Bu şubenin bu kadar ilgisiz kalması gerçekten çok üzücü . Hani düşününce açık ara en fazla değer gören yer olması lazım . Kolay değil , basketbolda en büyük kupayı buradan kazandık .
Öncelikle gidiş tarzı pek hoş olmasa da öyle ve ya böyle Ekrem hocayla yolları ayırdık . Yerine getirebileceğimiz belki de en iyi hocalardan birini getirdik . Asıl çeliştiğimiz nokta , kalitesi belli hocayı getirip bütçeyi bu halde tutmak . 650-700 k bütçemiz var şaka gibi . Ayrıca sponsor muhabbeti de olmuştu . Transfer dönemi uzadı diye şubeyle alaka 0 . Neyse , geçen twitter'da görmüştüm , Allah vergisi bir Marina Maljkovic güveni var . Oyunculara dokunuşlar yapabilen bir isim . Genç oyuncuları geliştirmesini anlarım ve tabi ki sevinirim ancak hocamın verdiği röportajda dediği gibi Galatasaray'ı eski günlerine döndürecekse eğer bu sadece scoutingle olacak bir şey değil . Hocamın aynı röportajda hafiften hedefi koyduğu EuroCup'u bile bu kadroyla alamayabiliriz .
Moriah Jefferson zaten draftdan 2. sıradan seçilmiş , Connecticut Huskies of Honor listesinde olan bir isim . Savunmada odak problemi yaşasa da hücumda atletik , skor üretebilen bir isim . Oldukça hızlı olması çok dikkat çekici bence
Bu yıl için en umutlu olduğum isim . Loyd'dan daha kaliteli bir topçu olacağını düşünüyorum . Transfer konusunda Krnic , Leuchanka isimleri geçmişti . Tek başına İnci'nin yeterli olması imkansız ki Krnic gelse bile yetersiz bir uzun rotasyonu ortaya çıkıyor . Leuchanka transferi istediğimdi , beklentilerimizi karşılayacak isimdi ancak onu alacak para olsaydı kadromuz böyle olmazdı ki kendisi twitter hesabından iddiaları yalanladı zaten . Sırf hoca hamle şansı yaratabilmek için belki de Milica'yı getirmedi . Ha getirseydi çok mu fark edecekti ? Muhtemelen hayır .
Artık ne olacağız bilmiyorum , 16 Eylül'de YDÜBGD ile maçımız var . Sağlam farkı basarlarsa hiç şaşırtıcı olmaz . Şu anlık beklemekten başka yapabileceğimiz iş yok . Keşke daha erken Maljkovic hocayla anlaşıp Sırp yıldızlarla ilgilenebilme imkanımız olsaydı ...
Edit : Yukarıdaki posta cevaben hoca takımın başında , çalışmalarımız devam ediyor .