2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Milica konusunda da Aykut'la hemfikirim.

Misura'yla kıyaslanması bir yana, yan yana bile koyulamaz. Enerji getirir takıma. 1 sene oynar, işini yapar.

İrem, Meltem, İnci gibi gençleri unutun. Malkovic Ekrem hoca gibi gençlerin kişisel gelişimi için zamanını ayırmaz, ayırsa da zaten yapamaz. Kiraya verelim bari de gelişimleri devam etsin.

Gelişim kısmını bilemem, ama Ekrem Hoca da genç oyunculara çok şans veren biri değildi. FB'den kavga gürültü aldığımız Cansu bile bütün sene bençte oturdu. Bu forumda da sıkça eleştirildi koç neden gençlere süre vermiyor diye...

Gelişim kısmını bilemem, ama Ekrem Hoca da genç oyunculara çok şans veren biri değildi. FB'den kavga gürültü aldığımız Cansu bile bütün sene bençte oturdu. Bu forumda da sıkça eleştirildi koç neden gençlere süre vermiyor diye...

Maçlarda süre vermek genç sporcu gelişimi için buz dağının sadece görünen kısmıdır. Ve siz paramız yok dediğiniz bir süreçte elinizde bu kadar değerli genç oyuncular varken yabancı bir hoca getirirseniz en fazla yapacağı da bu buz dağının görünün kısmıdır.

Önder abi, Ekrem Memnun'u hepimiz çok seviyoruz. Ona yapılan bu kulüpte belki de kimseye yapılmadı. Başarılı olunan her yıl elinde daha kötü takım vardı. Kimse arkasında durmadı. Taraftar da öyle. Buradan yazmak çok bir şey ifade etmiyor açıkçası. Milli takımı Galatasaray için bıraktı. Bunları unutmak mümkün değil ve tüm bu yaşananlar için yöneticilerin hataları unutulmamalı.

Ama tüm yaşananların sorumlusu gelecek yeni koç değil. Bence destek olmak gerek. Ben de Ekrem hoca gittiği için buruk hissediyorum ama önümüzde yeni bir sezon var ve cidden potansiyeli yüksek genç oyuncular var. Yabancı koç gençlere süre vermez demek biraz ön yargı gibi geldi bana.

Çok anlamsız bir şekilde yeni gelen hocaya tepkiler başladı. Kariyerli , iyi basketbol oynatan bir koç gelmiş. Bu yönetimden beklemiyordum ben bu hareketi açıkcası . Ekrem Hocaya da yolu açık olsun demek düşüyor. Eskilerde kalırsak yerimizde saymaya devam ederiz abilerim, kardeşlerim yapmayın ...

Önder abi, Ekrem Memnun'u hepimiz çok seviyoruz. Ona yapılan bu kulüpte belki de kimseye yapılmadı. Başarılı olunan her yıl elinde daha kötü takım vardı. Kimse arkasında durmadı. Taraftar da öyle. Buradan yazmak çok bir şey ifade etmiyor açıkçası. Milli takımı Galatasaray için bıraktı. Bunları unutmak mümkün değil ve tüm bu yaşananlar için yöneticilerin hataları unutulmamalı.

Ama tüm yaşananların sorumlusu gelecek yeni koç değil. Bence destek olmak gerek. Ben de Ekrem hoca gittiği için buruk hissediyorum ama önümüzde yeni bir sezon var ve cidden potansiyeli yüksek genç oyuncular var. Yabancı koç gençlere süre vermez demek biraz ön yargı gibi geldi bana.

Yazdığım yazıyı anlamamışsın anlaşılan. Genç oyunculara maçlarda süre vermenin onların gelişimine bulunduğu katkı genelin çok küçük bir kısmını tutar. Kimse Ekrem hocanın maçlar dışında ilgilendiği gibi ilgilenmez genç oyuncular ile. Hele tanıdığım Malkovic hiç ilgilenmez. Genç oyuncuların sadece maçlarda oynayarak gelişeceğine inanıyorsanız büyük yanılgı içindesiniz.

Cevabı size yazıyorum, çünkü düşüncelerine değer verdiğim birisiniz.
Ekrem Hocanın gittiğine çok çok çok üzüldüm, çok değerli bir hocayı ve çok güzel bir insanı kaybettik çünkü. Ama TBF'de görev almayı kabullenmesini de bir o kadar sindiremiyorum.
Hepsi bir yana, yeni hocamızın Avrupa şampiyonu olduğuna yaplan vurguya bile veryansın edilmesini anlayamıyorum.

Hocalığını beğenmiyorsunuzdur anlarım ama bu tarz eleştiriler yakışık olmaz. Yönetimin Ekrem Memnun'a yaptığı hataları yeni hocadan çıkarmaya gerek yok.

Marina hoca G.Saray'a transferiyle ilk açıklamalarını yapmış. Lyon'daki üç senemden sonra artık yeni bir başlangıç zamanı diyerek başlıyor.

Maljkovic: "Yeni deneyimler için hevesliyim. Büyük bir kulübe geldiğim için gururluyum. Önümde olan zorlukların büyüklüğünün farkındayım."

