James Gist.Belki garip gelecek ama bence yararlı olur.
Alen Omic, fazlasıyla dikkat çekiyor, ne yalan söyliyim takımda görmek isterim kendisini.
O da ayrı bir mevzu hocam, biraz sivrilen her uzuna salça oluyorlar ilginç bir transfer planlamaları var adamların.Yedirmezler bize, seneye Barcelona kapar bence.
Savunması berbat o yüzden istemem ben. Canariayı çok sık izleyemiyoruz dün çok dikkatli izledik Omic savunmada büyük zaaf yaratıyorAlen Omic, fazlasıyla dikkat çekiyor, ne yalan söyliyim takımda görmek isterim kendisini.
Görüşünüze saygı duyuyorum ama o Vuyukası da hoca transfer etti ve nasıl bir oyuncu olduğu da biliniyordu,Ayrıca Omic'in pek bize kalacağını düşünmüyorum iyi bir transfer yapacaktır bu sezonun sonunda.İkinci Vuyukas vakası olur. Hoca sevmiyor böyle adamları. Hücumu iyi ama savunmada potadan 2 adım uzaklaşsa darmadağın ediyorlar.
Bu takima transfer lazim..Saka degil...James'e 2 maclik katkisi icin tesekkur edilip yollanmali veya isteyen varsa takasla degerlendirilmeli.. Usak'tan keske Birch gelse..James'in ucretini tamam biz karsilamis olalim,Usak'taki Birch'e de 50.000 dolar daha versek uzerine yararli takas olur..Benden demesi....Yazik verilen paralara karsiliginda alinamayan performanslara..
Seneye Moerman ile Iverson takviyesi ile bir de saha görüşü iyi, takımı oynatan 1 numara alırsak tadından yenmez.
2-3 tane de süre alabilecek kaliteli yerli takviyesi şart tabii.
Açık konuşmak gerekirse EL oynayacaksak Greenin bu takımda olmaması gerekiyor, Moermann o şekilde düşünülebilir. Davis de 7. yabancı olur mu diye düşünüyorum. Gerçi yazılan isimlerin piyasası bu yaz acayip olacak. Moermann BSLde kalırsa Efes çöker banko. Iverson da iyi bir yere gider gibi. İkisine de hayır demem benMoermann ve Iverson birlikte mi gelsin.
Lasme,Chuck ve Green ne olacak ?
Moermann ve Iverson birlikte mi gelsin.
Lasme,Chuck ve Green ne olacak ?