2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Şöyle bir twitter hesabı önemli isimleri yazmış Ekli dosyayı görüntüle 836
Hesaptaki fotoğraflara bakınca takımın arkasından çekilmiş fotoğraflar ve gitmenin yasak olduğu derbi deplasmanlarında çekilmiş fotoğraflar gördüm. Takımım içinden birisi olabilir mi? Kim olduğunu bilen var mı? Bu isimler doğruysa çok iyi transferler olur.

Gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan bilgiler maalesef. Bahar'la görüşülüyor dediğine göre de bayağı önceden yazılmış tweetler bunlar.

3 Haziran'da yazılmış bunlar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadın basketbolunda uzun oyuncular, kısa oyunculara göre daha fazla fark yaratıyor. Evvelki sezon Nuria ve Ayşegül gibi guardlar ile şampiyon olmayı başardık. Çünkü ileride Sancho, Bone ve Nevriye gibi uzunlar vardı. Ki sezon içinde Nevriye sakatlıklar geçirdi, Bone gidip geldi. Bu olumsuzluklara rağmen sene sonu kupa geldi.

Geçen sezon ise, guard rotasyonuna Işıl'ın eklenmesine rağmen kötü bir sezon geçirdik. Zira uzun rotasyonunda takımdan ayrılan Sancho ve Bone'un boşluğunu dolduramadık. Bu sene Nevriye de yok gibi görünüyor. Bu durumda kısalarımız ne akdar verimli olursa olsun, ligde iyi bir derece elde edebileceğimizi sanmıyorum. Eurocup için bir tahminde bulunamıyorum.

Her şeye rağmen takımıza başarılar diliyorum. Umarım sakatlık, ödeme sorunu gibi problemler olmadan, iyi bir sezon geçiririz.

Kadın basketboluna yapılanları düşününce kahroluyorum. Lakin taraftar da ne yeterli desteği gösterdi ne de yeterince tepki verdi. :(
Bir de keşke bahar gitmeseydi :/

Ben daha önce de yazmıştım. Bizim asya ya açılmamız gerekiyor. Dün Japonya maçını izledim. İyi oyuncuları var. Daha önce Çin den oyuncu demiştim; ancak forumdaki arkadaşlar uyardı. Onlar da başka ülkelerde oynamak yasakmış diye. Eğer yasak yoksa almamız gerekiyor. Bu sene kaçtı tren bildiğim kadarıyla. 2 Amerikalı oyuncuyu aldık. Böyle transferleri sadece oyuncu olarak bakmamak lazım. Ticari getirisi de oluyor çünkü. Futbolda bile büyük takımlar asya da hazırlık maçları yapıyor. Yine Hindistan bulunmaz maden. Galatasaray eski yönetici Hindistan firmasında yöneticilik yaptı; belki hala devam ediyor. ikili ilişkilerden sen onlara bilgi sunarsın, onlar dan da ticari getiri alırsın. Hem bütçemiz yok, hem her sene zarar ediyoruz deniyor; ama icraat yok.

Bu şubeyi düşündükçe içim kan ağlıyor maalesef.

Çok değil 13.04.2014 tarihinde bu şube yaşayabileceğimiz ve belkide tekrarını bir daha hiç göremeyeceğimiz bir mutluluk, bir gurur yaşattı bizlere. Branşında alınabilecek en büyük kupayı hem de ezeli rakibinin elinden alıyordu, dahası ne olabilirdi ki?

2 yılda geldiğimiz durum maalesef içler acısı. Ne yönetim ne taraftar, kimse hakettiği değeri maalesef veremedi bu branşa. "Euroleague Şampiyon'u" ünvanı ile çıkılan ilk maça sadece 500 kadar taraftar geldi. Sadece 2-3 Fenerbahçe maçına gelip, onda da rakibe küfür ederek maalesef sahip çıkılmıyor takıma.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezonun Kasım ayında, içerde skandal kararlarla kaybettiğimiz bir Hatay Bşb. maçı vardı. Kahreden bir maçtı ve sanki bu maçla birlikte herşey darmaduman oldu. Saha da yırtınan bir avuç oyuncu, kenarda debelenen bir teknik heyet ve tribündeki 50 belki de 60 kişi. Koskoca camianın, Avrupa Şampiyonu takımının herşeyi işte bu kadardı. Ardından Agü mağlubiyeti ve hemen ardından gelen skandal Fenerbahçe maçı sanki bugünlerin habercisiydi.

Çok zor günler gördü bu branş, ne badireler atlattı bunuda atlatır ama bu şekilde maalesef 3-5 senede bir dönüp dolaşıp aynı noktaya geliriz.
Hiç mi yok bu branşa sahip çıkacak gerçek bir Galatasaray'lı? Bir futbolcunun yıllık maaşı, yada zengin bir iş adamının "çerez parası" diye tabir ettiği bir parayı gözden çıkararak?

Kulübün gözbebeği olması gereken takım yine üvey evlat muamelesi görüyor. Yazık, günah, ayıp.. Suçları ne? Avrupanın en büyük kupasını almak mı?