Bu fiyatlara normal diyen arkadaşlar şaka yapıyorlar herhalde. Tüm sinerjiyi yerle bir ettiler. Gerçi bu çapsızlarada bu yakışırdı!!
Kombine ofisini aradım, kulüp bu sezon herhangi bir ayrım yapmama kararı almış. Sadece 15 Mayıs'a kadar herkes için geçerli %10 indirim var.İlanda yenileme döneminden bahsedilmemesi yenileme olmayacak mı demek unutuldu mu demek ?
Eğer doğru anladıysam 35000TL saha içi 2 senelik fiyat, 2016 için 30EL +30TBL toplam 60 maç, 2017 için 30 TBL +30 EL toplam (veya 25 civarı EC) toplam 60 veya 55 maç. Maç başı yaklaşık 300tl filan geliyor. Bilemedim çok mu? az mı?
Kombine ofisini aradım, kulüp bu sezon herhangi bir ayrım yapmama kararı almış. Sadece 15 Mayıs'a kadar herkes için geçerli %10 indirim var.
Bu bile Eurocup'ı getiren kombine sahiplerine yapılmış büyük bir terbiyesizliktir.
Yazdıklarınız toplam maç sayısı seneye El de maksimum 18 iç saha maçı oynıyacağız o da normal sezonu ilk dörtte bitirip seriyi 3-2 kazanırsak yine de gercekten parayı veren alacaksa o koltuklar için helali hoş olsun (o koltuklar çok az sayıda hem yeri çok iyi belki veren zwnginler çıkar)!
ama mesela görüş açısı çok kötü olan 001-005 blok içşn bile 18000 denmiş parayı o koltuklara verecek çıkmaz o fiyat satış fiyatı olacak bir fiyat değilm tek sorun fiyatlar değil yani ben o kombinelerin buyuk kısmının söz konusu fiyatlar tahsil edilmeden birilerinin eline geçeceğini dusunuyorum asıl sorun bu
Özetle açıkca komplo teorisi ama saha içi kombineler gercek üstü fahiş bana kalırsa o yerlerin çoğunu o fiyatlara satmayacaklar eski usul bilabedel ya da daha makul ücretle dağıtalacak fiyatları bu kadar fahiş göstermelerindeki amaç da normal tribun kombinesindeki artışın daha az dikkat çekmesini sağlamak.
Kulüp nasıl indirim yapmama kararı alıyor? Kombineler satılırken yenilemeye %10 indirim hakkı vermediler mi?
Apaçık suç işliyorlar.