Maljkovic: "Galatasaray başarılarla dolu bir kulüp. Kulübün emelleri mümkün olan en yüksek seviyede ve beklentiler en üst noktada olacak."

Maljkovic: Başarabileceğime inanıyorum. Takım 6 tane gelecek vadeden oyuncuya sahip ve ana hedeflerden birisi onlara yardımcı olmak."
Açıklamalar güzel. Umarım başarılı olur ama bşaraılı olduktan sonrada Ekrem Memnun'a yapılanlar kendisine de yapılabilir bizde başarı cezasız kalmıyor.

Yapılan alkolik, kız arkadaşı gibi eleştiriler üzücü ve bir o kadar da çirkin. Hocalığını beğenmiyorsunuzdur anlarım ama bu tarz eleştiriler yakışık olmaz. Yönetimin Ekrem Memnun'a yaptığı hataları yeni hocadan çıkarmaya gerek yok.

Cinsel tercihine laf filan atmadım, dikkatli okursanız görebilirsiniz zaten, bu takımda oynamayı haketmeyen, senelerdir üst seviye kulup takımında oynamamış 34 yaşındaki sevgilisini torpille göreve getirmesini eleştirdim, he hedefiniz şampiyonluk filan değil ligde playoffa kalmaksa size mutluluklar.

Ekrem Hocanın gitmesine üzüldüm... Şöyle 7-8 yıllık sözleşmeyle çalışmasını isterdim... Ama başkanın bile nerdeyse her yıl değiştiğini düşündüğümde çok da şaşırmıyorum artık...
Gitmesini kabullenmekten başka çaremiz olmadığına göre, yerine Maljkoviç'in getirilmesini tam isabet olarak görüyorum. Umutluyum ve destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Misura - Dabovic ikilisinin doğru karar olup olmadığını da Maljkoviç'in başarısı tayin edecek. Oyuncuların başarısı biraz da hocaya bağlı olarak değişebiliyor. Bir hocayla yıldız olan bir oyuncu, başka bir hocada takıma giremeyebiliyor. Hoca takım kimyasını doğru oluşturabilirse sıradan oyuncular bile yıldızlaşabiliyor. Ekrem hoca bunu bize gösterdi Hatta Ufuk Sarıca da Karşıyaka'yı böyle şampiyon yapmıştı.
Işıl, Bahar, Nevriye, Cansu, İrem. Meltem, İnci'nin kalmasını isterim. Dubljeviç'in gitmesine üzüldüm, bence iyiydi. Loyd WNBA'da yine harikalar yarattı, bizi hüzünlendirdi :)
Bence önyargılı davranmadan destekleyelim... Tabii ki de yönetim kadar bizde olayların takipçisi olacağız... Hiç kimsenin G.Saray'ı "babasının çiftliği" gibi kullanmasına seyirci kalmayacağız.

Amaçsız bir şekilde koça daha gelmeden daha kadro kurulmadan bir linç var gayet anlamsız. Ekrem hocayı bizde çok seviyoruz ama yollarımız ayrıldı ve bizim yeni bir koçumuz ve yeni kadromuz olacak biraz bunları konuşun ayrıca daha oyuncu hamlelerini görmeden takımı görmeden ortalara oynayacağını neye göre söylüyorsunuz. Kadro kurulur oyunculara ve oynadığımız basketbola bakılıp öyle yorum yapılır.

Işılı tutup 2 numaraya Shavonte ya da Prince ya da o ayarda ,3 numaraya Seimone ,4 numaraya Sancho Little'ı alabilirsek yeniden eski günlerimize dönebiliriz.5 numara için de Quanitra ya da Sanders için şansımızı denememiz lazım. Shavonte'nin Hırvat vatandaşlığı olduğu da düşünülürse onu alıp yanına kıta dışı bir pivot transferi de yapılabilir.

Işıl,Cansu,Bahar ve Nevriye takımda tutulsun.
Kitadışı oyuncu için Augustus ve Courtney Paris, Avrupalı oyuncu olarak Dabovic ve 4 numaralı bir skorer.
Devşirme oyuncu olarakta Bahar Öztürk kadroya dahil edilmelidir.
Ayşe Cora, Pınar Demirok ve Tilbe Şenyürek yerli transferlerimiz olmalı.

Işıl-Dabovic
Cansu-Pınar-Ayşe
Augustus-Bahar Öztürk
Avrupalı 4-Bahar Çağlar
Paris-Nevriye-Tilbe

4 milyon Tl'den daha pahali bir kadro oldu sanırım.
Ama vallahi çok kısıtlama yaptım.
Olabilecek en kötü kadro gibi geldi bana.
Yoksa çok mu iyimser oldu ?

Ulan benim kadar düşünüyor mudur acaba Topsakal merak ettim ?
Gecenin 3'ü oldu hâlâ nasıl olacak diye düşünüyorum ben.
Topsakal da uyuyordur şimdi.
Ama aklı-selim olan odur şimdi !!