2015 Galatasaray Seçimi

Adayların açıklamalarını da ekleyelim. :)


Adnan Öztürk

A Spor Tv'de katıldığı programın videosu
: https://www.youtube.com/watch?v=NsQHeynPmiU

Geçen ay verdiği röportaj: Adnan Öztürk: ''Şike davası kapanmadı'' - Tribun Dergi


Turgay Kıran

STV'ye verdiği röportaj videosu: https://www.youtube.com/watch?v=Ju9i9Mglepc

Arda Turan haberi: Galatasaray başkanlığına aday olan Turgay Kıran, göreve gelmesi halinde Arda Turan'ın Galatasaray'a dönebileceğini ifade etti

Arsen Wenger haberi: Galatasaray başkan adayından Wenger sürprizi - Foto Spor


Dursun Aydın Özbek

Henüz aday değil ama olabileceğine dair haber:Ne Adnan Öztürk ne Turgay Kıran! İşte Galatasaray'ın yeni başkanı! - Ajanshaber Mobil
 
3 Başkan adayı da bana hiç heyecan vermiyor.Kalbimden geçen Adnan Polat'ın tekrardan başkan olması ve son 2 yıldır yaşadığımız rezaletlerden sonra klüp olarak beyaz bir sayfa açmamız.Adnan Polat-Hakan Üstünberk-Haldun Üstünel üçlüsünden oluşacak bir yönetim gelecek fazlasıyla ümitlendirir beni.

Aslında, Alp Yalman başkan olsaydı son 5 aydır yaşadığımız rezaletleri yaşamazdık.2016'da daha sakin bir durumda seçimlere girerdik.
 
Şu 3 adaydan kötünün iyisi Adnan Öztürk.
Ben yeni yönetimde Haldun Üstünel ve Hakan Üstünberk gibi taraftarı heyecanlandıracak isimler olsun isterim.
 
3 Başkan adayı da bana hiç heyecan vermiyor.Kalbimden geçen Adnan Polat'ın tekrardan başkan olması ve son 2 yıldır yaşadığımız rezaletlerden sonra klüp olarak beyaz bir sayfa açmamız.Adnan Polat-Hakan Üstünberk-Haldun Üstünel üçlüsünden oluşacak bir yönetim gelecek fazlasıyla ümitlendirir beni.

Aslında, Alp Yalman başkan olsaydı son 5 aydır yaşadığımız rezaletleri yaşamazdık.2016'da daha sakin bir durumda seçimlere girerdik.

Erdal, cidden çok ilginç adamsın. Hani seni tanımasam, dalga geçiyor derim ama... Adnan Polat sence bu kulüpte tekrar görev alabilir mi? Ama Hakan Üstünberk ve Haldun Üstünel gibi isimlerin yönetime girmesini isterim.

Lider olmak farklı bir meziyet gerektirir. Bunu yakın dönemde Adnan Polat başkanlığı zamanında acı bir tecrübe ile yaşadık tekrar. Bu nedenle Turgay Kıran bana yanlış isim olarak geliyor. Muhtemelen kendisi de bunun farkında olsa gerek ki, her seçime başkan adayı olarak girip sonra farklı bir yol haritası çiziyor kendine. Bir diğer aday Dursun Aydın Özbek ismini yeni yeni duymaya başladık. Fikirlerini, projelerini pek bilmiyorum/bilmiyoruz. Yalnız Dursun Özbek´in futbol harici branşlarda küçülme yanlısı olduğu konuşuluyor..

Üç aday arasında bana en yakın gelen isim Adnan Öztürk. Gerek Aysal zamanında şike süreciyle ilgili yaptığı çıkışlar, taviz vermez tavrı gerekse iktidara boyun eğmeyecek bir profil çizmesi ve profesyonel yaklaşımı. Bora´nın paylaştığı Adnan Öztürk röportajlarına da baktım da basketbol şubesinde planlı bir büyümeden bahsediyor. Futbol ve basketbola olan yaklaşımı ile diğer branşlara olan yaklaşımı farklı ve gerekçeleri de mantıklı geliyor.
 
Adnan Polat ve Ünal Aysal mümkünse bir daha bu kulüpten içeri girmesinler.
Onur Abi'ye katılıyorum.
Şu anda Adnan Öztürk bir adım daha önde.
Acaba listesinde kimler olacak ?
 
Adnan Öztürk, Ribery'i alıp götüren Bruno aldı menajere Galatasaray yöneticisi iken yurtdışı transferleri için yetki veriyor. Bugün bu konuda davalığız. Adam 20 milyon dolar istiyor. Gelelim Turgay Kıran'a. Her seçim aday olur bir seçim dışında hepsinde çekildi.Bir şey olacağı yok ondan. Uzak dursun.
 
üstünberk için adaylık haberleri var. doğru mudur? Adnan Polat fiyaskosundan sonra sevdiğim ikinci adamların başkan olmasını istemiyorum.
 
Üstünberk aday mı bilmiyorum ama olursa hedefinin Turgay Kıran gibi olduğunu düşünüyorum; aday olup Yönetim Kurulu´nda yer almak.

Böyle bir duruma soğuk bakmam mümkün değil doğrusu, doğru isimle yoluna devam ederse. Ne de olsa basketbol şubesiyle gerçek anlamda ilgilenen son yöneticiydi.
 
Adnan öztürk bence şuan için en uygun Başkan adayı Ayakları yere basarak konuşmuş ,En ufak matematik bilen çoçuğun bile anlıcağı dilden herseyi anlatmış.İnan kıraca Biyat etmicem diyor,Aspor`a çıktı belli birinin desteğini almış diyorsanız,Ülker Liv hospitalda aynı safın markaları.

Basketbol vede amatör branşlar içinde gayet açık net konuşmuş.
 
Klübün yenecek bir şeyi kalmadı. Daha gelmez bence. En fazla aday olur sonra kendini seçtirmez. Sonradan işte ben yaptığım hataları düzeltecektim ama siz beni seçmediniz falan der. Bu adamın GS'yi toparlamak falan istediği yok.
 
Ben amatör branşları önemseyecek futbol disindaki takimlarla ilgilenecek bir yönetim olusmasi taraftariyim. Umarim üstünberk ve üstünel gibi kaliteli kisilikli kisiler gelir. Bu arada bence klüp adnan polata haksizlik yapmistir isin icinde cok pis siyaset dönmüs adnan polat harcanmistir...
 

Üst