2016-2017 Sezon Öncesi Hazırlıklar

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yarın İstanbul'da Yakın Doğu Üniversitesi BGD ile ilk hazırlık maçını yapacak. (via @beckyanil )

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yarın İstanbul'da Yakın Doğu Üniversitesi BGD ile ilk hazırlık maçını yapacak. (via @beckyanil )

Burada acı bir gerçekle yüzleşiyoruz . Şuan ki rotasyonumuz nasıl ?

Işıl - Moriah ( WNBA'de )
Yvonne - Pınar
Cansu - Deniz
Popova - Meltem ( ... )
İnci

Yani yarın ( altyapı oyuncularımız hariç ) sahaya 7 kişi ile çıkıyoruz ve Popova ile 1999 doğumlu İnci'den başka as uzunumuz yok ...

Yarın Galatasaray bayan takımı 7 kişi ile maça çıkacak (altyapı hariç) ve bunların 5'i kısa oyuncu...Papova tek 4, İnci de tek 5 numara...

Alıntı..

Hazırlık maçı da olsa en farklı yenilgimizi alabiliriz bugün eğer YDÜ tam kadro olursa.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YDÜ WNBA'de olan oyuncular hariç tam kadro olur .

İsterlerse 40-50 fark yesinler takımı izlemek adına küçük bir umudum vardı , özlemiştim açıkçası ancak maç seyirciye kapalı ve yayın yok .

Bu sezon herkesin ne yapacağını merakla beklediği Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında Yakın Doğu Üniversitesi B.G.D. karşısına çıkıyor.

Bugün saat 15:00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, seyirciye kapalı olacak. Karşılaşmanın canlı yayın bulunmuyor.

Her iki takımın da bugün sahaya çıkacak kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Galatasaray (Marina Maljkovic): Işıl Alben, Cansu Köksal, Deniz Çolakoğlu, Maryia Papova, Yvonne Anderson, Pınar Demirok, İrem Naz Topuz, İnci Güçlü, Seda Deniz, Eda Şahin, Kübra Taşar

Yakın Doğu Üniversitesi B.G.D. (Zafer Kalaycıoğlu): Olcay Çakır, Merve Aydın, Nevena Jovanovic, Bahar Çağlar, Duygu Fırat, Gizem Başaran, Anna Vajda, Quanitra Hollingsworth, Angelica Robinson

Kimse yokken İnci umarım aldığı süreleri iyi değerlendirir.

BGD kadroda görülen herkes oynarsa büyük fark olur.

Augustus'lu, Prince'li, Taurasi'li, Charles'lı, Fowles'lı, Whalen'lı, Alba'lı, Sancho'lu, Nevriye'li kadrolardan bugünlere..

Zaten kenarda Ekrem hocayı göremeyince de bir tuhaf hissediyorum. Yabancı takım izliyor gibi oldum.

İlk yarıyı 37-31 geri kapadık.

Skor Dağılımımız: Anderson 13, Deniz 5, Pınar 4, Işıl 3, Papova 2, İnci 2, Seda 2

1NEZob.png

Yarısı gençlerden kurulu bir takım ile kadrosu bayağı iyi durumda olan bir takıma karşı ilk hazırlık maçında genelde topu eline alanın şut attığı bir maç oldu. Alıştığımızın dışında, savunmada makine gibi işleyen bir takımdan uzak bir görüntüde olacağız anlaşılan.

Topa baskı konusunda fena değildik ama pota altına inen her top sayı oldu uzunumuz olmadığı için. Meltem şansız şekilde sakatlık geçirmese bu yıl kendi gelişimi adına güzel süreler alabilirdi yaratabilen biriydi kendi pozisyonunu. Kısalar belki sezonu idare edebilir ama biz 2 tane uzun alsak bile kalite olarak eksik kalırsak orda sezon adına o bölümü idare edemeyiz uzun konusunda açıklık sayısal olarak değil sadece, kalite olarak da takımı taşıması lazım cidden sıkıntı çok büyük orada.