2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

Kombine almak istiyorum ancak bu fiyatları karşılayamam diyen herkesi "eurolig hariç" kombine almaya davet ediyorum.(İyi gün taraftarı olmayan gerçek galatasaray sevdalıları)
Yönetim her ne kadar haberlerde gözükürken fiyatlar 270tl-35000 tl(1300 den başlıyor yardırmamak için) arasında değişiyor yazsın diye çıkarmış olsa da, bu kombinelerden alan her bir taraftar belki yönetimi bir şekilde utandırır (hiç beklemiyorum ama) ve biz lig maçlarında dahi stada gelen bu taraftarı dışarıda bırakarak hata yaptık düşüncesine götürebilir

Twitter'da 11 ay içerisinde üçüncü defa #GalatasaraydaHırsızVar etiketiyle anılmak da mı rahatsız etmiyor bu yönetimi? Hiç mi "ne yapıyoruz biz" demiyorsunuz? Şu fiyatları belirlerken hiç mi utanmadınız?

Tam da tahmin ettiğim gibi yönetim arkasında durmayıp bütçesini düşürdüğü takım şampiyon olunca kaynakları sömürmek için kollarını sıvadı. Şimdi kombine satılmasa hocaya bütçe vermez, hoca rest çekse ve taraftar ayaklansa başkan bu defa da onlara siz arkasında durmadınız der. Türkiye de genel bir siyaset problemi var ne yazık ki, her yere bulaşıyor.

İnsan kadın basketbol takımındaki beceriksizliklerini filan düşünür de utanır en azından. Üç kuruş fazla verip profesyonel bir de şube sorumlusu koysalar kadın erkek kupa içinde bitirirdik basketbol branşını.

Açıklanan kombine fiyatlarında temel amacın kaynak sömurmek olduğundan dahi emin değilim bu arkadaslar bu sezon EL oynayacağız bir daha ne zaman EL oynqyacağımızı Allah bilir bu sezon kritik maçlarda dar çevreye mahcup olduk bilet ayarlayamadık saha içinden seneye bizim çpcuklar rahat rahat EL izlesin diye düşünmüşler kaynak yaratmak falan sonraki mesele bir sene birilerine bedava eğlence yaratmak asıl amaç

Bilet fiyatını geçtim saha içi 001-005 blok kombinesini Courtside diye isimlendirilen yerin yarı fiyatının da üzerine satamzsın laf olsun diye fiyat belirlemiş adamlar 001-005 bloktan daha iyi konumdaki 012 blok 001-005'in dörte biri nerede ise

Saha içini ayırmışlar keyifleri için tribün kombinesinden para vurursak ne ala vuramazsak da ortamlarda taraftar destek olmadı deriz demişler zaten nereden çıktı bu EL modunda idi birileri

Bu fiyatlar çok büyük bir stratejik hata.Kombine satamamak falan bir yana , oluşmuş müthiş sinerjiyi bozdular.Basketbola ilgisi olmayan, ama şu dönemde merak sarmış birçok insan bile kombine alıp, uzun vadede destek olabilirdi.Özel maçlar dışında 1000 kişiye oynayan bir takım için 9-10 bin kombineyi bir anda satmaları içten bile değildi.Ama, yönetim günü kurtarmayı düşündüğü için büyük bir fırsat kaçırmıştır.Gerekirse 1-2 oyuncu eksik alırdık ama uzun vadede kazanırdık.Zaten 3-5 kişi hariç kimsede F4 yapalım falan gibi bir beklenti yoktu.Olur senin 50.000 kişilik bir fan kitlen , bu fiyatları koyarsın anlarım.Bu fiyatlar yakında düzelir ama bozulan sinerji kötü oldu.

Bencede var olan seyirciyi kaçırmaktan,yaratılan Abdi İpekçi sinerjisini yok etmekten başka bir şey değil..

Can Topsakal geçen sezon normal yollarla gönderemediği Ergin Ataman'ı Bizans oyunlarıyla göndermek için düğmeye basmıştır.

Kombine satamadık dolayısıyla bütçe yaratamadık, e sen de düşük bütçeli hedefsiz takımda çalışmam demiştin hoca, bunlar hep şanssızlık işte.

Çok saçma fiyatlar olmuş. 5 TL ye lig maçı bileti sattığın yerde 40 TL ye fiyatı çıkaramazsın.
Bu fiyatların tek açıklaması , bakın kombine çıkardık taraftar sahiplenmedi,Bizde bütçeyi niye artıralım.
ABV

Kombine almak istiyorum ancak bu fiyatları karşılayamam diyen herkesi "eurolig hariç" kombine almaya davet ediyorum.(İyi gün taraftarı olmayan gerçek galatasaray sevdalıları)
Yönetim her ne kadar haberlerde gözükürken fiyatlar 270tl-35000 tl(1300 den başlıyor yardırmamak için) arasında değişiyor yazsın diye çıkarmış olsa da, bu kombinelerden alan her bir taraftar belki yönetimi bir şekilde utandırır (hiç beklemiyorum ama) ve biz lig maçlarında dahi stada gelen bu taraftarı dışarıda bırakarak hata yaptık düşüncesine götürebilir

Sadece lig kombinesi almayı düşünen varsa maç maç bilet alsın daha ekonomik olacak büyük ihtimalle. Playoff dahil 20 lig maçı için 300 lira para istiyorlar. Maç başı 15 liraya denk geliyor, ayıp.

