de ilgili başlığa yazdım

Gayet uygun bir başlığa yazılmış bir iletiyi kim neden buraya taşıdı anlamış değilim.Zaten Huertas,Mccollum,Şafak Avrupa şampiyonasında yok.

İfrat ve Tefrit yerine vasatı bulmak güzeldir

İtalya maçı galibiyeti ve potaya giren toplar sadece İtalyanlara girmemiş anlaşılan hazımsızlarında canlarını fena acıtmış,gofretçi Ergin hocamızı es geçtiğine göre,ALLAHın izniyle umarız Milli takımımız grubu ilk 3 içinde bitirecek şekilde bitirirde hazımsızlar hasetlerinden çatlarlar.

Bilinçli İnsanlar zaten Milli takımı canı gönülden desteklerse desteklersek takım bir yerlere gelebilir umuyorum,açıkçası Enesin dışlanması ve Ömerin sakatlığı sonrası takım zayıf kaldı diye düşünüyordum benim çok umudum yoktu İtalya maçından bile ümitli değildim doğrusu ama Milli takım beni yanılttı İNŞAALLAH bu zaferlerin devamı gelir bunu ayırım yapmadan hem Milletçe hepimiz adına hemde takım vede Ergin hoca adına istiyor ve umuyorum.

Maalesef Ergin Atamanın klasik maç seçmelerine denk geldik. Hedef maç değil ise takım oynamıyor , koçun bu takıntısından vazgeçmesi lazım. Dünkü takım nerede bu takım nerde

Ergin Ataman takımları ölçüp biçiyor. Ona göre bir puan planı yapıyor. İspanya'ya karşı aşırı derece efor sarfedersen bir maç kazanırsın. Yenmek sana geleceği kaybettirir. İtalya'yı yendin İzlanda'yı da yeneriz. Bu da 2 galibiyet eder. Bir ekstra için Almanya hedefi olabilir.

Bu arada grup aşaması sonrası tüm maçlar Lille'de oynanacak. Hayran kalacaksınız. https://www.stade-pierre-mauroy.com/fr/stade

Yapacak birşey yok sırf Gasol ile oynasalar bile arkasında duracak uzunumuz yok. Hele hele dün de yenilince bugün %100 leriyle oynuyorlar. Gasol bile koşuyor siz düşünün artık. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mantıkla basketboldan zevk alacağınızı mı düşünüyorsunuz acaba , şahsen ben zevk falan almıyorum çünkü biliyorum ki bu maçta oynamayacağız kasmayacagız ve 20 sayı fark yiyeceğiz benim zoruma gidiyor açıkcası her maç gereken mücadele gösterilmeli biz hariç diğer takımlar bu mücadeleyi gösteriyor çünkü.