Çok beğendiğim Tony Mitchell serbest kalmış.
Önümüzdeki sene için ligde dikkatimi çeken oyuncular Trabzondan Gani, Ted'den Sanikidze, Beşiktaştan Volters ile Lampe, Banvitten Moerman, Karşıyakadan Can ve Kenan, Uşaktan Paul Harris.
Khem birch birdahaki sezon mutlaka alinmali.Oyun zekasi dusuk amerikali atlet oyunculardan kesinlikle degil.Bilegi yumusak ve cok iyi ribaunt u var,kolay kolayda pes etmiyor savunmada.Suanda bizde olsa net favori biz olurduk ligde.Bu benim yorumum.
Rus oyuncu getirmek çok zor. Kendi ülke piyasaları olayı bitiryor zaten.Dmitry Khvostov son maclarda cok buyuk oynuyo bugunde 10 asist yapti suana kadar.
Acin bakalim ozaman draftexpress'ten potansyellimi degilmi yazilardan bir bakalim.Ben gordugumu yazarim duydugumu degil.Olypiacos a transfer olma ihtimalinide sizden duyuyorum daha onceden bilmiyordum.Veselyle udohu denize doktugunu canli gozlerimle izledim.Ha bunun disinda ncaade'de 10 un uzerinde macini izledim.Kendi yorumumdada bahsettigim gibi bu benim fikrim diye yazdim.Ayriyetten oyuncunun istatistik yapmaylada hic alaksi yok tamame mucadele icin kasan bir oyuncu.Oyuncunun çabasi ve yapabildikleri ortada.Takimi uşak diye klasik bir onyargi yorumu yapmissiniz.2 defa izleyerek bir adami yorumlayamazsiniz.