Zoi Dimitrakou'yu AGÜ bırakmış. Euroleague oynayamayacakları için ayrılmış olabilir belki.
Ama öyle değilse ve eğer paramız yeterse (!) bizim için kaçmaz fırsat olur.
Zoi, BGD ile anlaştı.
Zoi Dimitrakou'yu AGÜ bırakmış. Euroleague oynayamayacakları için ayrılmış olabilir belki.
Ama öyle değilse ve eğer paramız yeterse (!) bizim için kaçmaz fırsat olur.
Gelişim kısmını bilemem, ama Ekrem Hoca da genç oyunculara çok şans veren biri değildi. FB'den kavga gürültü aldığımız Cansu bile bütün sene bençte oturdu. Bu forumda da sıkça eleştirildi koç neden gençlere süre vermiyor diye...
Önder abi, Ekrem Memnun'u hepimiz çok seviyoruz. Ona yapılan bu kulüpte belki de kimseye yapılmadı. Başarılı olunan her yıl elinde daha kötü takım vardı. Kimse arkasında durmadı. Taraftar da öyle. Buradan yazmak çok bir şey ifade etmiyor açıkçası. Milli takımı Galatasaray için bıraktı. Bunları unutmak mümkün değil ve tüm bu yaşananlar için yöneticilerin hataları unutulmamalı.
Ama tüm yaşananların sorumlusu gelecek yeni koç değil. Bence destek olmak gerek. Ben de Ekrem hoca gittiği için buruk hissediyorum ama önümüzde yeni bir sezon var ve cidden potansiyeli yüksek genç oyuncular var. Yabancı koç gençlere süre vermez demek biraz ön yargı gibi geldi bana.
Açıklamalar güzel. Umarım başarılı olur ama bşaraılı olduktan sonrada Ekrem Memnun'a yapılanlar kendisine de yapılabilir bizde başarı cezasız kalmıyor.Marina hoca G.Saray'a transferiyle ilk açıklamalarını yapmış. Lyon'daki üç senemden sonra artık yeni bir başlangıç zamanı diyerek başlıyor.
Maljkovic: "Yeni deneyimler için hevesliyim. Büyük bir kulübe geldiğim için gururluyum. Önümde olan zorlukların büyüklüğünün farkındayım."
Maljkovic: "Galatasaray başarılarla dolu bir kulüp. Kulübün emelleri mümkün olan en yüksek seviyede ve beklentiler en üst noktada olacak."
Maljkovic: Başarabileceğime inanıyorum. Takım 6 tane gelecek vadeden oyuncuya sahip ve ana hedeflerden birisi onlara yardımcı olmak."
Yapılan alkolik, kız arkadaşı gibi eleştiriler üzücü ve bir o kadar da çirkin. Hocalığını beğenmiyorsunuzdur anlarım ama bu tarz eleştiriler yakışık olmaz. Yönetimin Ekrem Memnun'a yaptığı hataları yeni hocadan çıkarmaya gerek yok.