2016-2017 TKBL Transfer Piyasası

Kadın Basketbol ligindeki transfer hamlelerini ve takım yapılanmalarını bu başlık altından konuşabiliriz. Şu zamana kadar açıklanan transferler;

Marina Kuzina => Hatay BŞB

Olcay Çakır, Q, Kayla McBride, Zoi Dimitrakou => BGD

Ayrıca, BGD'yi bu sene Zafer Kalaycıoğlu çalıştıracak.

Fener bize kaybettiği Euroleague finalinin acısını İnugez'den çıkartıyor galiba. Halbuki kendi evlerinde oynadıkları ilk maçta da yendi adam Fener'i :) Hesap soracağı birisi var Galatasaray karşısında elleri titreyen oyuncularıdır. İkincilik ve üçüncülükleri kutlamaya devam ettikleri sürece bir halt olmaz onlardan.

Transfer yasağı alacaklarını sanmam. Şikeciler bu sene bütçe küçültecekti ama BGD onlardan aldığı oyuncularla sinirlendirmiş galiba biraz. BGD sahibi aynı zamanda Fener üyesi ve kulüpten atılmasını istiyormuş şikeci başkanları. Seneye BGD-Fener çekişmesi izleyeceğiz anlaşılan.

Jelena Dubljevic, Ann Wauters => Abdullah Gül Üniversitesi.

Fenerbahçe Coleman ile yollarını ayırıp, Quigley, Lavender ve Verameyenka ile sözleşme yeniledi.

Hatay; Hurst, Snytsina ve Barbara Turner ile yola devam dedi.

Ekrem Hocayı elde tutamayan yönetimin Marina Maljkovic'i getirmesi imkansıza yakın bir olasılık, ama neden GS - KSK maçını izlemiş olabileceği konusunda da bir tahminde bulunamıyorum.

Ekrem Hocayı elde tutamayan yönetimin Marina Maljkovic'i getirmesi imkansıza yakın bir olasılık, ama neden GS - KSK maçını izlemiş olabileceği konusunda da bir tahinde bulunamıyorum.

Bu yönetimden her şey beklenir. Ekrem Hoca gitmesine çok üzüldüm; ancak bir kan değişikliği de gerekiyordu. Ekrem hoca Galatasaray sevgisinden dolayı hep susuyordu. Ergin Ataman gibi olmak gerekiyor. Ne güzel söylüyor. Bana yeterli bütçe vermezlerse giderim diye. Ağzına sağlık hocam. Eğer başarılı olacaksak yeterli bütçe ayrılması gerekiyor kadın takımına veya yönetici çıkacak adam gibi söyleyecek bizim hedefimiz şampiyonluk değil diye bizde bileceğiz.

Galatasaray düşmanı yönetim kadın basketbolda emeline ulaşmış gözüküyor. Şimdi asgari ücret + akbil karşılığında oynayacak oyuncu arıyorlardır büyük ihtimal..

Marina hoca gelirse 50 k lık oyuncularla bile başarı sağlar dün bizim maçı izlediğine görede kesin gelir bence o gelsin transferleride o yapar lyondan yüksek bütçesi olacağı kesin onun için büyük işler yapqbilir