2015 Galatasaray Seçimi

Çok büyük ya Galatasaray camiası, adaylara bakın adaylara :)

Ya yemin ediyorum Türkiye'nin en kokuşmuş, en bitik camiasıyız. Milyonlarca taraftar var ama kulübün kaderini örümcek beyinli bastonlular belirliyor hala. Lanet olsun lisesine de lisecisine de.
 
Şu dönemde Fatih Altaylı'nın her yazısını okuyun. Adnan Öztürk'e laf çaktığının ertesi günü adam sağlık sorunlarım var diye geri çekildi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Turgay Kıran ve Dursun Özbek dışında aday kalmadı. Bir son dakika sürprizi olmazsa, Özbek'e yeni başkan gözüyle bakabiliriz. Açıkçası şu anki yönetimden kimseye sıcak bakmıyorum. Umutlu da değilim. Umarım Özbek benim gibi düşünenleri yanıltır.
 
Adnan Polat adaylığını koysa diğer 2 adayın toplamından daha fazla oy alır.Adaylığını koymamasını anlayamıyorum.Hakan Üstünberk ve Haldun Üstünel'i yanına alıp aday olsa güle oynaya seçim kazanır.
 
Adnan Polat gitsin şikeci Aziz kankasıyla tavla oynasın. Duygun'u da alıp bir kişiyle okeye de dönebilirler. Bize dik duracak başkan lazım!
 
Halen Adnan Polat ismini görebiliyoruz. Hakikaten çok ilginç. Özbek - Kıran ikilisi bana kesinlikle güven vermiyor. Öztürk iyi seçim gibiydi ama çekilmesi ciddi kuşku yarattı bende. Aşağı yukarı aday olacağı 1 seneden beri belli olan bir ismin sağlık sorunları yüzünden adaylığını geri çekmesi bana inandırıcı gelmedi. Arkasında başka işler de olabilir. Ama yinede geçmiş olsun diyelim. Umarım daha vizyonlu bir aday çıkar da güzel günlere dönüş sinyalını alabiliriz.
 
Turgay KIRAN mayıs haziran dönemi için lazım olan sıcak para hazır.
Turgay KIRAN 10.000 kişilik basketbol salonu yapılacak proje hazır
Basketbol özerk olacak ilk iş oyuncular ayın1hafta sonu olsa bile parasını alacak
Işıl ALBEN bu kuubün efsanesidir.Bu forma ona yakışır geri dönecek
 
Yönetimsel anlamda Galatasaray´ın geldiği nokta içimi acıtıyor. Ortada iki aday var, ikisi de birçok kişiyi tatmin etmiyor. Bir tarafta daha 6 ay öncesine kadar ismini duymadığımız Dursun Özbek, diğer tarafta her seçime başkan adayı olarak girip son anda seçimi kazanması beklenen adayın listesinde yer alan Turgay Kıran.

Ne yazık ki her iki adayın da mevcut şartlarda dik bir duruş sergileyeceğine ihtimal vermiyorum.
 
Kimse başkan olmak istemiyor çünkü kulüp tam anlamıyla bir cadı kazanı. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Başarı istenmiyor, başarılı birisi fazla ortalarda dolansın istenmiyor. Başkan olmak isteyen kişi açık söyleyelim Aziz Yıldırım gibi tek adam olmak istiyor.
 
Ahmet Özdoğan'da aday olmuş.
Bir sürü vaat var.
Lakin Ahmet Bey'de basketbol ve voleybol'u amatör spor zannediyor. Ayrı yönetim kurulları oluşturacakmış her ikisi için (bu olumlu tabi kimler olacak belli olunca açarız)
Sponsorluklar için konuşmuş. Adaylar ben seçilirsem şu sponsorla ön anlaşma yaptık şu kadar paraya dese kötü mü olur? Turgay Kıran bazı futbolcu isimleri vermiş.
 
Murat TEMUR kardeşim yanlış bir bilgi var aynı hatayı Onur'da yaptı Turgay KIRAN yalnızca bir seçimde Özhan abi ile birleşti sebbebi camia birlik istedi o da kabul etti.Başka bir birleşimi olmadı,seçimden çekileceğini yazmışsın bu bilgi yanlış çekilecek adam 50.000.000 doları mayıs haziran dönemi sıcak para ihtiyacı için kasasında tutup deklere etmez.Bu arada Sn Ateş Ünal ERZEN'in Kıranın listesinde olduğunu yine SnÖztürkün son dakkika gelişmesi olmaz ise bu listede olacağını tahmin ediyorum süpriz bir isim var basketbol şubesine yeniden hayat verecek bir isim!!! olur olmaz bilemem ama şuan yurt dışında pazartesi gelicek bakalım.

Şuan tek Turgay KIRAN dile getiriyor şubeleri ve parayı borcu azaltmak için uygulanılacak mali projeleri.
 
Bir konu daha var. Üyelik şartlarını değiştirecek yeni bir Tüzük ve de daha da önemlisi üyelik şartları. Galatasaray'ı 150-200 bin üyeli kongresini stadında yapan bir kulüp yapmak.
 

Üst