2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bobby Brown bir yıl daha sözleşmesi var ama çine geri dönmeye sıcak bakmıyor diye biliyorum

Bobby Brown'u Turkiye'de transfer edebilecek en son kluplerden biri biziz.Mevcut durumumuz itibari ile butce vb, yonetimdeki kaoslar .. Hani Buyukcekmece Brown ile imzalasa sasirmam.Ama biz imzalarsak cidden bu kaos ortaminda sasiririm.

Seneye yeni sezonda neyin ne olacagi belli degilken bence Brown'u muhtemelen ancak rakip takimlarda izleriz gibi duruyor.

Kalbim sızlıyor yemin ederim. Şu branş bunları hiç haketmiyor... şu yönetimden bir kurtulup amatör branşlara sahip çıkan vizyon sahibi bir ekip gelse ne iyi olur. Ekrem Hoca bırakmasın bizi dicem de onu ne kadar hakediyoruz bilmiyorum :(

dün yazdığıma ek olarak, fredette bu yazıda nba'de oynamayı tercih edeceğini fakat belkide avrupa'da oynamasının vaktinin geldiğinden bahsetmiş..
https://www.google.ca/url?sa=t&rct=...t-year&usg=AFQjCNGr8FEX4lf-3YtlUDS5HxuOu8-I3w
Bence eğer üst düzey bir guard alamazsak bence ilk tercihimiz olmalı. Sezon bitince ilk önce Bobby Brown, Koponen, Wanamaker'ı falan zorlayalım. Zaten o dönemde de Fredette NBA'i son bir kez zorlar. Eğer üst düzey guardlardan birini alamazsak onu alalım.

Seneye 4 numaranın yedeği için Austin Daye nasıl olur? Çok fazla bir maaş da isteyeceğini sanmıyorum. Topu yere vurabilen 2.10 bir oyuncu bence çoğu takıma ters gelecek bir oyuncu.

Aslında azıcık paramız olsa da Teodosic´i alabilsek ben çok begeniyorum onu. Aslında zorlasak gelir, taraftarımıza karşı da bir sempatisi var hem ama iste Napolyon boşuna dememiş para diye. Her şey para, keşke alabilsek Fener de çatlar malum kaç yıldır alamıyolar.

Teodosici hiç ama hiç sevmem Oly ve Efes kadroları nasıl dizayn edecek beklemek lazım. Haccket, Granger benim istediğim oyuncular. Efes Huertal´i bırakır mı? Bırakırsa bize düşer mi bir bakmak lazım tabii hHuertal alınabilirse ona uygun kadro kurmak gerek. Ergin Ataman´la Huertal çok verimli oyuncu olur.

Biz yine real Barça vb takımlarda forma bulamamış, yetenekli, potansiyelli ama düşüşte gittiği takımda olmamış oyunculara bakmalıyız bence.