Krnjic ve Tilbe transferleri dışında Nevriye de kalırsa Maljkovic ile az da olsa bir umut taşımış oluruz.
Temmuz ortasında kadromuzu kuracağız demişti sayın Ömer Yalçınkaya. 29 Temmuz itibariyle güncel kadromuz;
Işıl
Yvonne - Pınar
Cansu - Deniz
Papova - Meltem
İnci
Krnjic ve Tilbe transferleri dışında Nevriye de kalırsa Maljkovic ile az da olsa bir umut taşımış oluruz.
Krnjic, nasıl bir oyuncu?
Nasil olur bilmiyorum ama bu takimin maruz kaldigi ilgisizlige, kitlesel olmasa bile çekirdek kitle olarak sert hatta orantisiz bir tepki koymamiz lazim. Buna - belki uzun yillar Euroleague goremeyecek olsak da - erkek takiminin maçlarina gitmemek de dahil olabilir. Gerçi yonetim bunu bile firsat bilip basketbolu "kimse gelmiyor" diye komple kapatabilir ama artik baska çare goremiyorum. Bu ulkeye ilgili bransta en buyuk iki kupayi getiren tek takimin goz gore gore harcanmasini içime sindiremiyorum.
Hadi transfer yapmayin, her sezon yildiz almayin ama yillardir umut bagladigimiz genç isimler sunup profesyonel anlamda verim alamadigimiz altyapilari iyilestirin bari, çok ust duzey olmasina da gerek yok. En azinda bir gelenek, bir ruh, bir çaba,... Galatasaraylilik olsun. Gerçekten ne diyecegimi bilemiyorum. Play-off'a katilma yarisindan ote hedefi olmayacak bir takim gormek içimizi burkacak.
Tanju abi kocumuz ne zaman gelecek ?
Ve transfer de bir haber var mı ?
Nevriye kalacak mi ?
Hocam ben sizin takımda oynamak isterdim ama koç beni istemedi gibi bişey söylüyor.Gala fans, friends, people its not my decision about Galatasaray. I always wish i can play in you team! But couch dont see me there. Thanks
Milica Dabovic yapmış açıklamayı. Ne diyor ?