2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Daha önce özetlerde izlediğim ve Marjanovic' e benzettiğim bir oyuncu vardı. Uros Lukovic.Makedonya liginde Mzt Skopje takımında oynuyor. Makedonya ligi yarı finalinde canlı izleme imkanım oldu ilk kez,devre arasında yazayım dedim. 2.16 boyu olmasına rağmen hızlı ve güzel asistleri de var. İzlediğim kadarıyla Marjanovic' in daha hızlı ve akıllısı. 26 yaşında. Ergin Ataman' ın elinde bu adam yıldız olur bence.

Uros Lukovic :https://www.youtube.com/watch?v=isD6GZEte8c https://www.youtube.com/watch?v=ekjHMm6MKA8 https://www.youtube.com/watch?v=yq7raBYnEJo

Can Topsakal kadın takımıyla ilgili bütçede büyük bir kısıtlamaya gidip genç oyuncularla devam edeceğiz tarzı bir açıklama yaptı mı?Gerçi öyle olacağı aşikar ama tam anlamadım uykuluydum haberi dinlerken..

Play-Off yari finalinden itibaren Gamze Takmaz beklenen patlamayi yapmis gibi. Mersin serisinde skor gelisimi 7-10-10-11. Final ilk maçinda da ilk yarida kisa surede 5 sayi buldu. Yildizlarda gelecegin oyuncusu diye bakiliyordu ama ustune koyamamisti, Ekrem Memnun kendisini alir mi acep ?

Bir diger begendigim oyuncu Pinar Demirok, geçen sezon en iyi gelisim gosteren yerli oyuncuydu bence, ama onu da AGU ile olan tartismalardan dolayi alamayiz gibime geliyor.

2'si de şampiyon takımda oynayacak kapasitede isimler değil, artık alabiliriz tabi küçülmeye gideceğimize göre.

Bu başlık diğer başlıpa kıyasla atıl kaldı sanki .Özellikle Fransa,İtalya,İsrail ve Alman ligi gibi baş altı ligleri takip eden arkadasların bu liglerde dikkatlerini çeken oyuncular var mı ? İlla EL seviyesinde olması da şart değil bence neticede burası basketbol sitesi.

Mesele Daye diğer başlığa zaman zaman yazılıyor İtalya liginde 1-2 maçını izlemiş olan var mı ?

Gal Mekel,Brian Randle,Alex Tyus bu oyuncular hakkında düşünceleriniz nedir.Tyus kenardan gelip her zaman katkı verecek,enerji katacak bir oyuncu.Lasme'ye eş değer bir oyuncu alınacağını sanmıyorum.Lasme-Dorsey gibi yani.Eğer Lasme'ye alternatif olarak oyuncu aranıyorsa Tyus cuk oturur.Randle'nin dış şutu yok herhalde Maccabi'de bırakır mı muamma.Bana göre en kritik ve zor transfer 4 numara.Thompkins olsun ben de isterim ama olmayacağından eminim bence başka oyuncuları konuşalım.Valencia'daki Dubljevic'i de beğeniyorum onu da tartışabiliriz.Bir de şu Gal Mekel'i izlemedim ama istatistikleri çok iyi bilgi verecek olan var mı.

Bu başlık diğer başlıpa kıyasla atıl kaldı sanki .Özellikle Fransa,İtalya,İsrail ve Alman ligi gibi baş altı ligleri takip eden arkadasların bu liglerde dikkatlerini çeken oyuncular var mı ? İlla EL seviyesinde olması da şart değil bence neticede burası basketbol sitesi.

Mesele Daye diğer başlığa zaman zaman yazılıyor İtalya liginde 1-2 maçını izlemiş olan var mı ?

İtalya´dan sorduracağım, yorumları yazarım buraya.

Austin Daye analizi çıktı taze taze italyan bir arkadaşıma sordum söylediklerini aktarıyorum.
Italyada isim yaptığını Avrupada da yapabilceğini, çok atletik akabinde kolları uzun ve avrupanın iyi savunmacılarından olabilirmiş son olarak 3-4 oynayabilir taktik anlayışa göre.

Açıkcası ben oyuncuya bakmadım direkt danıştım yardımcı olabilmek adına sanırım defansif bir oyuncu kendisi skor yönünden pek bahsetmedi.

Austin Daye analizi çıktı taze taze italyan bir arkadaşıma sordum söylediklerini aktarıyorum.
Italyada isim yaptığını Avrupada da yapabilceğini, çok atletik akabinde kolları uzun ve avrupanın iyi savunmacılarından olabilirmiş son olarak 3-4 oynayabilir taktik anlayışa göre.

Açıkcası ben oyuncuya bakmadım direkt danıştım yardımcı olabilmek adına sanırım defansif bir oyuncu kendisi skor yönünden pek bahsetmedi.

Teşekkürlr .Boyuna göre iyi şutör İtalya liginin de sayı kralı gerçi oynaduğı takım ligi sondan 4. bitirdi sanırım. Ben savuması sorunludur diye tahmin etmiştim doğrusu.15 sıradan draft edildi ama bekleneni vermedi yalnız yaş ilerledi parayı bulamadık moduna girmiş sanırım Pesaro'dan sonra Bahreyn ligine gitmiş.

Teşekkürlr .Boyuna göre iyi şutör İtalya liginin de sayı kralı gerçi oynaduğı takım ligi sondan 4. bitirdi sanırım. Ben savuması sorunludur diye tahmin etmiştim doğrusu.15 sıradan draft edildi ama bekleneni vermedi yalnız yaş ilerledi parayı bulamadık moduna girmiş sanırım Pesaro'dan sonra Bahreyn ligine gitmiş.

Defosu yok o halde görünen o bir bakayım bu arkadaşa youtubedan

Olursa iyi olur 35 yaşında ama çok tecrübeli.Bu yaz olimpiyatlara gidiyor sırp kadın takımı ile.
Ben yalan habere bile razıyım en azından bişeyler dönsün bari şubede.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım olay eğer doğruysa haber bu kadını getiriyosan bişeyler düşünüyosun şube için gelecek sunmuşsundur kadına ve kabul ediyodur da geliyodur madem bişeyler düşünüyosun, sunuyosun Ekrem hocayı neden yolluyosun yada onları hocaya sundunda hoca mı kabul etmedi bu kadın okey dedi. Sanmıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim anlamadığım olay eğer doğruysa haber bu kadını getiriyosan bişeyler düşünüyosun şube için gelecek sunmuşsundur kadına ve kabul ediyodur da geliyodur madem bişeyler düşünüyosun, sunuyosun Ekrem hocayı neden yolluyosun yada onları hocaya sundunda hoca mı kabul etmedi bu kadın okey dedi. Sanmıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocayla görüş alış-verişi yaptıklarını bile sanmıyorum bırak bişeyler sunmayı.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz euroleguede yokuz sanırım fener,hatay ve mersin mi gidiyor?Bu takımlar şimdiden transfer çalışmalarına başladık diye haberler var.Bizim katılamadığımız doğru mu?