2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Hakan bey kadesim.Daha zaten ilk yazimim sonunda bu benim fikrim diye yazdim dikkat ederseniz.Buda sizin fikriniz.Seviyeli bir sekilde tartisigimiz surece bir problem yok.Ama ben birch'in hala onemli bir oyuncu,potansiyel ve yetenek oldugunu dusunuyorum.Siz dusunmeyebilirisiniz ama bahsedildigi kadar potansiyelli ve iyi bir oyuncu degil dediginiz zamam bu artik kendi fikrinizdir.Cunku birch draft prospect 2011 ve bircok draft tahmini ve oyuncu scout u yapan sitelerde cok potansiyelli ve iyi bir oyuncu olarak lanse edilmisti.

Hakan bey kadesim.Daha zaten ilk yazimim sonunda bu benim fikrim diye yazdim dikkat ederseniz.Buda sizin fikriniz.Seviyeli bir sekilde tartisigimiz surece bir problem yok.Ama ben birch'in hala onemli bir oyuncu,potansiyel ve yetenek oldugunu dusunuyorum.Siz dusunmeyebilirisiniz ama bahsedildigi kadar potansiyelli ve iyi bir oyuncu degil dediginiz zamam bu artik kendi fikrinizdir.Cunku birch draft prospect 2011 ve bircok draft tahmini ve oyuncu scout u yapan sitelerde cok potansiyelli ve iyi bir oyuncu olarak lanse edilmisti.

Bir çok dradt sitesinde potansiyelli gösterilmiş de neden draft edilmemiş madem . Sitelerin reklam gazlamalarından , kaç tane oyuncuya bunları söylüyorlar tahmin edemezsiniz. Birch dandik bir oyuncu değil ama çok büyük beklentilere girilecek bir oyuncu da değil. İleride iyi bir oyuncu olabilir belki çok iyi bir oyuncu bile olabilir ama senin hocan mola almaya üşeniyor adamın oyununa artı değer mi katacak. Oyuncu geliştiren bir koçun yokki senin ham oyuncuları alalım. Bize rehabilite edilmeye ihtiyacı olan yetenekli adamlar lazım düşen kariyerini toparlama ihtimali olan ama kalitesi var olan adamlar. Micov böyle bir adam Huertas böyle bir adamdı . Tabi tüm oyuncular da böyle olmamalı arada birkaç tane de aç deli dolu adam da lazım ama senin koçunun eğitici yanı zayıfken aldığından patlamasını da bekleme.

Fikre saygımız var tabi , varsa kusurumuz kırdıysak affola

İtalya ligi maçlarını izleyebilen var mı ? Austin Daye nasıl oynuyor ? İstatistik kağıdına bakınca 20 sayı yaklaşık 10 Reb ile göz dolduruyor ama Lig pek güçlü değil ve takımı kümede kalma savası verıyor.Yalnız üçlük yüzdesi giderek düşüyor takibe başladığımda %50 üzeriiken şu an 40'ın altında.

Efes bu seneyide boş geçerse geçen sene Lasme'yi gözden çıkardığı gibi bu seferde Dunston'ı çıkarabilir. Yine pusuda bekleyip onuda alırsak süper olur :) Seneye pota altı Lasme + Dunston vay vay vay.

Malcolm Delaney veya Brad Wanamaker 1 numara için süper olur, McCollum Nba yapmazsa kalmalı, eğer kalmazsa Andrew Goudelock'i isterdim yerine...

Wannamaker benim Avrupa'da en beğendiğim PG şu anda . Pivot kadar güçlü, enteresan bir fiziği var. Ama bize gelmesi biraz zor, büyük takımların radarındadır diye düşünüyorum.

Cedevita'da Fran Pilepic. %48 ile üçlük, 55 ile ikilik atıyor . Bazı maçlarına denk geldim Micov gibi soğukkanlı, oyunun içinde ve yüksek yüzdeyle şut atıyor. Tabi şutör takımımızda ne kadar ihtiyaç var tartışılır ama yazayım dedim beğendiğim bir oyuncu.

Victor Claver 4 numaraya kaymak olur basketbolu çok iyi bilen bir oyuncu hersey var adamda atletizmini çok göz önüne çıkararak oynamasada ispanya da smac şampiyonluğu var çok isterim gelmesini.