2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Işılı tutup 2 numaraya Shavonte ya da Prince ya da o ayarda ,3 numaraya Seimone ,4 numaraya Sancho Little'ı alabilirsek yeniden eski günlerimize dönebiliriz.5 numara için de Quanitra ya da Sanders için şansımızı denememiz lazım. Shavonte'nin Hırvat vatandaşlığı olduğu da düşünülürse onu alıp yanına kıta dışı bir pivot transferi de yapılabilir.

3 milyon dolar bütçemiz var da biz mi bilmiyoruz?

Işıl,Cansu,Bahar ve Nevriye takımda tutulsun.
Kitadışı oyuncu için Augustus ve Courtney Paris, Avrupalı oyuncu olarak Dabovic ve 4 numaralı bir skorer.
Devşirme oyuncu olarakta Bahar Öztürk kadroya dahil edilmelidir.
Ayşe Cora, Pınar Demirok ve Tilbe Şenyürek yerli transferlerimiz olmalı.

Işıl-Dabovic
Cansu-Pınar-Ayşe
Augustus-Bahar Öztürk
Avrupalı 4-Bahar Çağlar
Paris-Nevriye-Tilbe

4 milyon Tl'den daha pahali bir kadro oldu sanırım.
Ama vallahi çok kısıtlama yaptım.
Olabilecek en kötü kadro gibi geldi bana.
Yoksa çok mu iyimser oldu ?

Ulan benim kadar düşünüyor mudur acaba Topsakal merak ettim ?
Gecenin 3'ü oldu hâlâ nasıl olacak diye düşünüyorum ben.
Topsakal da uyuyordur şimdi.
Ama aklı-selim olan odur şimdi !!

Bayan basketbolunda o kadar yerliye gerek yok düşük bütçen varsa, hele Işıl,Bahar,Nevriye duruyorsa başka transfere gerek yok yerli.

Hocam açıkçası bütçe ile ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. Eğer Avrupa şampiyonu bir koç getirildiyse böyle bir kadro da kurulabilir diye düşünüyorum.Belli garantileri almadan Avrupa şampiyonluğu yaşamış bir koç bu riski almaz.​

Bütçe 4 milyon TL. Malkovic herhangi bir istekte bulunmadı, Galatasaray'a gelmek için can atıyordu zaten.

Branştaki transferlerin %70'i bitmiştir büyük ihtimal, kalan %30'undan 3 tane yabancı tercihi yapacağız. Milica alındı sayıyorum. Işıl Bahar Cansu kaldı desek 4 yabancı+3yerli+belki Tilbe olursa yeterli gözüküyor. Stewart, Loyd'dan daha büyük bi ilerleyiş olacaktı ama kaçırdık galiba. Kız Dee-Maya seviyesine yaklaşacak ileride. Zellous'u alıp uzunları 2 kıta dışı geçmek de etkili gözüküyor sanki. Kısa forvete transfer istiyordum da Bahar-Cansu götürür artık orayı. Kıta dışı uzun istediklerimi yazayım da belki birini alırlar; Stokes Elizabeth Williams Larkins Breland +3 Clarissa Dolson ve sevgili kontenjanından Chiney. 15 güne 3-4 topçu kalır buradan. Asıl hedef Stokes olmalı artık bence, Stewart kaçtıysa. Bu 7'liden birini alsınlar artık.

Olcay Çakır boşta bildiğim kadarıyla. Neden onunla adımız geçmiyor anlamış değilim...
Bence boşta olan en iyi yerli oyuncu ve takıma katkı sağlayabilecek kapasitede...

Bizden sonra basketbolu bırakıp mesleki kariyerine devam etme kararı almıştı ve bu kararı uygulamaya da koydu. Basketbolu bırakma kararı aldıktan ve bıraktıktan aylar sonra kendisine teklif gelince, mesleki kariyeri de birkaç ay ara vermeye uygun olunca 2-3 aylığına YDÜ ile anlaştı.

Bize basketbolu bırakıcam diyip, bırakmadan başka bir takımla anlaşması gibi bir durum yok yani.

Bizde tamamen işime odaklanmak istiyorum diye bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum, tekrar dönmesi beni şaşırtmıştı açıkcası. Ben nedense hoş karşılamadım umarım dönmez

Bizde tamamen işime odaklanmak istiyorum diye bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum, tekrar dönmesi beni şaşırtmıştı açıkcası. Ben nedense hoş karşılamadım umarım dönmez

Şebnem görüp görebileceğin en karakterli oyunculardan biridir. Yaşanan süreç hakkında bilgi sahibi olmadığınız için normal bu düşünce.

Şebnem bildiğim kadarıyla basketbola devam etmek istiyordu ancak ABD'de avukatlık yapmak gibi çok iyi bir alternatife sahip bir oyuncuya bizim kulübün yaptığı teklif kabul edilebilir seviyede değildi.

ABD'deki avukatlık kariyerine de çok geciktirmeden başlaması onun için faydalı olacaktı şüphesiz. Böyle bir ikilemde kaldığında haklı olarak ABD'de avukatlığı tercih etti.

Daha sonra sezon içerisinde gelen teklifi değerlendirip (muhtemelen gelen teklif maddi anlamda tatmin ediciydi) basketbola geri döndü.

Şimdi de kariyerine yeni bir başarı eklemek, olimpiyatlarda mücadele etmek için mücadele ediyor. Ben de bu harika kariyere olimpiyatların eklenmesini gerçekten çok istiyorum.

Şebnem'in ne kadar zeki biri olduğunu açıklamaya gerek yok herhalde, ABD'de önce ekonomi ardından hukuk okumuş ama bu süreçte spora olan ilgisini de devam ettirmiş bir isimden bahsediyoruz nihayetinde.

Bu başarıları elde edebilmek için çok ama çok çalışmak gerektiğini düşünürsek ondan duygusal tercihler yapmasını beklemek hata olur.

Sonuç olarak Galatasaray bu koşullarda onu tatmin edecek bir teklif yapamaz bence, başka kulüp yapar mı, yapsa da geç kalmadan avukatlığa başlamak için ABD'yi mi tercih eder bilemem.

Açıklamalarını için teşekkür ederim

Yine de avukatlıkta kalıp bizi tercih etmemesini isterim. Meslek hayatında yolu açık olsun ...

"Altyapıdaki oyuncuları değerlendireceğiz "
"Temmuz ortasında iddaalı kadro kurmuş olacağız "
"GS nin olduğu yerde iddaa vardır kupalar hedefi ile yola çıkıyoruz"
"Tr de kısa sürede bitirmeyi düşündüğümüz yerli bikaç oyuncu var"
"Maljikovic avrupa ve özellikle Sırp ekolünden oyuncular düşünüyor"

Ömer Yalçınkaya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tilbe Şenyürek, Türk basketbolu için umut ışıklarından birisi. Kendisini takımda görmek isterim.

İki yerli alacaksak Tilbe ve Şebnem gelsin. Pınar Demirok'muş, Ayşe Cora'ymış, boşa vakit öldürmeye gerek yok.

Pınar da Ayşe de Yaso da rotasyona derinlik katar.
İrem, Meltem,İnci falan öyle rotasyona girecek yetelilikte oyuncular değil henüz...