"Sinan Güler’iyle, Vladimir Micov’uyla, Stephane Lasme’siyle, Göksenin Köksal’ıyla ve Takımımızın diğer yıldız oyuncularıyla yeni sezonda başarılarını sürdürmeye çalışacak." sanki burdan bu oyuncalar kesin kalıcak digerleri belli degil algısı çıkardım ben :) kombine açıklamasında böyle yazıyordu

uA'dan açıklama geldi"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BASKETBOL KOMBİNELERİ HAKKINDA AÇIKLAMA!Basketbol Takımımızın gelecek yıl oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombineler için KABUL EDİLEMEZ fiyatlar açıklandı.
Abdi İpekçi'deki İNANILMAZ atmosferin mimarı olan taraftara reva görülen fiyatlar değişmediği takdirde takımımıza zarar vereceği açıktır!
Bu yıl öğrenci indirimiyle 200-350TL arasındaki kombineler gelecek yıl öğrenci indirimi de kaldırılarak 1300-2250TL arasında belirlenmiştir!
Saha içi kombine fiyatları ise gelecek yıl 5000-35000 TL arası belirlenmiştir!
Yapılan akıl almaz bu zamlar KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ!
Gelen Avrupa başarısı bu fiyatlara sebep olduysa, unutulmasın ki başarı; oyuncularımızın da belirttiği gibi; İPEKÇİ atmosferiyle gelmiştir!
Başarıyı taraftarla paylaşmak, taraftarı onore etmek yerine; şubenin mali yükünü de taraftara yüklemek kabul edilemez bir yöntemdir.
Kimi basketbol sevgisinden, kimi yüksek futbol fiyatları yüzünden ama hepsi ARMA için salona akan taraftarın önü kesilemez!
Öğrenci indirimleri ile sene boyu Arma'yı destekleyecek öğrenciler hem indirimlerin kaldırılması hem de fahiş fiyatlarla mağdur edilemez!
Seneye taraftarın Euroleague'de de takımı sürekli ileri taşıyacağı ortadayken, bunu engelleyecek fiyatların DÜŞÜRÜLMESİNİ BEKLİYORUZ!
Son olarak; Aldığımız bir başarı bile bizlere büyük fotoğrafı bir kez daha gösterdi ki YÖNETEMEDİNİZ, YÖNETEMİYORSUNUZ, YÖNETEMEYECEKSİNİZ!
Unutmayın;
GALATASARAY HALKINDIR! LİSECİLERİN DEĞİL!
ABDİ İPEKÇİ İSE TARAFTARIN HAKKIDIR!"

Hayret ua neden açıklama yapmış ki??? Zaten maçların çoğuna bedava girmiyorlar mı? Ben izmirdeyim burdaki voleybol ya da baskette aliağa vs maçlarının tamamına gittim oralarda bile bi kişi maça girmeden elinde biletleri sallayıp dağıtır. İzmirde böyle ise İstanbul da nasıl olur düşünemiyorum?

001 blok birinci sıraya hayrına 18000 TL verecek Galatasaraylılar vardı da bu sezon neden 750 liraya satıldı o koltuklar hadi bu sezon ElLde değildik 18000 vermesinler 10000 verirlerdi madem oyle klübün malının değeri bu 10000 liralık malı 750den kim sattı ise hesap versin .Biz bu koltukları 18000den sattık derlerse zamanında 750den sattıkları için hesap vermek zorundalar .Böyle bir ucurum olması mumkun mu .

İlk kez ELde değikiz kim3 sezon ELde oynadık neden bu paralara kombine satılmadı.Geçen sene maddi zorluklar yuzunden neler çektik neden 750 TLlik kolltuga 18000 verebilecek babayiğitlerden yardım istenmedi

Çünki yok böyle birileri şimdiye kadar olmadı 10 yıldır hiç çıkmadı da bir anda mı peydah oldu bu basketbola yardım için can atan kitle 35000 liraya kombine satabilme potansiyelimiz vardı da şimdiye kadar neden bu rakamın dörtte birine dahi kombine çıakrtmak akıl edilmedi boyle birileri olsa onyıldır ortaya çıkardı demek ki o koltuklara o paraları verecek kimse yok o zaman... ?

