2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Adam zaten kör yav Bennett'i ne yapacagiz, derde dert eklemekten baska bir ise yaramaz dunyaninda parasini alir.

Oyuncu iyidir kötüdür onu demiyorum sadece harcanacağını belirttim. Başımızda bu hoca kaldığı sürece Lebron,Durant gibi oyuncuları getirsen bizden ne köy olur ne de kasaba..Ayrıca aynı pozisyonda Caleb Green gibi birini oynatan takımız pek de burun kıvırma lüksümüzün olmadığını sanıyorum..Bazen dev aynasında görüyoruz kendimizi..Adamlar az ve öz alıyor ve koçları da kötü olan oyuncuyu da geliştiriyor!!

Galatasarayımızın en büyük problemi işi bilmeyen adamların yönetimde oturmasıdır!! Bu futbolda da böyledir, basketbolda da voleybolda da..Her zaman ucuz olsun benim olsun felsefesi yürütülüyor kulüpte..Futbolda bakıyorsunuz defans bölgesine Semih-Hakan-Çalık-Koray-Serdar-Chedjou ..Bu adamlara vereceğin paraya çok sağlam 2 stoper alınır. Bkz; Kjaer-Vida vs. Basketbolda da aynı mevzu söz konusu..Olan bütçe çerez parası gibi dağıtılıyor..Çok eleştirdiğimiz rakiplerimiz bu yanlışlardan döneli yıllar oldu ama biz hala bu kafadayız!! Adamlar gidiyor Udoh alıyor kapatıyor bir bölgesini..Gidiyor Datome'yi alıyor kapatıyor bir diğer bölgesini..Peki biz ne yapıyoruz 300-400 vererek aynı bölgeye bir dolu adam alıyoruz..Kısacası bu yönetim gitmeden bu hocalar değişmeden en önemlisi de işi bilenler bu kulübü yönetmediği sürece hangi branş olursa olsun bu tarz yapılanmalarla karşılaşacağız!!

Ülker Bennet için $400.000 ödeyecekmiş..Bu paraya alınabilecek bir isim şayet katkı da alacaklardır..Bu arada bu parayı bizde Schilb falan kazanıyordu hatta daha fazlasını yanılmıyorsam..

Tarihin en kötü 1. sıra draftlarından olabilir ama önemli transfer avrupa için. İki denk camia arasında basketbol konusunda bu kadar fark olması ne kadar garip.

Deon Thompson'a 700.000$, Russ Smith'e 900.000$, Dentmon'a keza aynı rakamlarda para ödedik. geçen sene Efes'te 400.000 $ oynayan ve sezonun büyük bir kısmını sakat geçiren Dieblar'a 600.000 verdik. Bütçeyi doğru ve verimli kullanmadık.

Anthony Bennet bize gelsin isterdim boyu ve fiziği NBA için arafta olmuş olsada Avrupa'da iyi bir dört numaraya evrilebilir. Ama şöyle bir durum var Fenerbahçe'nin 400.000€ aldığı adamı biz muhtemelen 800.000 - 900.000 den aşağı alamazdık.

takım seneye mutlaka ne yapıp edip yine çok özel bir guard yakalamak zorunda. guard olmadan başarı gelmiyor. ataman da zaten hep sırtını iyi guardlara dayayarak başarılar kazandı bu vakte kadar. geçen sene mccollum gibi bir silahımız olmasaydı son çeyreğe kadar iyi kötü getirdiğimiz oyunları kazanamazdık. ilk 3 çeyrek ne kadar önemli olsa da maç sonunu guard oynar. deplasmanı guard oynar. her sene mvp olacak oyuncu getiremesek bile özel birilerini bulmamız gerekiyor bu pozisyona. bu seneki halimiz ortada.

Adam birkaç aylığına 400K alacak , aylık neredeyse 100K. Şunu sürekli görmemezlikten gelmişsiniz ya da farketmemişsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Adam birkaç aylığına 400K alacak , aylık neredeyse 100K. Şunu sürekli görmemezlikten gelmişsiniz ya da farketmemişsiniz.

Muhammed, aynı hesapla her oyuncunun maaşını 9-10 a falan bölemek lazım aylık ücretini bulmak için :)
Kimse haziran, temmuz da oynamıyor, hatta ağustos da bile. Yarım sezon 400 bin işte :).

Oyuncu hakkında hiçbir yorumum yok, tanımam etmem. 1 numara olması onun değil, onu o sırada seçenlerin hatasıdır.

Aylık ücretiyle ilgilenmiyorum. Anlatmak istediğim yıllık 400K alıyormuş sanmış birçok kişi, yani yorumlardan anladığım bu.

3 sene önce NBA 1. sırasından draft edilmiş bir oyuncuyu aldılar. 2013 draftı çok iyi değildi, Bennet de beklenilen performansı gösteremedi fakat bu transfer FB reputasyonu için önemli.

4 numaradan verim alamiyoruz. Takıma atlet savunma özellikli bir 3 ya da 4 numara lazım. Micov alınan oyuncuya göre 3 ya da 4 numarada oynayabilir. Daye her geçen gün geriye gidiyor.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS Divan üyesi Sami Çölgeçen: Radikal bir karar alalım ve Basketbol'da Türk oyuncuyla oynayalım.Türk lirasına katkıda bulunalım.

Bu da ne demek ?