2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

Arkadaslar, genelde hepiniz fiyatlarin pahaliligindan sikayetci olmussunuz. Herkes bu Nisan ayinda yasadigi heyecani, bilet bulma azmini hatta bilet bulayim fiyati ne kadar olursa olsun hedefini unutmus. Evet bilet fiyatlari ogrenci harciligi ile maca gidenleriniz icin cok olabilir. Ama bu seneye kadar satilan kombine fiyatlari biletler o kadar dusukken kendimide dahil ederek kacimiz gittik normal sezonda o salonu full doldurduk. Simdi ise evet haliyle deger kazanan bir euroleague ve her anlamda avrupanin en cok yatirim yapan 2 liginden birine sahibiz, Turkiye liginde karsilasacagimiz 3 Euroleague takiminin yaninda diger kupalara katilacak Besikas, Karsiyaka gibi zorlanacagimiz takimlarda yer aliyor, ayrica kimse Kadin takimimizdan bahsetmemis bu kombineler o maclarda da gecerli.
Ayrica burada yazan cogu kisi 350 TL lik ogrenci kombinesine bir tanidigi sayesine ulasma imkanina sahip hatta masterpass uyeligini de yaparsaniz pazartesi gunleri 300 TL ye dusuyor kombine fiyati, bilet fiyatlarina gelecek olursak ozellikle futbolla kiyaslayanlar icin soyluyorum , beyler bayanlar gecen senenin Euroleague sampiyonu ile Eurocup sampiyonu karsilasiyor, (Futbolda Real Madrid-Sevillia gibi dusunun) saha ici fiyatlar haricinde tribun bilet fiyatlari gayet normal, ayrica hep daha iyi takimlari izlemek istiyorsak daha kaliteli oyunuculari izlemek istiyorsak o para cebinizden cikacak, sonar kimse bahsetmesin bu kadro yeterli degil diye. Pahali olan biletlere gelince o biletler zaten sinirli sayida ve o hep bahsettiigimiz 25 milyon taraftar icinde o elit kesim isterse orayi hayli hayli doldurur. Simdi biz diyorsak 25 milyon taraftari olan bir kulubun geriye kalan 5-6 bin bileti biletler cok pahali diye taraftari almiyor diye, bu yonetimin degil biz taraftarlarin ayibi olur. Burdan herkesi daha makul olmaya cagiriyorum ve eger tek mac bilet fiyatlarindan sikayetci iseniz kombine almaya davet ediyorum. Tek mac icin geleceklerde zaten bu fiyat diye gelmiyorsa onlari biraz daha bu konuda arastirma yapmaya davet ediyorum.

SON TOPA KADAR!!!

Yönetimin salonda düzeni sağlamadan, koltuk kapma şeklinde lanse edilen kaosu halletmeden yüksek oranda zam yapması doğru değil. 40 TL'ye bilet almak için EC şampiyonu takımı izlemek ya da EL maçlarını izlemek yeterli argüman değil. Koltuğuma oturamayacaksam, 1 kişilik yere 2 kişi sıkışmak zorunda kalacaksak, taraftar gruplarının bazı üyelerinin hoyratlıklarına maruz kalıp maçı izleyemeyeceksem 40 TL'yi vermem için de bir gerek kalmıyor. Neredeyse yıllardır süren ve Kutay'ın herhalde en az 5-6 yıldır dile getirdiği sorunlar çözülmeden yani yönetim anlamında bir çaba gösterilmeden yapılan bu zamlar EL ve EC şampiyonluğu piyangosundan ekstra rant sağlamak için yapılan zamlar, bu ranta alet olmak için de bir sebep göremiyorum.

Öncelikle uzun zamandan sonra aranıza döndüğüm için çok mutluyum. Bir sorum olacak kombine almayı planlıyorum ama sadece vip bölümü satışta görünüyor. Satışlar durduruldu mu acaba?

İstanbul dışında yaşıyorum buna rağmen Saha içi 1.sıra kombinemi aldım neden mi? Çünkü geçen sene Eurocup maçlarına çeyrek finalden sonra gittim. Saha içi, protokol dışında yani maçı tribünde izlemek tam bir kaos. Kimse yerine oturmuyor, bir düzen yok. Buna rağmen sadece EL için bile değeceğini düşünerek saha içini uygun gördüm ancak kombinelerle ve biletlerle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.