Final maçında saha içinden koltuk talepleri karsılanamayan dar çevreye kendilerini affettirme operasyonu bu tarih tekerürden ibaret Şahenkte pembe koltuklar nasıl birilerine rezerve edildi ise yıllar önce İpekçideki ilk sezonda nasıl bazı bloklar önce satışa sunulmadı ise yine bir rezervasyon operasyonu yapılıyor

Ligde de yoluna son sürat devam eden Sarı-Kırmızılılarda hedef; Kurucumuz Ali Sami Yen’in de dediği gibi, “Hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek” mottosuyla Euroleague’de başarılar elde etmek
Son üç yılda iki kez Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız da, yine bir lig şampiyonluğu için parkede olacak.

Resmi sitede bunları yazan arkadaşın düştüğü çelişki. Kadınlarda EL şampiyonluğundan bahsedilmemiş. Kulüpteki yönetim tarzı da böyle işte. Amatör, bilgisiz, dikkatsiz...

Sadece lig kombinesi almayı düşünen varsa maç maç bilet alsın daha ekonomik olacak büyük ihtimalle. Playoff dahil 20 lig maçı için 300 lira para istiyorlar. Maç başı 15 liraya denk geliyor, ayıp.

%10 indirimle 270tl olan kombineyi, biletix pazartesi masterpass indirimiyle 9mayısta 170 liraya alabileceğiz.(üstelik biletix bu satın alma işlemi için muhtemelen 240lira verecek kulübe)

İkincil olarak türk telekom maçının 10 tl olmasına bakarsak, seneye normal lig maçları 15tl olabilir. 15*15=225. Playofflar da 100tl eder. Karşılıyor yani.

Bu kombineler bayan takımı maçları için de geçerli, sadece 20 maç yok önümüzde demek bu.

15 euroleague maçına 1000tl verilirken euroleague maçları ortalama 66.6tl den pahalı olacak mı, daha büyük soru işareti lig kombinesine göre

Bu adamlar daha birkaç hafta önce sezon içi kombine satarken kombine alana gelecek sezon için %10 indirim ve yenileme hakkı var demedi mi şimdi ise erken alan herkese indirim var yenileme de yok diyorlar

Kendileriyle çelişme hadisesini bir gelenek haline getirdiler. Yalancılıkta bir dünya markası oldular resmen. Aynısını Eurocup biletlerinin satışa çıkacağı tarihi açıklarken de yaptılar hatta satışa çıkacak diye açıkladıkları blokların çoğu satışa çıkmadı rezil oldular. Kupayı kazandık herkeste bir mutluluk havası vardı onu da söküp aldılar ne denir ki yani? Kombine fiyatları açıklandığından beri kalburüstü kulüplerin kombinelerine bakıyorum. Bir kere Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir zam anlayışı yok, emektar taraftarlarına herkes öncelik tanıyor. Üstelik bizim takımı o taraftar şampiyon yaptı hiç mi utanmıyorsunuz be? İkinci olarak da hangi kulübü örnek alarak böyle bir yola gittik? Feneri bile aşıyoruz üstelik bizim salonda kimin nerede oturduğu belli değil. Bunu düşündüler mi acaba? Bu kararda Can Topsakal ın payı vardır kesin, şubenin geçen sene de içine etmek için elinden geleni yapmıştı devreye girmiştir gene. Yarın yönetim kurulu var bakalım belki bir dönüş olur

'Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz' mottosu ile şubeyi kapatırlar diye düşünüyordum. Anlaşılan bunu alenen yapmak yerine taraftarı küstürerek dolaylı yoldan yapmayı tercih ettiler. Türkiye'nin aynasıdır Galatasaray bu bir kez daha anlaşılmıştır. Rezillik artık sıradanlaşmıştır.

Yazık parkedekilerin emeklerine.

Zamanında resmi sitede koç karşılaştırması yaparken tek haneli mağlubiyet galibiyet sayılarını dahi doğru yazamadıkları için eleştirmiştim de beyzade bu sitede hesap açıp CV yayınlamıştı. Kombine fiyatları için yayınlanan Excel faciası için de bir CV daha bekliyorum ben.

Bu en hafif tabir ile; eurocup zafer yolunun kahramanlarından biri olan gs taraftarını kullanmaktır.Sen işini yaptın,seni kullandık artık senle işimiz kalmadı demektir.35 bin ne demek yahu hayır lebron falan mı geldi haberimiz yok oracle arenaya mı taşındık bilmiyoruz!!

Bu nasıl bir yönetim cehaletidir.Dünyanın her yerinde elde edilen başarı sonrası daha çok seyirci çekmek adına projeler üretilir ama bizim yönetim çok iyi bildiği için bu işleri kombineyi 35 bin yaparak var olan seyircileri de kaçırır.Yemin ediyorum bu yönetimin 1 yıllık icraatları üniversitelerde gösterilmelidir.Nasıl yönetici olunmaz şekil A...