Semih acaba gelir mi diye ben de düşünüyordum ama dün akşam tekrar eski fikrime döndüm. Böyle antipatik adamları GS forması altında izlemek istemiyorum.
Diamantidisin yaşını düşen performansını vs herşeyi geçtim hadi pana nın efsanesi olmasını da geçtim adam bırak ülkesini mahallesini bile değiştirmeyecek bşr yapıda biri. Benim en çok sevdiğim oyunculardandır ama diamantidis panada güzel bırakalım orada bıraksın basketbolu..Diamantidis bu sene bırakacaksa eğer yalvarıp yakaralım seneye bir sene için ikna edelim adam hala büyük oyuncu tam bir efsane.
Delaney Maccabi'ye gittiyse Rochestie'den çıkarlar. Onu da düşünebiliriz.
Milletin elinden cikardigi,serbest kaldigi oyunculari toplamada dunya lideri bir klubuz.Bunubu klube yasatan yoneticiler kendileri ile gurur duymalilar.
Bizim Delaney,Victor Claver gibi oyunculara talip olup, elimizdeki Schilb,Green gibi isimlere alici bulmamiz gerekirken...Bizim yaptigimiz Euroleague gibi bir arenada oynayacaksak, Rochestie gibi Jerrels ayarina ( sinifinda ) bir oyuncu ile anlasmak ne kadar dogru..
Ama bizim boyle bir yonetim oldugu surece butun spor branslarinda cokmemiz an meselesidir.