2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

McCollum bizden ayrıldıktan sonra twitter üstünden paramı alamadım tweetleri atmamış mıydı, şimdi teklif yapsak gelir mi?

Evet Yılmaz bey, hatta Justin Dentmonı da olayın içine alarak karaktersizlik yapmıştı..Bir kulüpte paran kalmışsa gidersin gerekli yerlere başvurursun ki bu konularda hep sporcunun yanında olmuşumdur sonuna kadar hak ediyor o parayı orası ayrı ama böyle diğer takımdaki oyuncuları ayartması kabul edilebilir bir olay değildi benim açımdan o yüzden geri dönmesini istemem ki zaten geleceğini de sanmam..

Atamanın o hışmını gören bir basketbolcu kolay kolay geri gelmez!! Ayrıca bu takımın düzelmesi için transferden önce bu basketbol aklının ve takımdaki koçun öncelikle değişmesi lazım!! Yoksa şu haliyle istediğiniz oyuncuları getirin sağlıklı bir yapı kuramazsınız sezon ortası patlarsınız..

Daçka, Semih'in kontratını uzatmamış. Fener ve Efes'e dönmeyeceğine göre Ataman kalırsa önümüzdeki sene bize getirmek ister büyük ihtimalle. Uzun rotadyonuna yerli uzun ekleyip +1 yabancı için daha yer açılabilir bu hamleyle ama Semih'i ne severim, ne beğenirim ne de isterim.

Yalniz gelecek sezon Euroleague'de olmayacagimiz icin, kötü hamle olmaz. Pleiss zaten kalmaz ve hoca Tyus'dan pek memnun degil galiba. Semih Besiktasada gidebilir, lokavt zamani gibi.

Takımda Ataman var hala transfer istiyorsunuz. Ya bırakın gelecek hocaya bütçe kalsın iyice mahfetmeyelim mali durumu. Fitipaldo geldi n'oldu ? Final Four mu yaptık. Gelecek adam günü kurtarır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seneye ilk iş bir tane atlet, savunması iyi, "pis" işleri yapabilen, birebirde çabuk geçilmeyecek bir kısa ve allah rızası için bir tane guard alarak başlayalım. Oyunun momentumunu ayarlayabilen, oyunu okuyup sıcak adamlara topu geçirebilecek biri. Zaten bolca saldırı noktamız var seneye de olacaktır ama bu saldırı noktalarını doğru zamanda doğru şekilde kullanamıyoruz. Ha bunların hepsini defansı es geçerek söylüyorum. Bu sene parçalarımız hiç uyumlu değildi ve hiç doğru beşleri bulamadık, bulamıyoruz.. Seneye eurocup yapacağız bence Ataman kalabilir. Eurocup için çok geçerli bir sistemi var. Makro planı doğru işlerse önünde durulması zor oluyor ama mikro işleri, maç içindeki ayrıntıları-detayları bu sene hiç yapamadı. Eurocup seviyesi için bu detaylar atlansa da başarı gelebiliyor ama euroligde bu detaylar bize çok maç kaybettirdi.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik , taktik ve form durumunu bir kenara bırakıyorum . Lasme ' nin sadece ismi bu takıma bu sene bambaşka bir hava katar . Savaşcı ruhu yeter . Alex tyus tamam savunmada cok iyisin , blokların muazzam ama basketbol iki yönlü oynanan bir oyun . Lasme gelirse Pleis ile muhteşem bir ikili olur pota altımızda . Böylelikle Tyus'da oyunun sadece savunma bölümüne focus olabilir .

Shlibb,Micov , Diebler , Daye , Pleiss , Lasme ' yi ligde kullanırız.

Duruma göre Fitipaldo ve tyus oynayabilir.

Basketbol hayatının önemli bir bölümünü 5 numara oynamış bir oyuncuyu 4 numara oynatmanın gerçekten hiçbir faydası yok. Gerçekten her oyuncusu mevkisi dışında değerlendirmemiz yüzünden zaten yeterince handikapımız varken bi de buna Lasme eklemeye gerek yok. Bulabiliyorsa bir tane guard bulsunlar, bulamıyorlarsa kimse gelmesin bu tüketim çılgınlığı son bulsun. Vallahi yabancıları sayarken atladığım var mı diye dönüp bakıyorum ben artık.

10 tane yabancı aldık. Ligde 6., Euroleague'de sonuncuyuz.

Son düzenleme:
Basketbol hayatının önemli bir bölümünü 5 numara oynamış bir oyuncuyu 4 numara oynatmanın gerçekten hiçbir faydası yok. Gerçekten her oyuncusu mevkisi dışında değerlendirmemiz yüzünden zaten yeterince handikapımız varken bi de buna Lasme eklemeye gerek yok. Bulabiliyorsa bir tane guard bulsunlar, bulamıyorlarsa kimse gelmesin bu tüketim çılgınlığı son bulsun. Vallahi yabancıları sayarken atladığım var mı diye dönüp bakıyorum ben artık.

10 tane yabancı aldık. Ligde 6., Euroleague'de sonuncuyuz.

10 + krstic + emir

Lasme önceden yazdigim gibi cok faydali olur. Özellikle fenere karsi. Adamlar Udoh & Vesely ile basliyor maca. Biz niye Lasme & Pleiss ile baslamayalim onlara karsi?

Keyif verici madde kullanımı adınıda koyalım "esrar" yüzünden ceza almışken, üstelik en ufak bir pişmanlık emaresi göstermezken Lasme. Değil uyuşturucu kullanan adı aynı cümlede geçen adamın Galatasaray ile birlikte anılması kabul edilemez.
Oynadığı zamanki emeklerine teşekkür eder, gelirse parçalıya hizmet eden herkezin başımızın üstünde yeri vardır deriz ama içimize sindiremeyiz, hep bir kuşku taşırız. Ama mutlaka bilmek gerekir ki: Madde bağımlılarının esrar oldürmez, keyif verir dünya katlanılır bir yere dönüşür vb. savunmaları vardır, diğer maddelere göre masumlaştırır. Ancak, madde bağımlılığı ile mücadele edenler der ki (sakın özendirici olmasın ama anlamak bakımından yazıyorum) diğer maddeler maddeler hızlı bir ölüm getirir ama içeriğinde tetrahidrokanabinol adı verilen ve sinir hücrelerini ağır ağır tahrip eden duygu bozukluğu, öğrenilmiş kurallardan (ahlak, edep, davranış kuralları gibi) aykırı davranışlar sergileten, kalp çalışma hızını aniden arttıran, kan dolaşımı ve basıncını anormal seviyelere çıkaran, fonksion kayıplarından bunamaya kadar ulaşan ve etkileri haftalar boyu devam eden bir maddedir ve ağır ağır gelen geri dönüşü mümkün olmayan ızdırap verici bir ölüm getirir. Esrar tedavisinde psikolojik tedavi ilk sırada gelir yani "bu illetten kurtulmayı istemek gerekir" Lasme ise başta da belirttim bırakın kurtulma istemeyi, en ufak bir pişmanlık emaresi göstermiyor; birde çocuğunun doğum günü kutlaması ile masumlaştırıyor. Lasme transferi parayı sokağa atmak demektir, tekrarlama ihtimali vardır.

Doğuş mccollum'ı ne yapacak gerçekten anlayamıyorum. Sadece zarar bir organizasyon, her anlamda zarar, hem diğer takımlara hem türk basketboluna hem de darüşafaka camiasına. Kimsenin çıkıp iki laf söyleyememesi ise basketbol camiasının bütün iki yüzlülüğünü ortaya seriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cem Abi, basketbol dünyasının kiri futbol dünyasının 10 katı. Sadece Türkiye değil tüm Avrupa basketbolu da aynı çukurda. Adamlar sponsoru oldukları ligde takımlarını oynatıyor.

Enteresan bir konuda kimsenin sponsor olmaması. Thy, Doğuş, Tadım, Seat hep Türkiyeden, ki 2 tanesi de Doğuşun.
Bir bakıma anlayabiliyorum sponsorun çok olduğu yani paranın geldiği yerden takım almalarını. Daçka yerine hangi takım olsa daha fazla galibiyet alabilirdi mesela?
Mevcut şartlarda fazla da şansları yok maalesef. Böyle bir organizasyona başka ülkelerden de sponsorların gelmesini sağlamak lazım, özellikle de Almanya, Rusya gibi ülkelerde.