Arkadaşlar şimdi benim bir sorum olacak. Biz diyelim ki seneye Eurocup'a gittik ve yine şampiyon olduk. Euroleague'e gidemeyeceğiz değil mi?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eurocup şampiyonu her zaman Euroleague'e gitmeye hak kazanır.Arkadaşlar şimdi benim bir sorum olacak.Biz diyelimki seneye eurocup a gittik ve yine şampiyon olduk.Euroleague e gidemicez dimi?
Eurocup şampiyonu sonraki sene C lisansı ile Euroleague'e gidiyor. Bu durumda bir değişiklik yok.Arkadaşlar şimdi benim bir sorum olacak.Biz diyelimki seneye eurocup a gittik ve yine şampiyon olduk.Euroleague e gidemicez dimi?
Arkadaşlar, McCollum tamam tabikii, ama ligde oynatacağımız yerli oyuncu almalıyız. Okben'i kaptırdık bari Tolgayı kaptırmayalım. Blatt neden aldı Okben'i lig de kullanacak. Sadece Sinan, Göksenin ve Emir ile olmaz.
tamam da yabancı sınırı yok ve tolga okben gibi oyuncuları almak için ciddi meblağlarda buy-out ödememiz gerekebilir
Sevgili kardeşim yabancı sınırı EL de yok. Türkiye liginde 6 yabancı oynatabiliyorsun. EL bir şansımız kaldı mı? En iyi ihtimalle 10. sırada bitiririz. ama ligde hala şansımız var. Halen yedi yabancımız var. Austin'i hoca ligde kadroya almıyor. Eric de geldi mi bir yabancıyı daha tribüne göndereceksin. Fakat kaliteli bir yerli aldın mı sana ligde katkı verir.