Josh Smith nba'de kontrat bulamazsa Çin'e gider
Josh Smith'in sırtı dönük oyunu ve orta mesafesi nasıldır? Videoda hep smaçlarına ve üçlüklere yer vermişler. Bu şekilde Kenny Gabriel'e benzettim.
Euroligde şampiyonluğa gidecek potansiyeli yok. Sönük bir oyuncu , winner hiç değil. Bize yıldız olmasada hedefleri yüksek hırslı oyuncular lazım. Biz ancak hırslı , ölümüne oynayacak oyuncularla euroligi kazanabiliriz. Lasme gibi Sinan gibi Micov gibi Markosvili gibi oyuncular lazım. Schilb'i seneye istemememizin en önemli sebebi yeterince hırslı olmamasıdır. Zaten iyi olsa Fener onu bırakıp Solukas'ı almazdı. Bobby Brown sezon sonu ne yapacak acaba?
Moerman Ergin hoca'nın tercih edeceği 4 numara için biçilmiş kaftan. Eurocup tüm sezon rebound kralı.
Geçen sene Fenerbahçe'nin oyun düzenini ve ön alan savunmasını sağlayan bir numaralı adam Zisis de şnuu anlamadım. Biz Euroleague'de şampiyonluğa mı gidiyoruz?
Galatasaray'ın olduğu heryerde şampiyonluğa gidilir. Busene Laboral ve Kuban azda olsa şampiyon olma ihtimalleri var. Bizden fazlaları yok, hatta camia, taraftar olar çok daha güçlüyüz.
O konuda hemfikirim, zaten bizim tek sorunumuz bu ve yeterli bütçenin ayarlanmaması. Umarım en kısa sürede aklıbaşında bir yönetim gelir yada bu yönetimin aklı başına gelir.Başımızda bulunan mevcut yönetim anlayışıyla Galatasaray'ın olduğu her yerde mahkeme salonuna gidiliyor maalesef.
O konuda hemfikirim, zaten bizim tek sorunumuz bu ve yeterli bütçenin ayarlanmaması. Umarım en kısa sürede aklıbaşında bir yönetim gelir yada bu yönetimin aklı başına gelir.
Ama yüksek hedef konulması şart, nasıl Ergin hoca Canaria maçı öncesi 21 sayı fark hedefi koydu ama 14 sayıyla kazandık. Burada da şampiyonluk hedefi konur ama final four a kalınır, artık oradan Allah'da yardım eder yine bir ilki başarırız. Afrika'nın bile en ucra köşelerinde Türk'üz dediğimizde koşup Hasan Şaş'ın, Hakan Şükür'ün formalarını giyip gelen köylüleri biliyorum. Uzakdoğu'da Galatasaray'ın formasını giyen uzakdoğuluları gördüğümde çok şaşırdığımı biliyorum. Bu camia dünyaca en çok tanınan Türk spor kulubü ister inanın ister inanmayın. Bunun bilincine varan yönetim gelirse işte ozaman çok önemli yeni başarılarda gelir.