Meraktan soruyorum NCAA final maçındaki Villanova'ya maçı kazandıran Kris Jenkins nasıl bir oyuncu? NCAA takip eden varsa yorumlarını merak ediyorum.
Play-Off yari finalinden itibaren Gamze Takmaz beklenen patlamayi yapmis gibi. Mersin serisinde skor gelisimi 7-10-10-11. Final ilk maçinda da ilk yarida kisa surede 5 sayi buldu. Yildizlarda gelecegin oyuncusu diye bakiliyordu ama ustune koyamamisti, Ekrem Memnun kendisini alir mi acep ?
Bir diger begendigim oyuncu Pinar Demirok, geçen sezon en iyi gelisim gosteren yerli oyuncuydu bence, ama onu da AGU ile olan tartismalardan dolayi alamayiz gibime geliyor.
Bu başlık diğer başlıpa kıyasla atıl kaldı sanki .Özellikle Fransa,İtalya,İsrail ve Alman ligi gibi baş altı ligleri takip eden arkadasların bu liglerde dikkatlerini çeken oyuncular var mı ? İlla EL seviyesinde olması da şart değil bence neticede burası basketbol sitesi.
Mesele Daye diğer başlığa zaman zaman yazılıyor İtalya liginde 1-2 maçını izlemiş olan var mı ?
Austin Daye analizi çıktı taze taze italyan bir arkadaşıma sordum söylediklerini aktarıyorum.
Italyada isim yaptığını Avrupada da yapabilceğini, çok atletik akabinde kolları uzun ve avrupanın iyi savunmacılarından olabilirmiş son olarak 3-4 oynayabilir taktik anlayışa göre.
Açıkcası ben oyuncuya bakmadım direkt danıştım yardımcı olabilmek adına sanırım defansif bir oyuncu kendisi skor yönünden pek bahsetmedi.
Teşekkürlr .Boyuna göre iyi şutör İtalya liginin de sayı kralı gerçi oynaduğı takım ligi sondan 4. bitirdi sanırım. Ben savuması sorunludur diye tahmin etmiştim doğrusu.15 sıradan draft edildi ama bekleneni vermedi yalnız yaş ilerledi parayı bulamadık moduna girmiş sanırım Pesaro'dan sonra Bahreyn ligine gitmiş.
Tanımam ama böyle bir haber var bana mantıksız geldi.Sadi Soydan â€@sadisoydan 2 sa.2 saat önce
Galatasaray Ekrem Memnun'un yerini son Avrupa Şampiyonasında şampiyonluk yaşıyan Marina Maljkovic'le doldurdu.
Hocayla görüş alış-verişi yaptıklarını bile sanmıyorum bırak bişeyler sunmayı.Benim anlamadığım olay eğer doğruysa haber bu kadını getiriyosan bişeyler düşünüyosun şube için gelecek sunmuşsundur kadına ve kabul ediyodur da geliyodur madem bişeyler düşünüyosun, sunuyosun Ekrem hocayı neden yolluyosun yada onları hocaya sundunda hoca mı kabul etmedi bu kadın okey dedi. Sanmıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk