2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

Kargo teslimi olup olmadığını sormuştum. Gelen yanıtı paylaşıyorum:

"Merhabalar,

Maalesef bu yıl kargo gönderimi yapamıyoruz. Fakat dilerseniz***kombinenizi sizin adınıza başka birine teslim aldırabilirsiniz. Sizin bilgileriniz (Kimlik fotokopiniz , kombinenize ait biletix ten alınan çıktı ) ve bir dilekçe ile (yerime şu kişinin kombinemi teslim almasını arz ederim şeklinde imzalı) kombinenizi aldırabilirsiniz.

Ya da Abdi İpekçi’ye geleceğiniz bir maçta kombinenizi teslim edebiliriz. Öncesinde (iş günleri içinde) ***bize kombinemi şu tarihli maçta teslim almak istiyorum şeklinde bu mail adresine mail atmanız lazım.

Saygılarımızla,"

Ekli dosyalar

• QuickMemo+_2016-09-27-22-49-10.jpg
    QuickMemo+_2016-09-27-22-49-10.jpg
    10.2 KB · Görüntüleme: 37
Bayramdan önceki cuma günü, 0 212 305 1936 numaralı kombine ofisini aradım, kombine bileti teslim almaya gelemiyorum, bu durumu nasıl çözebiliriz diye sordum. Abdi İpekçi'deki ilk resmi maçta stand kurulacağını, getireceğim belgelerde eksik yoksa kombineyi oradan teslim alabileceğim söylendi. Sabah Eren Abi'nin iletisini görünce mail attım ve gelen cevap şu şekilde :

Merhabalar,

Abdi ipekçi arenadan dağıtım yapılmayacaktır. Aksi bir durum olduğunda resmi sitemizden duyuru çıkacaktır. Ayrıca belirttiğiniz maçta geçen seneden kalma seyirci yasağımız vardır.

Bilgilerinize…

Az önce tekrar aradım, bu maili doğrular şekilde konuştular. Yani resmi siteden duyuru yapılmadan Abdi İpekçi'den dağıtım olmayacakmış.

Kombinemi almaya gideceğim. Birisi Mecidiyeköy'den metroyla nasıl gideceğimi anlatırsa sevinirim acil.

Not: Admin kafana göre mesaj silme ;)

Kombinemi almaya gideceğim. Birisi Mecidiyeköy'den metroyla nasıl gideceğimi anlatırsa sevinirim acil.

Not: Admin kafana göre mesaj silme ;)
Mecidiyeköy 'den Hacıosman yönüne olan metroya bineceksiniz. Sanayi durağında inip Seyrantepe durağına aktarma yapacaksınız. Sonra da 5-10 dakika filan yüreyerek kombine ofisine ulaşabilirsiniz.

İlk çıktığında fiyatı çok uçuk bulduğumdan dolayı kombineyi yenilememiştim, şimdi ise kendime, kardeşime ve eşime 3 ayrı kombine aldım bugün.

Seyrantepe kombine ofisinden aldım ancak kartların gelmediğini ve satışı şimdi yapıp önümüzdeki hafta kart teslimini yapabileceklerini ilettiler. Biletix'ten alırsam kartı bugün alabiliyor muyum diye sordum, ellerinde kart olmadığını en erken kart teslimini önümüzdeki hafta yapabileceklerini söylediler. Bu yüzden sadece kart teslimi için kombine ofisine gidecek arkadaşların gitmeden önce 02123051936 numaralı telefonu aramaları ve bilgi almalarında fayda var.

Bunun yanı sıra biz 208 numaralı bloktan aldık ki bu tribün (207 ve 209'la birlikte) öğrenci kombinesi alınabilecek geriye kalan 3 bloktan biri. Bu 3 blokta da sadece en arka sıralar kalmış ki tahmini 200-300 adet yer kalmış demektir. Öğrenci arkadaşların elini çabuk tutması gerekiyor yoksa indirimden yararlanamayacaklar.

Ayrıca sadece biletix üzerinden vade farkı koyarak taksit yaptırabiliyorsunuz (en fazla taksit yaptırılabildiğiniz kard yapı kredi world card 3+3 taksit) kombine ofisinden almak isterseniz orada da kredi kartıyla ödeme var ancak taksit yapamıyorlar. Bence kulübün bu konuda da bankalarla anlaşıp taksit seçeneğini arttırması gerekiyor şahsen 3 kombine 1 tanesi öğrenci bile olsa 1650 tl gibi bir rakama denk geliyor ki bu tek çekimde bütçeyi zorluyor.

Kombineyle ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

İlk çıktığında fiyatı çok uçuk bulduğumdan dolayı kombineyi yenilememiştim, şimdi ise kendime, kardeşime ve eşime 3 ayrı kombine aldım bugün.

Seyrantepe kombine ofisinden aldım ancak kartların gelmediğini ve satışı şimdi yapıp önümüzdeki hafta kart teslimini yapabileceklerini ilettiler. Biletix'ten alırsam kartı bugün alabiliyor muyum diye sordum, ellerinde kart olmadığını en erken kart teslimini önümüzdeki hafta yapabileceklerini söylediler. Bu yüzden sadece kart teslimi için kombine ofisine gidecek arkadaşların gitmeden önce 02123051936 numaralı telefonu aramaları ve bilgi almalarında fayda var.

Bunun yanı sıra biz 208 numaralı bloktan aldık ki bu tribün (207 ve 209'la birlikte) öğrenci kombinesi alınabilecek geriye kalan 3 bloktan biri. Bu 3 blokta da sadece en arka sıralar kalmış ki tahmini 200-300 adet yer kalmış demektir. Öğrenci arkadaşların elini çabuk tutması gerekiyor yoksa indirimden yararlanamayacaklar.

Ayrıca sadece biletix üzerinden vade farkı koyarak taksit yaptırabiliyorsunuz (en fazla taksit yaptırılabildiğiniz kard yapı kredi world card 3+3 taksit) kombine ofisinden almak isterseniz orada da kredi kartıyla ödeme var ancak taksit yapamıyorlar. Bence kulübün bu konuda da bankalarla anlaşıp taksit seçeneğini arttırması gerekiyor şahsen 3 kombine 1 tanesi öğrenci bile olsa 1650 tl gibi bir rakama denk geliyor ki bu tek çekimde bütçeyi zorluyor.

Kombineyle ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
Hocam bugün bir arkadaş vasıtası ile teslim aldım kombine kartımı. Basılması vs problem olmadı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında size danısmak ıstıyorum bende kombıne almak ıstıyorum yanlız suanda ogrencı degılım kardesım lısede okuyor onun uzerınden kombıne alıp maclara gıdebılırmıyım bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım ?

CSKA Maçı Bilet Fiyatları :

Court Side Yanlar: 750 TL
Court Side Pota Arkası: 500 TL
Saha İçi Yanlar (001,002,003,004 Bloklar): 250 tl
Saha İçi Yanlar (012,013 Bloklar): 200 tl
Saha içi Pota Arkası: 150 tl
Tribün Yanlar (101,105,201,202,203 Bloklar): 70 TL
Tribün Yanlar: 50 TL
Tribün Pota Arkası: 40 TL

Minimum 40 TL'ye bilet satan arkadaşlar kafayı yemiş olmalı. Bir tek bana mı fazla geliyor bu fiyatlar?