Saha içi biletler kulüp yöneticilerine davetiye olarak verildiğinden ve sınırlı sayıda satışa çıktığı için karaborsaya düştüğüne şahit oldum. Önceki senelerde saha içi biletleri neredeyse hiç satışa çıkmazdı ve bir keresinde normal tribün yerine yanlışlık protokol tribünü 103 numaralı blok satışa çıkmıştı bende çok şaşırdım hiç düşünmeden almıştım. Hatta bu maç, 6 kişiyle yendiğimiz FB maçıydı. Sonrasındaki maçlarda gerek Biletix'e, gerekse de klübe courtside, protokol, saha içi bloklar neden satışa çıkmıyor veya sınırlı sayıda çıkıyor diye sorduğumda gelen cevap, yanlışlıkla satışa çıkarıldığı veya iletilen sayılar böyle şeklindeydi. Özellikle 002-003-004 saha içi bloklar ve protokol 102-103-104 kısaca sahanın en güzel yerlerine davetiye verilmesini anlamlandıramıyorum.

Strasbourg maçında bence 25 bin kişi vardı salonda ama önceki Bayern ve Gran Canaria maçındaki kadar etkili taraftar yoktu. Çünkü final maçında gönülden bağlı insanlardan çok anlık başarıya odaklı seyirci vardı. Ülker Arena'da ben İpekçi'deki kadar davetiye ile bilet dağıtılğını sanmıyorum. Sportif başarı açısından Türkiye'nin açık ara en önde kulübüyüz. Ancak kurumsallık açısından da Fenerbahçe'nin bir o kadar gerisindeyiz malesef.

Cska maçı ile ilgili biletlerin pahalı olduğunu düşünüyorum. Yıl boyu EL maçları böyle olmayacaktır. Ayrıca Efes'in yaptığı gibi tixbox ile anlaşarak digital bilet ile maçlara girebilmeli artık taraftar.

Arkadaşlar bir sorum olacak bilen varsa cevaplayabilir mi ? Kombineyi almaya TT Arena'ya arabayla gitsem alırlar mı içeri acaba ? Arabayla nereye kadar girebilir orada ?

Biletix'in sitesinde sadece saha içi 3750 tl olan yerler kalmış.Diğer yerlerin kombinesi bitti mi?Ayrıca direk Türk Telekom arenadan kombine satışı yapılıyor mu?

Bence Csk maçı için de biletler satışa çıktığı için maça kadar kombine satışı yapılabilecek blokları kapatmışlardır. Sadece saha içi kaldığını sanmıyorum

Saha içi 012 blok en ön sıradaki kombinemi devretmek istiyorum.İndirimli satış dönemindeki fiyatı 1500 lira idi 1250 liraya devredebilirim.

Saha içi 012 blok en ön sıradaki kombinemi devretmek istiyorum.İndirimli satış dönemindeki fiyatı 1500 lira idi 1250 liraya devredebilirim.

Mahsuru yoksa sorabilir miyim takımın durumuyla mı ilgili ümitsizlikten dolayı mı devretmek istiyorsunuz yoksa başka özel sebepten mi ? Salondaki en iyi yerlerden biri bence koltuğunuz.

Bir de devir hakkı mümkün mü yani alan kişi seneye de kullanabilir mi kombineyi ?

Mahsuru yoksa sorabilir miyim takımın durumuyla mı ilgili ümitsizlikten dolayı mı devretmek istiyorsunuz yoksa başka özel sebepten mi ? Salondaki en iyi yerlerden biri bence koltuğunuz.

Bir de devir hakkı mümkün mü yani alan kişi seneye de kullanabilir mi kombineyi ?

Zaten devretmeyi planlıyordum takımın durumu tuz biber oldu biraz diğer sorunuza özelden cevap verdim

Kendine taraftar diyen bir takım problemli tiplerin olmadığı maçlarda salonun en iyi yerlerinden biri olmakla birlikte kalabalık maçlarda sorunlar çıkabiliyor. Yine de bench arkası olması iyidir